Cum să cureți corect podelele

Podelele pot fi fabricate din diferite materiale, care au nevoie de metode și de produse specifice de curățare. Mai jos, poți afla cum să îți cureți podeaua în funcție de materialul din care este realizată.

Uleiul de cannabis ameliorează simptomele bolii Crohn, potrivit unui nou studiu

Un studiu restrâns a constatat că uleiul de cannabis poate ameliora semnificativ simptomele bolii Crohn.

Cum să cureți aurul fără să-l strici

Ți se pare că ar trebui să îți cureți bijuteriile? Există mai multe trucuri care te ajută să îți cureți aurul. Iar mai jos poți regăsi câteva dintre acestea. Iată despre ce este vorba!

Cum să îți dai seama dacă ești inteligent emoțional

Cuantificarea inteligenței unei persoane nu se face doar cu un test de IQ. Mulți factori sunt implicați în determinarea coeficientului inteligenței unei persoane și o mare parte a înțelegerii acestui lucru este reprezentată de înțelegerea faptului că există segmente diferite de inteligență.

Cum să folosești sarea de mare în afară de a condimenta mâncarea

Când te gândești la sarea de mare, probabil că îți vin în minte câteva rețete delicioase. Pe cât de bună este combinația acestui condiment cu mâncarea, pe atât de util este și când vine vorba de alte utilizări.

Oamenii care preferă să stea acasă sunt mai deștepți

Un studiu științific afirmă că persoanele care preferă să stea acasă sunt mai inteligente. Această analiză validează stilul de viață al persoanelor introvertite prin afirmarea faptului că persoanele care socializează cel mai puțin sunt mai fericite. De ce? Iată la ce concluzii au ajuns cercetătorii!

Femeile care se trezesc devreme au un risc mai mic de a suferi de depresie

Nu este ușor să te trezești dimineața, mai ales dacă te culci destul de târziu. În special, dacă te culci după ora 23:00, poate fi extrem de dificil să te trezești în jurul orei 5:00 sau 6:00.

Ce lungime și culoare a părului sunt considerate cele mai atractive?

Care sunt lungimea și culoarea părului cele mai atractive în cazul femeilor? Un studiu recent a făcut câteva descoperiri interesante. Iată ce lungime și culoare a părului au ajuns în topul preferințelor!

Zahărul în exces face copiii mai violenți

Zahărul în exces face copiii mai susceptibili la violență și la consumul de alcool și țigări, conform cercetărilor. O analiză a studiilor existente a constatat că un consum de alimente dulci în exces crește riscul copiilor de 11-15 ani de a dezvolta comportamente riscante.

Trăsături ale unei femei pe care nu o poți uita

Există multe femei extraordinare, dar nu toate au partenerii sau prietenii pe care îi merită. Din păcate, unii oameni nu reușesc să observe calitățile bune ale femeii pe care nu o poți uita.

Cât de mult contează să dormi lângă persoana iubită

Cuplurile care dorm în același pat pot trăi mai mult și pot avea o stare generală de sănătate mai bună decât persoanele care dorm singure. Iată cât de mult contează să dormi lângă persoana iubită!

Femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul

Indiferent cine ești sau de unde ești, probabil că ai o relație pe care o apreciezi mai mult decât altele în timpul vieții. Ar putea fi vorba despre un prieten din copilărie, un frate, un părinte sau un partener romantic cu care ai ales să îți construiești o viață. Dar, potrivit unui sondaj, se pare că femeile își plac mai mult cei mai buni prieteni decât soțul. Iată de ce!

China vrea să lanseze o lună artificială pentru a ilumina orașele în 2020

Un oraș din China intenționează să lanseze o lună artificială, care va lumina cerul pe o distanță de 80 kilometri.

Ce să faci dacă persoana pe care o iubești suferă de anxietate

Este ușor să iubești pe cineva atunci când totul merge bine. Dar nu va fi întotdeauna așa. Dacă persoana pe care o iubești suferă de anxietate, iată câteva sfaturi care te pot ajuta!

Compoziția rujului: tot ce ar trebui să știi despre acest produs cosmetic

Rujul este compus în principal din ceară, cum ar fi ceara de albine, și carnuba, care îi conferă structură, emolienți precum uleiul de ricin și lanolină, pentru a se aplica ușor.

De ce sunt bebelușii cu capul mare mai inteligenți

Se pare că bebelușii cu capul mare sunt mai inteligenți. Cercetătorii au sugerat că aceștia sunt mai inteligenți și că au mai multe șanse de a deveni educați și de a trăi o viață de succes. De ce? Iată cum au ajuns la aceste concluzii în urma cercetărilor pe care le-au făcut!

Cu cât îl expui pe bebeluș mai repede la a doua limbă, cu atât mai inteligent va fi

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că un bebeluș expus mai repede la a doua limbă va fi mai inteligent. Simpla ascultare a două limbi ajută bebelușii să dezvolte abilitățile cognitive înainte chiar de a vorbi. Iată cum poți să îi ajuți pe cei mici să își dezvolte aceste abilități!

Lucruri intrigante despre corpul femeilor

Există multe lucruri despre corpul femeilor pe care mulți oameni nu le știu. Nu este vorba că aceste lucruri transformă genul feminin într-unul mai bun decât cel masculin, însă acestea sunt intrigante. Iată ce lucruri intrigante și interesante despre corpul femeilor există!

Oamenii de știință cred că au găsit cauza fizică a depresiei

Cea mai recentă descoperire despre posibila legătură dintre depresie și inflamație a dat lumea medicală peste cap. Specialiștii au întâlnit nenumărate persoane care suferă de depresie și au încercat o întreagă gamă de antidepresive, fără a avea vreodată o ușurare remarcabilă. Iată de ce cred oamenii de știință că au găsit cauza fizică a depresiei acum!

Oamenii care poartă ochelari sunt mai deștepți, conform unui nou studiu

Este un clișeu vechi cel conform căruia oamenii care poartă ochelari sunt mai deștepți. Însă se pare că este adevărat.