De ce urinează unii oameni mai des decât alții

Sunt multe lucruri care îți pot afecta vezica urinară: ceea ce mănânci, ce bei, nivelul de stres, chiar și vremea.

Începi să lucrezi înainte de 10 dimineața? Oamenii de știință spun că acest obicei este asemănător cu tortura

Constatările doctorului Paul Kelley, cercetător la Universitatea Oxford, indică faptul că cea mai comună formă de tortură din zilele noastre este faptul că trebuie să ne trezim și să mergem la birou înainte de ora 10 dimineața.

Ce se întâmplă când nu bei suficientă apă în fiecare zi

Aportul zilnic de apă este esențial pentru sănătatea optimă a organismului. Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt pe deplin conștienți de importanța sa și de numeroasele efecte dăunătoare ale deshidratării pentru organism.

Lecții de viață pe care le înveți în primii 29 de ani

Viața fiecărei persoane este diferită. Cu toate acestea, există câteva lecții de viață pe care le înveți sau pe care ar trebui să le înveți în primii 29 de ani. Iată care sunt acestea!

Cum să plantezi lalele

Lalelele anunță venirea primăverii, pe lângă ghiocei. Găsești nenumărate culori și soiuri de lalele, dar știai că este ușor să le plantezi și tu în grădina ta sau în ghiveci?

Ce ar trebui să știi despre conjunctivită: cauze, simptome, tratament

Conjunctivita apare atunci când vasele de sânge din membrana transparentă de la linia pleoapei și porțiunea albă a globului ocular sunt inflamate.

Alternative naturale ale produselor de îngrijire a părului

Există peste 10.000 de produse de îngrijire a părului, dar doar 11% dintre acestea au fost testate pentru siguranță.

Ce tip de singurătate este contagios?

Atunci când dormi prea puțin, sănătatea ta are de suferit. Cercetătorii spun că privarea de somn poate duce la apariția singurătății. Iar acest tip de singurătate ar putea fi contagios.

Cum să plantezi un lămâi din semințe

Data viitoare când folosești lămâi pentru a face o limonadă sau pentru a aroma un preparat, nu mai arunca semințele, păstrează-le.

Lecții de viață de la un om care a văzut 12000 de morți

Kashi Labh Mukti Bhawan din Varanasi este una dintre cele trei pensiuni din oraș, unde oamenii vin pentru a muri. Celelalte două se numesc Mumukshu Bhawan și Ganga Labh Bhawan.

Cancerul ar putea fi tratat fără chimioreterapie sau radiații. Studiu

O tehnică bazată pe ultrasunete ar putea lichefia tumorile canceroase fără utilizarea chimioterapiei sau a radiațiilor electromagnetice.

Citate ale femeilor puternice care îți pot schimba viața

Există citate ale femeilor puternice, care pot influența perspectivele altor femei puternice sau le pot ajuta pe cele care nu își dau seama de puterea lor să conștientizeze ceea ce pot face.

Simptomele ADHD pot fi diferite la fete

Atunci când li se cere să descrie un copil cu tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD), cei mai mulți oameni descriu un băiat care se urcă pe lucruri, este nerăbdător și nu face ceea ce i se spune.

Simptome ascunse ale problemelor cu rinichii

Problemele la rinichi sunt mai greu de depistat. Cei mai mulți nu știu de existența problemelor cu rinichii, cu excepția cazului în care problemele sunt deja în stadiile avansate.

Femeile incredibile au adesea cele mai proaste întâlniri romantice

Există nenumărate femei care sunt incredibile, dar ajung dintr-un dezastru romantic într-altul. Nu e nimic în neregulă cu acestea. Dimpotrivă, sunt inteligente, independente și atractive. Se pare că ar putea fi vorba despre acele calități uimitoare. Iată de ce au femeile incredibile adesea cele mai proaste întâlniri romantice!

Ce trăsături au în comun oamenii foarte inteligenți

Inteligența este capacitatea de a învăța, de a înțelege, de a dezvolta opinii rezonabile sau judecăți rezonabile. Există diferite tipuri de inteligență, cum ar fi cea emoțională, logică, interpersonală și chiar muzicală.

Dacă toți păianjenii ar lucra împreună, ar putea mânca toți oamenii într-un an

Dacă ai arahnofobie, atunci nu ar trebui să citești mai departe acest articol. Iar dacă citești mai departe, pregătește-te să afli un adevăr foarte înfricoșător și chiar și dezgustător.

Memoria pacienților cu demență ar putea fi restaurată

Șoarecii de laborator cu demență și-au recuperat amintirile imediat după ce li s-a făcut o injecție pentru a suprima o anumită enzimă, conform unui nou studiu.

Ce ar trebui să îi spui și ce ar trebui să eviți să îi spui unei persoane în doliu

Multe persoane au spus ceea ce trebuia și ceea ce nu trebuia unei persoane în doliu. Nu au vrut să facă vreun rău, ci contrariul. Au încercat să aline durerea.

Obiceiuri pe care le au în comun oamenii foarte empatici

Empatia este definită ca abilitatea de a înțelege și de a împărtăși sentimentele altei persoane. Empatia este un lucru cu care ne naștem, dar multe dintre acțiunile pe care le fac oamenii arată mai degrabă o lipsă acută a empatiei.