Ar trebui să tai spaghetele prea lungi înainte de a le mânca?

Unele preparate sunt ușor de mâncat. Însă unele s-ar putea să îți dea bătăi de cap. Îți este frică să nu te murdărești, să nu ajungă alimentele pe hainele tale (sau chiar pe ale celor din jurul tău), să nu faci prea mult zgomot când le mănânci.

Adevărul despre blonde

Se spune că blondele se distrează mai mult și întorc mai multe priviri pe stradă. Însă au parte și de multe comentarii negative și de nenumărate vizite costisitoare la salon.

Bei cafeaua cu lapte și zahăr? Iată în ce ordine ar trebui să le adaugi

Modul în care își bea cineva cafeaua este o preferință personală. Dar cum îți dai seama dacă bei cafeaua corect? Îți place cu zahăr și cu lapte? Dacă da, în ce ordine adaugi aceste ingrediente?

Câtă sare ar trebui să pui în apa pentru paste?

Apa bine condimentată reprezintă fundamentul fiecărui preparat delicios care conține paste. În prezent, este greu să găsești o rețetă de paste care să nu îți recomande să adaugi sare în apa de gătit.

Adevărul despre ochii verzi

Ochii verzi par a fi mai enigmatici decât orice altă culoare oculară. Aceștia par a fi o sursă de inspirație în literatură, muzică, pictură și fotografie. Ochii verzi sunt captivanți.

Cum să supraviețuiești unui zbor lung, potrivit unui terapeut

Cât de comod ți se pare să zbori? Dar când ai de-a face cu un zbor lung? Stai într-un spațiu înghesuit, nu ai la îndemână foarte multe resurse, iar cotierele pot fi inconfortabile chiar și pentru persoanele obișnuite să călătorească.

Cum să îți răcorești casa fără a da drumul la aerul condiționat

Chiar dacă dai drumul la aerul condiționat doar noaptea, într-o singură cameră, încerci să ții ușile închise pentru a crește performanța aparatului de aer condiționat.

De ce ar trebui să condimentezi mai mult carnea de pui?

Există atât de multe modalități în care poți găti carnea de pui, încât diferite culturi au preparate tradiționale care includ acest ingredient.

Cum să flirtezi ca un profesionist

Oamenii simt nevoia în mod natural să flirteze cu persoanele pe care le consideră atractive, indiferent dacă își dau seama de acest lucru sau nu. Însă cum poți să flirtezi ca un profesionist?

Cum să eviți aglomerația și cozile de la obiectivele turistice?

Dacă ți-ai dorit vreodată să vizitezi Turnul Eiffel, Colosseumul sau Statuia Libertății, ar trebui să știi de acum că probabil vei da peste aglomerație și nenumărați turiști care se deplasează încet. Iată cum poți să eviți aglomerația și cozile de la obiectivele turistice!

Mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți după ce te desparți de cineva

Oamenilor le place să trimită mesaje pentru a se simți conectați și informați, îmbunătățindu-și astfel viața de zi cu zi. Însă toate aceste beneficii par a dispărea atunci când te desparți de cineva și apelezi la mesaje.

Cele mai atractive trăsături faciale, conform oamenilor de știință

Poate ți se zice des că ai o față frumoasă. Este un compliment pe care femeile îl primesc frecvent. Dar ce înseamnă să ai o față frumoasă? Oamenii de știință cred că au găsit răspunsul la această întrebare și și-au dat seama care sunt cele mai atractive trăsături faciale. Iată care sunt acestea!

De ce nu vezi negru în fața ochilor atunci când clipești?

Ai auzit de atâtea ori că nu ar trebui să clipești dacă nu vrei să ratezi ceva important. În general, nu ratăm nimic atunci când clipim. De fapt, nici nu observăm că facem acest lucru. Adulții clipesc cam de 15 ori pe minut în medie, însă vederea lor nu pare a se întrerupe vreodată. De ce nu vezi negru în fața ochilor atunci când clipești?

Obiceiuri comune care enervează pe toată lumea din jurul tău

A greși este omenește. Iar faptul că te enervezi face parte tot din natura umană. Experții au studiat însă ce lucruri consideră oamenii enervante.

Motivele pentru care ar trebui să renunți la carnea roșie

Carnea roșie face parte din dieta multor oameni. Există în restaurante de lux, la fast food, în piețe și în supermarketuri.

De ce nu-ți iese niciodată prima clătită?

Probabil că ai făcut multe clătite de-a lungul timpului. Este un desert ușor și rapid. Însă cât de mult ții la aspectul clătitelor tale? Ai observat vreodată că nu-ți iese niciodată prima clătită? Iată de ce!

Mesaje pe care nu ar trebui să le trimiți niciodată după prima întâlnire

La prima întâlnire testezi terenul de obicei. Ai putea să întâlnești iubirea vieții tale și să fii entuziasmată. Sau poți întâlni o persoană care te întrerupe în mod constant pentru a vorbi doar despre sine, în timp ce mestecă cu gura deschisă.

Ce-și dau seama oamenii atunci când renunță la consumul de alcool

Dintre toate comportamentele condiționate din punct de vedere cultural, alcoolismul este unul dintre cele mai curioase.

Infertilitatea este corelată cu o boală cardiacă gravă în timpul sarcinii

Femeile care urmează tratamente de fertilitate pot fi supuse unui risc crescut de apariție a unei afecțiuni periculoase în timpul sarcinii, numită cardiomiopatie peripartum. Iată de ce este infertilitatea corelată cu o boală cardiacă gravă în timpul sarcinii!

Ce se întâmplă dacă renunți la zahăr, cafea, lactate și gluten pentru o lună

Lachlan Brown a călătorit timp de șase luni și a urmat o dietă bazată pe cartofi prăjiți, sucuri și bere, iar obiceiurile sale nesănătoase au avut un impact semnificativ asupra stării sale generale de sănătate. Însă iată ce se întâmplă dacă renunți la zahăr, cafea, lactate și gluten pentru o lună!