Lucruri care te fac cu adevărat neatrăgătoare


Trăim într-o societate în care aspectul fizic pare a domina atunci când se vorbește despre atractivitate. Este primul lucru la care se gândesc oamenii când vor să impresioneze pe cineva.
Mulți oameni cred că a fi atrăgător înseamnă să ai un corp perfect, o coafură perfectă, o ținută perfectă. Însă acest lucru nu este adevărat. Chiar și cea mai frumoasă persoană poate fi neatrăgătoare dacă are o atitudine și o personalitate respingătoare. Iată câteva lucruri care te fac cu adevărat neatrăgătoare!

Ce comportamente te fac neatrăgătoare?


1. Nu te contectezi cu oamenii


Le zâmbești oamenilor atunci când îi întâmpini? Îi privești în ochi atunci când vorbești cu ei? Dacă ești interesată doar de schimbul de informații fără a-i întreba pe ceilalți ce mai fac, atunci nu te poți conecta cu oamenii. Iar acest lucru este complet neatrăgător și chiar repulsiv.

2. Nu îți exprimi recunoștința


Când cineva îți dă un cadou sau când un ospătar îți aduce comanda, nu îți exprimi niciodată recunoștiința spunând un simplu "mulțumesc". De asemenea, atunci când cineva iese din zona sa de confort pentru a te ajuta, nu îi arăți că apreciezi gestul sau efortul său.
Dacă toate aceste lucruri îți sunt cunoscute, atunci ar trebui să faci o schimbare în viața ta dacă nu vrei ca oamenii să te perceapă ca fiind egoistă sau răsfățată și să se simtă insultați de atitudinea ta.

3. Ești geloasă


Gelozia este o trăsătură neatrăgătoare. În plus, poate distruge relații și căsnicii. Dacă exprimi în mod constant semne de gelozie și cauți defectele oamenilor, ceilalți te vor percepe ca fiind o persoană imatură, căreia îi lipsesc încrederea și respectul de sine.

4. Te incluzi în viețile altor persoane fără a fi invitată


Simți nevoia constantă de a le oferi consultanță altor persoane și de a le da sfaturi? Dacă ceilalți nu ți-au cerut sfatul, nu te implica. În caz contrar, s-ar putea să îți amintească să îți vezi de propria viață.

5. Nu îi respecți pe cei care te ajută


Îi apreciezi doar pe cei aflați în poziții superioare și îi subminezi pe cei de pe pozițiile inferioare, chiar dacă te ajută? Aceasta este o trăsătură complet neatrăgătoare. Atunci când te porți cu toată lumea la fel și le arăți tuturor oamenilor compasiune și recunoștință, înseamnă că ai maniere.
Indiferent de circumstanțe, adu-ți aminte întotdeauna acest lucru.

6. Pretinzi că ești altcineva


Atunci când pretinzi că ești altcineva, îți ignori deliberat calitățile și trăsăturile, doar pentru a le oferi celorlalți o imagine falsă. Poate copiezi comportamentul altor persoane, poate că încerci să-ți schimbi stilul vestimentar, deși nu te simți confortabil făcând asta. Dacă vrei cu adevărat să fii atrăgătoare în ochii celorlalți, atunci trebuie să le arăți cine ești cu adevărat. Sinceritatea este mult mai puternică.

7. Vorbești prea mult despre tine


Dacă vorbești prea mult despre propria persoană, înseamnă că nu ești prea interesată de ce au ceilalți de spus. Te interesează doar ce le poți spune tu celorlalți.
Îngâmfarea este o calitate neatrăgătoare și îi face pe ceilalți să își dea seama că nu are rost să-și piardă timpul cu cineva care este interesat doar de propria persoană.

8. Bârfești


Bârfele reprezintă o altă modalitate de a te băga cu forța în viața oamenilor. Dacă subiectul principal al fiecărei conversații este o altă persoană, atunci ai o problemă, iar oamenii vor învăța să nu mai aibă încredere în tine. Dacă oamenii văd că ai mereu ceva de spus despre ceilalți, aceștia știu că vei face același lucru cu privire la persoana lor când nu vor fi de față. Dacă vrei să fii cu adevărat atrăgătoare, extinde subiectele de discuție la idei și nu judeca alte persoane. Sau cel puțin nu când nu sunt de față.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod