Ce ar trebui să știi despre sănătatea dentară a câinelui tău

Atunci când primești sau îți iei un câine pentru prima dată, ai multe de învățat. Trebuie să înveți cum să ai grijă de cățelul tău, de la modul în care îl obișnuiești să își facă nevoile afară la ce să faci dacă are purici.

Greșeli pe care le faci când îți cosmetizezi sprâncenele

Îngrijirea și modelarea sprâncenelor pot fi complicate. Chiar dacă ai devenit expertă în machiaj, sprâncenele tale tot pot fi o enigmă.

5 lucruri care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

Atunci când îți înnoiești garderoba, de obicei alegi piese vestimentare sau accesorii la modă.

Alimentele procesate cresc alarmant riscul de cancer

Cei mai mulți oameni evită alimentele procesate pentru că nu vor să se îngrașe. Dar riscul real pentru sănătate care ar trebui să îi îngrijoreze atunci când mănâncă dulciuri, alimente nesănătoase și alimente procesate constă în creșterea riscului de cancer.

Alimente care elimină toxinele din organism în mod natural

Este important să elimini toxinele din organism pentru a menține sănătatea corpului. Toxinele din organism apar adesea ca rezultat al unui stil de viață nesănătos sau al unei alimentații nesănătoase.

De ce se despart cuplurile după ce fac un copil?

Atunci când plănuiți să faceți un copil, există o lungă listă de lucruri pentru care trebuie să vă pregătiți.

Coafuri pe care bărbații le urăsc în secret

Atunci când îți întrebi partenerul ce părere are despre noua ta coafură se poate ajunge la crearea unei situații stânjenitoare. Dacă nu pare prea entuziasmat, te minte?

Cât de sănătoasă este mierea?

Având în vedere că mierea provine din natură, se consideră că este un produs sănătos. Însă cât de sănătoasă este mierea de fapt? Iată ce spun specialiștii în sănătate despre beneficiile aduse sănătății de către miere!

Ce ar trebui să știi despre sănătatea intestinelor

Nu este o veste nouă că tractul gastro-intestinal este deosebit de important pentru starea generală de sănătate.

Cum poate fi interpretat comportamentul pisicilor?

Dacă ai o pisică, știi deja că animalul tău de companie este misterios. Sau cel puțin mai misterios decât alți membri ai familiei cu blană. Există anumite semnale pe care pisicile le transmit stăpânilor lor.

Cum se schimbă corpul femeilor la 20 de ani

Cine a spus că este ușor să fii adult? Poate că acesta este lucrul care îți face viața mai dificilă la vârsta de 20 de ani.

De ce este mai bine să îmbătrânești alături de un animal de companie?

Oamenii care vor să fie sănătoși pe măsură ce înaintează în vârstă ar putea să adopte un animal de companie, potrivit noilor date furnizate de Universitatea din Michigan. Însă iată de ce este recomandat să îmbătrânești alături de un animal de companie!

Minciuni pe care le spun părinții copiilor

Șansele sunt ca piticul tău să își dea seama de adevărul din cuvintele tale. De aceea, vei putea avea parte de experiențe sincere și emoționante alături de copilul tău. Este o situație din care câștigă toată lumea.

Greșeli pe care le faci în rutina de îngrijire a genelor

Există atât de multe modalități de a pune în evidență genele, încât ești convinsă că nu poți da greș în rutina de îngrijire a acestora.

De ce nu te ascultă partenerul. 7 motive

Bărbații și femeile sunt diferiți în multe feluri. Aceste diferențe pot reprezenta cauzele multor dezacorduri.

Te ajută sau nu vinul roșu să trăiești mai mult?

În anii '90, unii cercetători au observat că francezii aveau tendința de a avea un risc scăzut de boli de inimă, în ciuda faptului că mâncau multe grăsimi saturate.

Ar putea ajuta sulforanul copiii care suferă de autism?

Sulforanul este un compus natural care se găsește în legumele crucifere, cum ar fi broccoli. Cercetările recente arată că un consum ridicat al acestui compus poate ameliora simptomele asociate cu autismul la copii.

Pot cauza suplimentele cancer?

S-ar putea să vrei să îți muți atenția de la suplimentele pe care le iei dimineața la o dietă sănătoasă, dacă vrei să profiți cu adevărat de beneficiile vitaminelor, conform unui nou studiu.

Chiar și o felie de bacon poate crește riscul de cancer. Studiu

Chiar și cantitățile mici de carne roșie și procesată, cum ar fi o felie de bacon pe zi, pot crește riscul de cancer intestinal, potrivit unei noi cercetări.

Ar putea să îți îmbunătățească meditația starea de sănătate?

Când auzi cuvântul "meditație", poate că te gândești că stai cu picioarele încrucișate, cu ochii închiși, respiri adânc și încerci să îți eliberezi mintea.