De ce ar trebui să faci 40 de flotări în fiecare zi

Abilitatea de a face multe flotări nu indică doar forța unei persoane, ci și o stare de sănătate a inimii mai bună, după cum arată un nou studiu. Iată de ce ar trebui să faci 40 de flotări în fiecare zi!

Limba oamenilor poate simți mirosuri la fel ca nasul

Celulele din limba ta par a avea abilitatea de a simți mirosuri.

Cum îmbunătățesc cerealele integrale sănătatea ficatului?

Consumul de cereale integrale ar putea reduce riscul de apariție a cancerului la ficat.

Poți învăța atunci când dormi?

Există doar 24 de ore într-o zi, iar o treime din acestea este de obicei dedicată somnului. Oamenii s-au întrebat mereu dacă pot folosi acest timp pentru a învăța o nouă abilitate sau chiar o nouă limbă străină. Cu alte cuvinte, este posibil să înveți atunci când dormi?

De ce plâng bebelușii în avion?

Indiferent dacă ești acel părinte stresat sau pasagerul ghinionist care stă pe un loc vecin, plânsul unui copil în avion nu este niciodată ceva ce ți-ai dori să auzi. Probabil că ai trecut deja prin această experiență.

Pot experimenta gelozie animalele?

Orice persoană cu animale de companie se va grăbi să spună că acestea pot experimenta gelozie.

De ce nu ar trebui să mănânci când ești stresată?

Uneori, ți se pare că singurul lucru care te ajută să treci peste o zi stresantă este o gustare dulce.

Te poți îmbolnăvi de la mirosul șosetelor murdare?

Un bărbat din China mergea în fiecare zi pe jos de la serviciu până acasă, își scotea șosetele și le mirosea. Ciudat? Da. Dăunător? Se pare că da. Te poți îmbolnăvi de la mirosul șosetelor murdare? Iată la ce concluzie au ajuns specialiștii!

Ce se întâmplă dacă faci varicelă când ești însărcinată

Varicela poate fi periculoasă pentru persoanele de toate vârstele, dar virusul acesta contagios reprezintă o amenințare deosebită pentru femeile gravide.

Ce ar trebui să știi despre sindromul Raynaud

Sindromul Raynaud este o afecțiune a vaselor de sânge, care determină ca vasele din extremitățile corpului să se contracte mai mult decât este necesar atunci când corpul este supus stresului sau temperaturilor scăzute.

Ar trebui sau nu să intri încălțat în casă?

Atunci când ai musafiri, îi rogi pe aceștia să se descalțe când trec pragul casei tale? S-ar putea să fii perceput ca fiind o gazdă obsedată de curățenie.

O sticlă de vin este egală cu 10 țigări când vine vorba de riscul de a dezvolta cancer

Consumul unei sticle de vin pe săptămână este egal cu fumatul a 5-10 țigări în aceeași perioadă de timp, în ceea ce privește riscul de a dezvolta cancer, potrivit unui studiu din Marea Britanie.

Ce legătură au nervii cu sănătatea pe măsură ce înaintezi în vârstă

Deși emoțiile sunt adesea trecătoare, acestea pot avea un impact durabil asupra sănătății. Stresul, de exemplu, poate accenta riscul afecțiunilor cronice, cât și al celor acute, în timp ce fericirea poate îmbunătăți starea de spirit.

5 semne ale înșelatului emoțional

Poate că ai trecut prin această situație. Indiferent cât de fericiți sunteți în relație sau cât de apropiați păreți a fi, nu poți să nu te întrebi dacă ai fost înșelată vreodată.

Cum să iubești o femeie care nu știe să se lase iubită

Există unele femei care nu știu cum să fie iubite. Sunt femei care au ridicat un zid în jurul lor, care se ascund în interior.

Ce se întâmplă în ultimele ore de dinaintea morții

Un nou sondaj la care au participat aproape 1.000 de persoane din Marea Britanie a constatat că majoritatea oamenilor nu cunosc realitatea morților și a morții în general.

Sunt usturoiul și ceapa alegeri alimentare sănătoase?

Usturoiul și ceapa sunt ingrediente alese de mulți bucătari. Dar ce beneficii aduc aceste plante pentru sănătate în preparatele tale? Sau sunt folosite pur și simplu pentru aromă?

De ce gânguresc bebelușii?

Dacă bebelușii ar avea o trăsătură universală, ar fi gânguritul. În primele luni ale vieții lor, bebelușii interacționează prin gângurit.

Cum să scapi de retenția de apă în mod natural

Știai că greutatea în exces poate fi cauzată de retenția de apă? Există o serie de cauze și câțiva factori cum ar fi vârsta, sexul, stresul și nivelul de hormoni care trebuie luate în calcul atunci când încercăm să înțelegem.

Ce se întâmplă dacă mănânci alimente procesate pentru două săptămâni?

Alimentele procesate sunt acele alimente care sunt făcute să pară irezistibile prin adăugarea de zahăr, grăsimi și sare.