Sunt mai sănătoase chipsurile din legume decât cele din cartofi?

Dacă încerci să incluzi mai multe legume în alimentația ta sau a copilului, înlocuirea chipsurilor obișnuite din cartofi cu chipsurile din legume poate părea o soluție sănătoasă.

De ce ar trebui să alergi mai des, conform studiilor

Alergatul este o activitate care implică inima, mușchii și plămânii. Te va ajuta să antrenezi aceste părți vitale ale corpului, pentru o funcționare mai bună a corpului. Vei observa schimbări fizice și emoționale în momentul în care vei începe să alergi mai des.

Legătura dintre gripă și riscul de infarct

Gripa poate fi o afecțiune gravă în sine, dar poate crește și riscul de a face un infarct, conform unui nou studiu din Canada.

Ești stresat? Un nou studiu spune că ai nevoie doar de 20 de minute în natură

Ideea retragerii în natură atunci când viața de zi cu zi devine prea agitată nu este o soluție nouă. De exemplu, există un studiu care sugerează că ionii negativi din mediul natural sunt benefici pentru persoanele care suferă de depresie și anxietate.

Singurătatea este echivalentul a 15 țigări pe zi

Nimeni nu vrea să se simtă singur. Însă este imposibil de evitat această situație în unele cazuri. Deși singurătatea poate fi gestionată în doze mici, poate fi resimțită ca o sentință la moarte pe termen lung.

Cei mai mulți oameni cu apendicită nu au nevoie de operație, ci doar de antibiotice

În fiecare an, foarte mulți oameni fac operații pentru a-și elimina apendicele. Însă un nou studiu sugerează că mulți dintre acești oameni nu ar trebui să apeleze la intervenții chirurgicale din prima.

Ai un scop în viață? Ai putea trăi mai mult

Un scop în viață poate avea nu numai beneficii mentale, ci și fizice. Un nou studiu sugerează că viața trăită cu un scop anume este corelată cu scăderea riscului de deces timpuriu în cazul persoanelor cu vârsta de peste 50 de ani.

Poți avea 2 răceli în același timp?

Atunci când ai o răceală, ultimul lucru de care ai nevoie este încă o răceala. Deși este un lucru neobișnuit, se pare că poți avea 2 răceli în același timp, după cum afirmă experții. Iată cum au ajuns la această concluzie!

Cum reacționează câinii dacă îți percep anxietatea?

Dacă te simți anxios în mod regulat, s-ar putea să te muște un câine. Pare o legătură ciudată, dar câinii care îți percep anxietatea nu reacționează prea bine. Iată cum au ajuns oamenii de știință la această concluzie!

Apa îmbuteliată probabil conține plastic. Ar trebui să te îngrijorezi?

Contaminarea cu materiale plastice este în creștere în apa îmbuteliată.

Lucrurile care îl fac pe partener să te iubească mai mult

În multe relații pe termen lung, poate deveni dificil să menții pasiunea și să te asiguri că vă prioritizați unul pe celălalt.

Cărțile care îți vor schimba modul în care vezi lumea

Cărțile au o modalitate de a ne capta atenția pe care filmele și documentarele nu o au. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să te limitezi să citești doar câteva cărți.

Cum ar putea fi prevenite accidentele vasculare cerebrale cu un simplu exercițiu

O simplă strângere a mâinilor și a picioarelor ar putea să-ți ajute creierul. Se pare că presiunea aplicată poate îmbunătăți reglemmentarea fluxului sanguin la nivelul creierului, precum și nivelul de molecule care protejează împotriva accidentelor vasculare cerebrale, după cum sugerează un nou studiu. Iată cum ar putea fi prevenite accidentele vasculare cerebrale cu un simplu exercițiu!

De ce iubim gustul usturoiului, dar urâm respirația urât mirositoare provocată de acesta?

Oamenii mănâncă usturoi de cel puțin 5.000 de ani. Gustul său puternic și ușor picant este perfect pentru paste, cartofi prăjiți și chiar și unele deserturi.

Lucruri care te fac cu adevărat neatrăgătoare

Trăim într-o societate în care aspectul fizic pare a domina atunci când se vorbește despre atractivitate. Este primul lucru la care se gândesc oamenii când vor să impresioneze pe cineva.

De ce ne cresc unghiile până când murim?

De la vârsta de 20 de săptămâni în uterul mamei, oamenilor încep să le crească unghiile. Până când ne naștem, degetele de la mâini și picioare au unghii formate complet, care vor fi prezente pentru tot restul vieții noastre.

De ce simt unii oameni durerea mai intens decât alții?

Durerea este cel mai frecvent simptom raportat atunci când cineva merge la doctor. În circumstanțe normale, durerea semnalează un prejudiciu, iar răspunsul natural este să ne protejăm până când dispare durerea.

Ar trebui sau nu să folosești deodorant fără aluminiu?

Dacă mergi în orice magazin cu produse bio, vei găsi rafturi întregi cu deodorante alternative, multe dintre acestea fiind fără aluminiu.

Situațiile în care nu este o tragedie să fii părăsită

Știi deja cât de dureroasă poate fi o despărțire, mai ales dacă ești părăsită. Atunci când cineva menționează de despărțire, primul lucru care ne vine în minte este acel sentiment de neliniște și o durere apăsătoare.

Roluri false pe care le joacă partenerul când te rănește

Nu este nimic în neregulă cu asumarea unui rol într-o relație, atât timp cât acest rol nu afectează personalitatea persoanei respective. Iată ce roluri false joacă partenerul când te rănește!