De ce ți se face somn după ce mănânci

Dacă mâncatul te obosește, ai ceva în comun cu cei mai mulți oameni. Cercetătorii au descoperit această somnolență după masă, cunoscută ca o comă alimentară, și la insecte, șerpi, viermi și șoareci. Însă de ce ți se face somn după ce mănânci?

Grăsimea corporală ar putea afecta volumul creierului

Grăsimea corporală este corelată cu o serie de efecte negative asupra sănătății, inclusiv un risc crescut de boli cardiace, diabet zaharat de tip 2 și probleme de respirație.

Ar trebui sau nu să te culci cu părul ud?

Dacă faci baie înainte de culcare, probabil că te-ai întrebat dacă este bine sau nu să te culci cu părul ud. S-ar putea să fi auzit că te poți îmbolnăvi sau că firele de păr pot avea de suferit. Care este însă adevărul?

De ce nu ar trebui să mai bei lapte de vacă

Consumul de lactate, inclusiv de lapte de vacă, reprezintă o parte substanțială a dietei din Europa de Vest. Mulți oameni consumă lapte la micul dejun în fiecare zi, precum și alte produse lactate precum iaurtul și brânza.

De ce simți că se agravează bolile în timpul nopții

Indiferent dacă ai de-a face cu o răceală, cu gripa sau cu o afecțiune a stomacului, probabil că ai observat că simptomele par mai intense în timpul nopții. Nu îți imaginezi lucruri. Iată de ce simți că se agravează bolile în timpul nopții!

Cum să iubești din nou după ce ai fost înșelată

Aventurile romantice nu reprezintă de obicei sfârșitul unei căsnicii. Datele precise sunt greu de obținut, dar cercetările sugerează că cele mai multe cupluri rămân împreună după infidelitate.

Te întâlnești cu părinții partenerului? Iată cum să crești încrederea în sine

Întâlnirea cu părinții partenerului poate fi interesantă, dar îți poate provoca și anxietate.

Cum să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă

Ești o prințesă, chiar dacă nu ai un castel care să dovedească acest lucru. Vrei să știi cum poți să-ți sărbătorești ziua ca o prințesă? Iată câteva sfaturi!

În ce țară din Europa se mănâncă cel mai sănătos?

O altă țară din Europa tocmai a depășit-o pe Italia în ceea ce privește alimentația sănătoasă.

Învață-ți lecția în fiecare moment al vieții

Nu ți-ai dori să ai o carte cu reguli uneori? O carte cu următorii pași pe care ar trebui să îi faci pentru a obține rezultate optime.

Avantajele și dezavantajele unei diete vegetariene

În fiecare lună, noi studii despre nutriție le contrazic pe cele vechi. De exemplu, se zicea că uleiul de cocos este perfect pentru nenumărate lucruri, iar apoi s-a ajuns la concluzia că ar putea provoca un infarct.

De ce este berea cea mai iubită băutură din lume

Oamenii sărbătoresc cu bere diferite evenimente de sute de ani. Atunci când arheologii au urmărit originile civilizației umane, au descoperit comunitățile centrate pe alcool.

Ce se întâmplă dacă partenerului nu îi plac prietenii tăi

Într-o lume perfectă, relația cu partenerul și cea cu prietenii există într-o comuniune ideală. Prietenii tăi îl iubesc pe partenerul tău și invers. Din păcate, nu se întâmplă mereu acest lucru în realitate.

Când te simți mizerabil, citește asta

Atunci când ne trezim dimineața, simțim că suntem liberi. Pentru câteva secunde, simți că nu ai nicio problemă.

Cum ne influențează forma corpului primele impresii

Facem presupuneri legate de personalitatea altora în funcție de forma corpului. Clasificarea fiziologiei umane nu este ceva nou.

Femeile puternice merită bărbați puternici

Femeile puternice au o frumusețe aparte. Mulți oameni le admiră din exterior, dar foarte puțini bărbați sunt destul de curajoși pentru o relație cu ele. Iată de ce merită femeile puternice bărbați puternici!

Lecții pe care le învață toată lumea la 20 de ani

De-a lungul vieții, fiecare persoană învață diferite lecții. Iată câteva lucruri pe care le învață toată lumea în jurul vârstei de 20 de ani!

Nu ești pierdut, ci evoluezi. Nu uita asta!

Ia în considerare următorul lucru: cine ești, personalitatea, obiceiurile, cuvintele pe care le folosești, modul în care te prezinți reprezintă rezultatul evoluției proprii din viață.

Lucruri pe care trebuie să le înveți singură

Există nenumărate lecții de viață pe care le poți învăța de la cei din jurul tău. În același timp, există și lucruri pe care trebuie să le înveți singură.

Cum să crești iedera englezească

O specie comună de iederă cultivată pe scară largă este iedera englezească (Hedera helix). Aceasta are frunze mereu verzi, nu este pretențioasă și crește ușor într-o varietate de condiții, printre care și solul și umbra necorespunzătoare. Iată cum poți să crești și tu iedera englezească!