Tulburarea de angajare socială dezinhibată. Ce este și cum o recunoști

Copiii ar trebui să aibă, în mod natural, o teamă sănătoasă față de oamenii necunoscuți. Cei mai mulți dintre ei sunt precauți cu adulții pe care nu îi cunosc. Dar copiii cu tulburarea de angajare socială dezinhibată nu se tem de străini.

Cum și de ce să îți detoxifiezi corpul și mintea

Pentru unele persoane, este un eveniment astronomic acela în care pe lună este imprimată umbra pământului, iar pentru alții are un simbolism astrologic și o semnificație energetică. De aceea, unii oameni cred că ar trebui să îți detoxifiezi corpul și mintea în acest moment. Iată de ce!

Cum să îngrijești o magnolie

Florile parfumate ale magnoliei pot să schimbe complet aspectul unei grădini. Copacul de magnolie are, de asemenea, frunze lucioase de un verde închis și fructe de culoare portocalie-roșie, care sunt mâncate toamna de păsări și animale.

De ce nu ar trebui să iei decizii după ce ai pierdut o persoană dragă

Atunci când pierzi o persoană dragă, indiferent dacă este un membru al familiei sau un prieten, nu ar trebui să iei decizii.

Cum să plantezi semințele de iarbă pentru gazon

Dacă nu ai apucat să plantezi semințele de iarbă în toamna anului trecut, nu ar trebui să îți faci griji. Poți avea un gazon frumos și dacă plantezi semințele primăvara devreme. Însă iată ce ar trebui să știi pentru un gazon perfect!

De ce apare schizofrenia?

Cauzele schizofreniei nu sunt complet înțelese sau cunoscute în prezent. Cercetătorii au petrecut nenumărate ore și au folosit nenumărate resurse pentru a studia această afecțiune.

Pisicile își recunosc numele, chiar dacă aleg să te ignore când le strigi. Studiu

Pisicile sunt cunoscute pentru indiferența lor față de oameni. Orice stăpân de pisică îți va mărturisi cât de ușor este ignorat de pisica sa atunci când o strigă.

De ce sunt cărțile fizice mai bune decât e-books când îți înveți copilul să citească

Părinții și copiii discută mai mult atunci când citesc cărți fizice împreună comparativ cu e-books, conform unui nou studiu realizat de Universitatea din Michigan.

Câinele tău nu este chiar un geniu, conform studiilor

Dacă ești convins că animalul tău de companie este un geniu, s-ar putea să fii dezamăgit de concluziile unui studiu publicat în revista Learning and Behavior.

Cum să înțelegi emoțiile de bază ale bebelușilor

Abordările cognitive și cognitiv-comportamentale au ajuns să domine domeniul psihoterapiei, dar emoțiile pe care bebelușii le au începând cu momentul nașterii pot oferi forme alternative de terapie.

Tot ce ar trebui să știi despre cleptomanie

Cleptomania este o afecțiune caracterizată printr-o dorință irezistibilă de a fura. Oamenii vor fura obiecte de care nu au nevoie, pe care își permit să le cumpere sau care au o valoare monetară foarte mică. Iată ce ar trebui să știi despre cleptomanie!

De ce ni se face pielea de găină?

Ai observat că ți se face pielea de găină în diferite momente. Însă te-ai întrebat vreodată de ce?

Ce ar trebui să faci dacă pisica ta suferă de diaree

Una dintre cele mai frecvente probleme din medicina veterinară este diareea. În funcție de stilul de viață al pisicii, este posibil să nu fii conștient de detaliile legate de obiceiurile de la baie ale pisicii tale.

Superalimente care îți dau energie imediat

O dietă încărcată cu alimente naturale sănătoase reprezintă o modalitate garantată de a ajuta corpul să mențină o funcționare optimă.

Simptomele bulimiei la adolescenți

Bulimia este un tip de tulburare alimentară caracterizată prin episoade repetate de consum alimentar, urmată de un comportament care compensează cantitatea excesivă de alimente consumate. Iată care sunt simptomele bulimiei la adolescenți!

Colapsul populației de insecte este un avertisment pentru întreaga omenire

Oamenii de știință avertizează că populația de insecte din întreaga lume se apropie de un sfârșit inevitabil.

Elementele care aduc pacea într-o casă

Când caută modalități de a gestiona stresul, oamenii ignoră de multe ori una dintre cele mai simple și eficiente strategii: crearea unui mediu înconjurător liniștit și pașnic în propria casă.

Sunt băieții mai buni decât fetele când vine vorba de matematică și știință?

Probabil că ai auzit stereotipul conform căruia băieții sunt mai buni decât fetele când vine vorba de matematică și știință.

Mecanisme de apărare folosite pentru anxietate

Cu toții avem gânduri, sentimente și amintiri dificile. În unele cazuri, oamenii se confruntă cu astfel de sentimente prin utilizarea unor mecanisme de apărare.

De ce nu ar trebui să lași pe nimeni să te definească

Te-ai uitat vreodată în oglindă și ai simțit că se uită o persoană străină înapoi la tine? Poate că ai renunțat la cine erai pentru o altă persoană din viața ta.