Riscul cancerului de sân poate fi scăzut cu o dietă cu un conținut scăzut de grăsimi

Tratamentele pentru cancerul de sân au avansat în ultimele decenii, dar înțelegerea modului în care poate fi prevenită formarea tumorilor în primul rând a reprezentat o provocare majoră.

Luna este din ce în ce mai mică. Studiu

Luna devine din ce în ce mai mică, ceea ce duce la formarea de crăpături pe suprafața sa și cutremure, potrivit unui nou studiu.

De ce atrag femeile puternice bărbații nepotriviți?

Orice femeie puternică poate recunoaște atunci când face o greșeală. Indiferent de greșelile pe care le face, știe că va învăța lecții valoroase din acestea și va merge mai departe.

Pe cine ar trebui să excluzi din viața ta, conform zodiei

Oamenii toxici te pot drena de energie. Nu ar trebui să le permiți să te tragă în jos, trebuie să încerci să faci tot posibilul să mergi mai departe. Iată ce persoane ar trebui să excluzi din viața ta, în conformitate cu zodia ta!

Cele mai bune joburi pentru persoanele introvertite

Unele joburi sunt potrivite pentru anumite tipuri de personalități. Este important să potrivești ceea ce faci în fiecare zi cu personalitatea ta.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când petreci o zi singură

Dacă te hotărăști vreodată să petreci o zi singură, probabil că vei avea parte de o serie întreagă de beneficii.

Dacă râdeți unul de altul, relația voastră poate deveni mai puternică

A fost nevoie de 39 de studii de proporții mari, cu peste 15.000 de participanți, pe parcursul a 30 de ani, pentru a ajunge la această concluzie.

Cum îți dai seama dacă ești epuizat emoțional?

Epuizarea psihologică este o stare anxioasă pe care mulți oameni o experimentează fără a o înțelege, iar daunele provocate de epuizarea prelungită pot fi devastatoare.

Cum îți afectează limbajul corpului fiecare aspect al vieții?

Când ne gândim la toate lucrurile care ne afectează viața, ne gândim la cele concrete de obicei. Locul în care ne-am născut, cine sunt prietenii noștri, ce meserie avem și chiar unde locuim.

Oamenii deprimați au o viziune realistă asupra vieții

Oamenii fericiți se pare că s-ar putea să delireze puțin. Te simți trist? În mod ciudat, acest lucru înseamnă că te descurci mai bine când vine vorba de analizarea performanțelor tale și a realității în general decât atunci când nu ești.

Dacă dormi pe o parte, te trezești prost dispus

Un studiu de proporții mari în știința somnului a descoperit că poziția în care dormi poate avea o influență semnificativă asupra modului în care te vei simți dimineața. Iată de ce te trezești prost dispus dacă dormi pe o parte!

De ce sunt atât de importante prieteniile superficiale?

Dacă vrei să simți că faci parte dintr-o comunitate, este timpul să cunoști persoanele din vecinătatea ta.

Mai poți avea încredere într-o persoană care te-a înșelat?

Ești vulnerabilă în relația cu partenerul tău în moduri pe care puține persoane din viața ta le văd vreodată.

De ce nu ar trebui să mănânci un preparat cu orez sau paste la 5 zile după gătire?

Dacă lași carnea pe masă prea mult, știi deja că trebuie să o arunci. Dar ce se întâmplă dacă ai de-a face cu un preparat cu orez sau paste la 5 zile după gătire?

Meriți un partener care îți cunoaște valoarea

Cu toții merităm să fim iubiți de o persoană care ne consideră valoroși. Iar tu nu ești o excepție de la această regulă.

Lucruri din casa ta care te fac fericit

Indiferent dacă le ai deja sau este vorba despre ceva ce ar trebui să ai, aceste lucruri din casa ta îți pot aduce mai multă fericite, conform cercetărilor.

Ce greșeli fac femeile în căutarea sufletului pereche

În era datingului modern, este oare ce vezi ceea ce primești cu adevărat? Potrivit unui studiu realizat de Universitatea Wisconsin-Madison, 81% dintre oameni mint în legătură cu greutatea, vârsta sau înălțimea lor în profilul din diferite aplicații online de dating.

Clădirea care preia căldura corpului oamenilor și o transformă în energie

Peste un milion de persoane trec în fiecare zi prin Central Station din Stockholm, fără să știe că sunt folosite pentru energie.

Ce se întâmplă când loțiunile cu protecție solară ajung în sânge

Un studiu recent a constatat că unele substanțe chimice din loțiunile cu protecție solară pot fi regăsite în sânge doar la o zi după aplicarea acestora.

Depresia netratată produce schimbări pe termen lung în creier

În timp ce depresia poate afecta o persoană la nivel psihologic, aceasta poate afecta și structurile fizice din creier.