Bărbatul de rezervă - mai mult decât un prieten, dar mai puțin decât un iubit

iulia-mirica
Fiecare femeie îl cunoaște. Fie că a refuzat să fie cu el sau să se căsătorească cu el, acesta va rămâne în mintea fiecărei femei.
Poate chiar își va da seama că a renunțat la bărbatul care ar fi iubit-o cum nu ar fi putut să o facă altcineva. Bărbatul de rezervă ajunge rareori să facă parte din imaginea relației, însă este mereu acolo, așteptând să te ajute dacă ai vreodată nevoie de el. Iată ce este bărbatul de rezervă și ce ar trebui să faci dacă există în viața ta!

Ce este bărbatul de rezervă?


Bărbatul de rezervă este tipul din viața ta care este mai mult decât un prieten, dar mai puțin decât un iubit. Acesta te privește cum te duci la întâlniri și cum te îndrăgostești de toți acei bărbați care nu se poartă frumos cu tine. Indiferent de situație, el este alături de tine când ceilalți te dezamăgesc. Din anumite motive - poate că este prea ușor totul cu el sau faptul că te adoră te face indiferentă - bărbatul de rezervă nu are nicio șansă să îți câștige inima.
Nenumărate femei l-au lăsat să plece din viața lor. Te-ai gândit vreodată că ai putea fi mai fericită dacă ți-ai permite să te îndrăgostești de bărbatul de rezervă?

Nu există mulți bărbați care ar accepta să fie de rezervă. Aceștia pot părea disperați și fără o viață socială proprie. Însă familia ta îl iubește. Prietenii tăi cred că este grozav. Și, în multe feluri, și tu. El este alături de tine în fiecare vineri când nu vrei să ieși și poate dormi în patul tău vorbind cu tine toată noaptea despre sentimentele tale. Iar tu îl tachinezi, având doar simpla intenție de a-l ține în preajma ta.
Dacă și-ar găsi pe altcineva, ai fi dezamăgită și probabil că i-ai sabota accidental relația. Poate spui că este cel mai bun prieten. Poate crezi că nu faci nimic rău. Poate că ești și extrem de sinceră cu el cu privire la poziția sa în viața ta. Cu toate acestea, trebuie să te pui în locul lui și să îți dai seama cum se simte.

Dacă viața ta și celelalte relații merg atât de bine, de ce mai ai nevoie de bărbatul de rezervă? Dacă ești absolut sinceră cu el, atunci de ce mai stă în preajma ta? De ce nu ai vrea să fii cu o persoană atât de dedicată ție? Poți folosi scuza că nu îl consideri atractiv. Poți spune chiar că este un prieten mai bun decât un iubit.
Însă ține minte că o relație reușită are nevoie pe termen lung de prietenie. De asemenea, amintește-ți că puțini oameni care au fost împreună foarte mult timp au fost incredibil de atrași de aparențele partenerului. La urma urmei, nu poți avea o relație reală dacă doar relațiile intime sunt cele care vă unesc.

Dacă ai o viață care necesită un bărbat de rezervă, s-ar putea să ai unele probleme legate de stima de sine care implică sexul opus. Pentru multe femei, un bărbat în viața lor, fie prieten sau iubit, reprezintă o piatră de temelie a încrederii. Unele femei simt că se apropie de o anumită vârstă, iar dacă nu au în preajma lor o companie de sex masculin, consideră că vor fi percepute ca fiind anormale.
Însă nu este adevărat. Chiar dacă trăim într-o generație în care căsătoria și copiii apar mai târziu în viață, încă ne mai bazăm pe modele vechi de gândire, care ne fac să ne simțim prost. Bărbatul de rezervă poate indica faptul că trăiești cu astfel de tipare din trecut.

Multe persoane petrec o viață în căutarea partenerului perfect, doar pentru a realiza prea târziu că a fost lângă ele. Gândește-te dacă viața ta nu ar putea fi mai ușoară și dacă nu o complici degeaba. Relațiile cele mai longevive și mai frumoase au loc între cei mai buni prieteni. Dacă bărbatul de rezervă este cel mai bun prieten al tău, s-ar putea să fii surprinsă cât de bine ar putea merge lucrurile între voi.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • justaspareman pe 24 Feb 2019, 11:37
    Sexist.. sexist

    Abureala feminazi! Ala de care spui tu nu e rezerva..e amantul sau animalul tau de companie. Pe cand ..pe acelasi ton despre femeia de rezerva.. Prietena cea mai buna...care te asculta si vede cum nevasta iti zdrentuieste creierii cu pretentii absurde..bla bla. "Relațiile cele mai longevive și mai frumoase au loc între cei mai buni prieteni. Dacă femeia de rezervă este cel mai bun prieten al tău, s-ar putea să fii surprins cât de bine ar putea merge lucrurile între voi" Wow.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod