Cum să-ți înveți copilul bunele maniere când te face de râs în public

Nu știi niciodată ce va face copilul tău în public. Fiecare părinte are parte de câteva momente jenante în viața sa, când comportamentul copilului său îl șochează și îl face să se simtă prost.

Ai gropițe? Iată care este adevărul din spatele acestei trăsături

Brad Pitt, Adam Levine, Ariana Grande și Cameron Dian au în comun gropițele. Este o caracteristică întâlnită atât în rândul bărbaților, cât și în rândul femeilor. Însă care este adevărul despre gropițe? Iată ce ar trebui să știi despre această trăsătură unică!

Semne că ai crescut într-o familie toxică

Definiția simplă a unei familii toxice presupune o familie care te descurajează, te face să nu ai încredere în tine, astfel încât ești nevoit să dezvolți un sine fals. Însă ce înseamnă acest lucru?

De ce sunt copiii obsedați de smartphone și alte gadget-uri

Dacă ești părinte, probabil că ai trecut prin asta. Îi spui copilului tău să lase smartphone-ul sau alt gadget deoparte pentru câteva ore, iar cel mic te întâmpină cu încăpățânare și supărare.

Cum să ții furnicile departe de bucătăria ta

Furnicile sunt insectele pe care oamenii încearcă să le evite în orice parte a casei. Într-un fel sau altul, acestea reușesc uneori să-și găsească drumul către mâncarea ta sau un colț al casei.

Moduri ciudate în care muzica influențează ce se întâmplă în natură

Modul în care creăm și reacționăm la muzică pare a fi o trăsătură fundamentală umană. Muzica ne provoacă tot felul de emoții: ne face să zâmbim, să râdem, să plângem, să ne antrenăm mai mult, chiar să ne reevaluăm viețile.

Îți este frică de ideea de a fi însărcinată și de a face un copil? Nu ar trebui

Este normal să fii speriată de ideea de a fi însărcinată și de a face un copil.

Sfaturi de dating pentru părinții divorțați

Poate fi dificil să îți reiei viața după divorț, mai ales când părinții divorțați încearcă să echilibreze viața copilului și propria viață amoroasă.

Motivul pentru care îți poți lăsa bebelușul să adoarmă în brațele tale

Un moment emoționant pentru fiecare părinte este anticiparea sosirii primului copil pe lume prin cumpărarea tuturor lucrurilor de care o să aibă nevoie cel mic, de la cele mai mici mănuși și încălțări la aparatele de care nu știai că ai nevoie până acum.

Un părinte are în medie 32 de minute pentru sine în fiecare zi

Dacă ai un loc de muncă la care mergi de la 9 la 5, cunoști acel sentiment de bucurie pe care îl simți când știi că urmează o vacanță sau un weekend. Asta doar dacă nu ești părinte.

Cum să eviți tantrumurile când îi iei tableta sau telefonul copilului

Probabil că aproape toți părinții știu cât de greu este să își convingă copilul să lase tableta sau telefonul jos și să facă altceva.

De ce ar trebui să dormi pe o parte când ești însărcinată. Studiu

Atunci când intri în cel de-al treilea trimestru de sarcină, găsirea unei poziții confortabile de dormit devine complicată când ai de-a face cu o burtică atât de mare.

Cele mai murdare locuri din baia ta

De fiecare dată când te afli într-o toaletă publică, încerci cu disperare să nu te atingi de nimic.

Ce înseamnă să fii aromantic

Poate că știi ce reprezintă termenul asexual, dar ce înseamnă să fii aromantic? Poate că nu ai auzit niciodată acest cuvânt.

Cât de sănătoase sunt algele?

Algele sunt un ingredient de bază în multe bucătării asiatice, dar le poți regăsi și atunci când mănânci sushi

Un nou tip de demență a fost identificat

Milioane de persoane în vârstă suferă de o formă de demență care a fost diagnosticată greșit ca fiind boala Alzheimer, potrivit cercetătorilor.

Vrei să trăiești mai mult? Fă aceste 5 lucruri

Atunci când vine vorba despre sănătate, cei mai mulți oameni au aceeași motivație: să trăiască cât mai mult și să aibă o viață cât mai împlinită.

Mamele copiilor agitați sunt supuse unui risc mai mare de depresie

Mamele care trebuie să aibă grijă de bebelușii care par să plângă în mod constant știu că această agitație le poate drena de toată energia.

Ce legătură există între anxietate și tensiunea arterială?

Anxietatea face parte din viață. O simți atunci când ești blocat în trafic, când îți faci griji la muncă sau pentru familie și situația financiară. Nu există nicio îndoială că sentimentul de anxietate îți poate crește tensiunea arterială, cel puțin pe termen scurt.

Alternative proteice pentru persoanele care nu consumă carne

Nu toată lumea consumă carne, dar toată lumea are nevoie de proteine. Fiecare celulă din organismul uman conține proteine, iar corpul are nevoie de macronutrienți pentru a repara și pentru a reface toate celulele.