Iubirea este un verb, nu doar un sentiment

Iubirea nu este doar un sentiment. Atunci când devine un verb, devine și o stare de spirit. Mulți oameni uită că nu este suficient să îi spună cuiva că îl iubesc. Ceilalți oameni simt iubirea cu adevărat dacă le arăți cât de mult îi iubești. Iată de ce este iubirea un verb!

Iubirea este ceva ce faci, nu doar ceva ce simți. Iubirea este un verb


Iubirea presupune să te ții de mână cu persoana iubită și să o îmbrățișezi strâns. Dragostea este un stâlp care te sprijină atunci când toată lumea pare că se prăbușește. Dragostea presupune să ștergi lacrimile persoanei iubite și să o săruți pe frunte. 

Dragostea presupune să aveți neînțelegeri când vine vorba de micile lucruri, să spuneți lucruri pe care nu le gândiți și apoi să vă cereți scuze, pentru că dragostea nu îl rănește pe celălalt.
Dragostea presupune să vă îmbătați împreună și să ascultați muzică, după care să faci micul dejun dimineață, când sunteți amândoi mahmuri, dar el a băut mai multe pahare decât tine cu o seară înainte.

Iubirea este mereu prezentă în momentele grele, pentru a vă aduce aminte că totul va fi bine. Dragostea presupune compromisuri, să petreceți Crăciunul cu familia ta și Paștele cu familia lui, deși amândoi ați prefera să stați acasă liniștiți. Iubirea presupune să ai grijă de partener atunci când este răcit și să încerci să faci acea supă de pui în loc să comanzi una.

Iubirea presupune să vă sărutați de noapte bună în fiecare noapte, pentru că nu știm cât timp avem pe acest pământ.
Dragostea înseamnă să vă țineți în brațe noaptea, chiar dacă sforăitul lui constant îți face cearcăne. Dragostea înseamnă să pui 70% atunci când el poate să pună doar 30%. Iubirea este despre a vă ajuta reciproc în fiecare zi. 

Iubirea este despre faptul că el încearcă o nouă dietă cu tine, astfel încât să nu o faci singură. Iubirea este despre a-l săruta și atunci când mănâncă trei căței de usturoi.

Dragostea presupune să îl iubești pe celălalt fără nicio condiție.
Dragostea este despre explorarea sufletului celuilalt. Dragostea înseamnă să vă onorați reciproc angajamentul făcut și să lucrezi în fiecare zi pentru o relație mai bună, indiferent cât de greu ar fi.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod