Coafuri pe care bărbații le urăsc în secret

Atunci când îți întrebi partenerul ce părere are despre noua ta coafură se poate ajunge la crearea unei situații stânjenitoare. Dacă nu pare prea entuziasmat, te minte?
Părerea lui poate avea un impact semnificativ pentru tine, dar până la urmă părerea ta este cea mai importantă. Cu toate acestea, dacă vrei să eviți cu orice preț acele situații incomode, poți tăia de pe lista ta câteva coafuri pe care bărbații le urăsc în secret. Iată care sunt acestea!

Ce coafuri urăsc în secret bărbații?


1. Coafurile dezordonate


În momentul în care Beauty Riot a făcut un sondaj cu ajutorul a 50 de bărbați cu privire la coafurile dezordonate, aceștia nu s-au abținut. Pe o scară de la 1 la 10, bărbații au apreciat coafurile dezordonate cu nota 3 în ceea ce privește atractivitatea. Deși coafurile dezordonate sunt în tendințele anului 2019, bărbații întâmpină dificultăți când vine vorba de acest stil de aranjare a părului.
În cadrul altui sondaj, 70% dintre bărbați au declarat că femeile ar trebui să depună mai mult efort când vine vorba de coafarea părului. În plus, în timp ce doar 30% dintre bărbați au spus că observă un coș pe fața partenerei, 66% dintre aceștia au observat când partenerei nu îi stă bine părul.

2. Coada de cal


Se pare că bărbații au o părere proastă despre coada de cal. Acestora li se pare că femeile care aleg această coafură par a derula jocuri de putere. Iar acest lucru îi face pe bărbați să se simtă amenințați. Însă o coafură coadă de cal ar trebui să te facă să pari abordabilă, nu? Se pare că nu. Bărbații simt că transmiți mesajul că nu poți fi deranjată.
O cercetare a scos în evidență cât de mult le pasă bărbaților de părul îngrijit. Dacă partenera ar avea timp doar să își aranjeze părul sau doar să se machieze, 80% dintre bărbați au spus că preferă ca prioritatea să fie podoaba capilară. 

3. Tunsorile scurte (pixie)


Atunci când au fost întrebați despre o altă tunsoare populară, cea pixie, bărbații au apreciat stilul ca lăsând de dorit. În timp ce unii bărbați chiar au declarat că această tunsoare este o risipă, alții încearcă să o aprecieze, având în vedere că nu necesită prea multă îngrijire și că se poate potrivi la ocazii elegante, dar și la o pereche de blugi cu un hanorac într-o vacanță la munte.
Chiar dacă partenerului tău nu îi place acest tip de tunsoare, nu există nicio îndoială cât de frumos este acest tip de styling al părului. Tunsoarea pixie se află și în tendințele anului 2019.

4. Buclele mari


Ce părere are partenerul atunci când îți lași părul natural, în bucle mari? Celor mai mulți bărbați nu le place acest tip de coafură. Dacă nu simți că ar trebui să mergi să îți cumperi o placă de păr și îți iubești buclele naturale, atunci ar trebui să îți respecți părerea mai mult decât pe a oricăror altor persoane și să-ți lași podoaba capilară să cadă în bucle.

5. Coafurile cu jumătate de păr prins


Există nenumărate moduri în care poți testa coafurile cu jumătate de păr prins. Fie că îți prinzi partea superioară a podoabei capilare într-o coadă sau că o împletești, poți schimba des coafura fără a fi nevoită să încerci o nouă tunsoare.
Deși pot fi mari fani ai acestor coafuri, bărbații se simt confuzi când sunt puși față în față cu acestea. Acestora i se pare că aspectul trimite semnale mixte, ca și cum ai vrea să îți aranjezi părul să stea perfect, dar nu ai nicio idee cum să duci acest lucru la capăt.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod