Iubirea este un verb, nu doar un sentiment

Iubirea nu este doar un sentiment. Atunci când devine un verb, devine și o stare de spirit. Mulți oameni uită că nu este suficient să îi spună cuiva că îl iubesc. Ceilalți oameni simt iubirea cu adevărat dacă le arăți cât de mult îi iubești. Iată de ce este iubirea un verb!

Bărbatul de rezervă - mai mult decât un prieten, dar mai puțin decât un iubit

Fiecare femeie îl cunoaște. Fie că a refuzat să fie cu el sau să se căsătorească cu el, acesta va rămâne în mintea fiecărei femei.

De ce înșală bărbații într-un număr mai mare decât femeile

Studiile descoperă în mod constant că bărbații sunt supuși unui risc mai mare de a-și înșela partenera, de a comite abateri sexuale și de a acționa în mod iresponsabil când vine vorba de relațiile intime. Însă de ce înșală bărbații într-un număr mai mare decât femeile?

Cum să gestionezi respingerea și frica de a fi respins

Cu toții am avut de-a face cu respingerea la un moment dat în viață. Ne poate răni foarte tare. Ca oameni, ne dorim să fim iubiți și acceptați.

Cum să plantezi un măr

Înainte de a merge mai departe, este important să îți dai seama că, deși semințele merelor te ajută să crești pomii fructiferi, nu acesta este modul în care cultivi merele pe care le găsești la magazin.

Și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză

Chiar și cele mai puternice femei se plictisesc de responsabilitățile lor. Acestea obosesc să aibă grijă de ele tot timpul, uită de programările pe care le-au făcut și de facturile pe care le au de plătit.

Trucuri de curățat casa cu uleiuri esențiale

S-ar putea să știi deja cum poți folosi uleiurile esențiale pentru beneficii aduse sănătății și dispoziției tale. Însă acestea nu sunt singurele utilizări ale uleiurilor esențiale.

Cum să plantezi un pom fructifer

Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le știi înainte de a planta un pom fructifer. Nu este un procedeu atât de complicat, dar dacă te informezi în prealabil, nu vei face decât să crești șansele de supraviețuire ale pomului. Iată cum poți să plantezi un pom fructifer!

Cât timp ar trebui să ții copilul acasă dacă este bolnav

Iarna este perioada în care bolile se pot răspândi repede, mai ales în școli. De la răceli la afecțiuni mai grave precum varicela, școlile pot fi ca niște vase Petri în aceste momente ale anului.

Supa care te ajută detoxifiezi organismul și să scapi de kilogramele nedorite

Această supă nu va încânta doar papilele gustative, ci va hrăni și corpul cu substanțe nutritive importante.

Dacă ai aceste probleme de sănătate, nu consuma ghimbir

Ghimbirul este o plantă care este considerată de mulți oameni ca fiind benefică. Are un conținut bogat de substanțe nutritive esențiale și compuși bioactivi și ar trebui să facă parte din dieta ta dacă vrei să ai o sănătate fizică și mentală bună.

Ce ar trebui să știi despre partener dacă vă întâlniți de 3 luni

După ce te-ai întâlnit cu un partener timp de 3 luni, este normal să poți lua o decizie dacă merită sau nu. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoști anumite lucruri despre el. Iată despre ce este vorba!

Unde îți ții smartphone-ul? Consecințele ar putea fi letale

Dacă încă nu ai încredere în afirmațiile conform cărora smartphone-ul are un impact uriaș asupra sănătății noastre, unii specialiști au scos la iveală propriile cercetări cu privire la pericolele radiațiilor acestui dispozitiv.

Cum să mănânci coastele la restaurant

Există anumite reguli de etichetă pe care ar trebui să le urmezi atunci când mănânci coastele la restaurant. Iată despre ce este vorba!

15 alimente care previn diabetul și ard grăsimile

Numărul persoanelor care se luptă cu greutatea este în creștere. Acestea încearcă să găsească o metodă utilă și eficientă de a slăbi.

Uleiul de ricin - ingredientul perfect pentru regenerarea părului, a genelor și a sprâncenelor

Uleiul de ricin este adesea neglijat din cauza consistenței sale extrem de lipicioase. Cu toate acestea, dacă ești în căutarea unui remediu ieftin și natural pentru mai multe afecțiuni comune ale pielii și ale părului, uleiul de ricin ar trebui să se regăsească în casa ta.

De ce sunt mătușile atât de importante

Familiile moderne au adesea și configurații mai complexe. De aceea, mătușile au început să joace un rol esențial în creșterea copiilor. Acestea nu mai sunt doar rude apropiate.

Valoarea nutrițională a luminii

Lumina naturală este crucială pentru sănătatea și dispoziția noastră, deoarece afectează ritmul nostru circadian, glanda pineală și producția de melatonină.

Semne ale menopauzei pe care le ignoră femeile de obicei

Multe semne ale menopauzei trec neobservate de către femei, deoarece le atribuie altor afecțiuni. În general, femeile asociază bufeurile cu menopauza.

Rozmarinul poate îmbunătăți memoria cu 75%

Rozmarinul este una dintre cele mai vechi plante medicinale cunoscute. Are nenumărate utilizări atât în bucătărie, cât și în medicina pe bază de plante.