De ce te simți atât de bine când ești pe o plajă?

Studiile recente arată că plaja este unul dintre cele mai bune locuri pentru a atenua stresul și pentru a-ți vindeca creierul.

De ce ar trebui să faci yoga în fiecare dimineață

Yoga dimineața reprezintă cea mai energizantă experiență pe care o poți avea. Odată ce faci din aceasta un obicei zilnic, vei observa o mare varietate de modificări ale corpului, minții și, de ce nu, ale sufletului.

Invidia poate fi bună, însă nu și gelozia

Gelozia este adesea văzută ca o emoție negativă sau ca o trăsătură rea. Este, de obicei, însoțită de acțiuni precum răzbunare sau amărăciune, mai ales când declanșează o anumită energie în interiorul cuiva.

Cum să scapi de un gust neplăcut din gură după ce ai mâncat

Comandarea unui preparat cu usturoi sau ceapă poate fi un angajament serios. Mai ales când ești în oraș.

De ce nu reușești să slăbești?

Ai făcut schimbări în dieta ta și ai început să faci exerciții fizice, dar nu reușești să slăbești. Sau poate că ai reușit să slăbești puțin, după care ai pus la loc kilogramele.

Ai frică de abandon? Iată cum îți dai seama

Există unii oameni care înșală doar din cauza fricii de abandon. Poate că nu ți se pare că are sens acest lucru, dar trebuie să știi care sunt motivele pentru care oamenii au frică de abandon, încât ajung să aibă o relație de rezervă în cazul în care se întâmplă ceva cu căsătoria sau relația lor actuală. Iată cum poți să îți dai seama dacă ai frică de abandon!

Care sunt simptomele anxietății sociale?

Tulburarea de anxietate socială poate fi un obstacol semnificativ în calea fericirii, sănătății și capacității tale de a-ți atinge potențialul în relații și la locul de muncă. Care sunt însă simptomele anxietății sociale și ce factori le declanșează?

Anxietatea te face obsedat de curățenie

Anxietatea este îngrijorarea nejustificată cu privire la un anumit lucru. Poate că ai anxietate cu privire la un interviu de angajare. Ai putea avea anxietate în legătură cu multe lucruri. Însă cum te face anxietatea obsedat de curățenie?

Semne ale unei căderi nervoase

Oamenii se simt dărâmați atunci când percep o inabilitate de a funcționa și de a trece peste o zi grea.

Cum le influențează memoria bătrânilor relațiile de prietenie?

Cât de des vorbești cu bunicii tăi? Iar atunci când vorbiți, este o conversație normală, o discuție interesantă despre ceea ce vă place, fotbal, tehnologie, bârfe sau altceva?

Ce ar trebui să știi despre cezariană

Ești în ultima fază a sarcinii și este momentul pentru care te pregăteai de 9 luni. Știind că poți naște oricând, ai propriul plan pentru când trebuie să mergi la spital.

Cum să reduci cantitatea de mâncare aruncată

Oamenii din întreaga lume aruncă mâncare în fiecare zi și pierd bani pe care ar putea să îi economisească.

De ce avem obiceiuri proaste dacă știm că ne dăunează?

Aproape toți oamenii au obiceiuri proaste. Fumatul, consumul de alimente nesănătoase, consumul excesiv de alcool și un stil de viață sedentar sunt doar câteva dintre lucrurile care reprezintă obiceiuri proaste, pe care ar trebui să le evităm.

Cât de sigure sunt somniferele?

Multe persoane folosesc medicamente care să le ajute cu insomnia și alte probleme de somn. Se pare însă că unele dintre cele mai populare medicamente pentru somn cu prescripție medicală ar trebui să vină cu avertismente mai puternice. Iată cât de sigure sunt somniferele!

De ce se sărută oamenii?

Gândește-te la primul tău sărut. Probabil că ți-l vei aduce aminte mereu, dar este probabil ca toate emoțiile acelui moment să fi fost mai intense decât sărutul în sine.

Ce se întâmplă dacă mănânci micul dejun la timp în fiecare zi?

Uneori, ți se pare că ai atât de multe lucruri de făcut într-o zi, încât omiți să mănânci micul dejun.

Cum să faci brânză ricotta? Rețetă simplă

Multor persoane le place brânza ricotta. De la cannoli la lasagna, brânza ricotta reprezintă unul dintre cele mai gustoase ingrediente din majoritatea preparatelor italienești și din alte rețete.

Cum să stimulezi absorbția calciului în organism

Calciul este un mineral esențial, care te ajută să rămâi sănătos și puternic. Absorbția calciului în organism este extrem de importantă pentru îmbunătățirea sănătății dinților și a oaselor, precum și pentru consolidarea picioarelor cu probleme.

Te doare gâtul după ce dormi? Iată ce poți face

Indiferent dacă durerile de gât de după somn sunt permanente sau trecătoare, există câteva lucruri pe care le poți face pentru a le ameliora și pentru a le preveni. Cum poți continua să îți trăiești viața dacă pur și simplu nu îți poți întoarce gâtul în mod corespunzător? Iată ce poți face dacă te doare gâtul după ce dormi!

Câinele tău are probleme cu o unghie? Iată ce poți face

Dacă ai un câine ca animal de companie, știi deja câtă bucurie îți poate aduce în viață. Dar știi și că trebuie să ai grijă de el, chiar și atunci când suferă din cauza unor lovituri, zgârieturi, precum și a altor leziuni minore.