Supa care te ajută detoxifiezi organismul și să scapi de kilogramele nedorite

Această supă nu va încânta doar papilele gustative, ci va hrăni și corpul cu substanțe nutritive importante.
Pentru prepararea acesteia ai nevoie doar de 40 de minute. Are un conținut bogat de legume și alte ingrediente sănătoase, fiind recomandată pentru persoanele care vor să scape de kilogramele nedorite. Iată cum poți face și tu supa care te ajută să detoxifiezi organismul!

Ingrediente


o cană de legume (țelină, fasole păstăi, ardei gras galben sau roșu, ceapă)
1/2 cană de sfeclă sau morcovi
1 cană cu legume cu frunze verzi (spanac, varză kale)
1/2 cană de fasole roșie (opțional)
3 lingurițe de amestec de condimente folosite în bucătăria ayurvedică (curcumă, chimen, scorțișoară, piper negru, coriandru)
2 căni de supă de legume
1/2 lingură de pastă de ghimbir cu usturoi
1 cană cu apă
sare

Mod de preparare


Dificultate: medie
Timp de preparare: 40 de minute

În primul rând, trebuie să gătești la aburi morcovii sau sfecla. Apoi, într-o oală mare, se adaugă condimentele din bucătăria ayurvedică și morcovii sau sfecla și se lasă până când încep să aibă o aromă plăcută.
Apoi, se adaugă celelalte legume, se lasă legumele cu frunze verzi deoparte pentru moment și se lasă amestecul pe foc pentru câteva minute, amestecând din când în când. Se adaugă o cană cu supă de legume și se lasă amestecul să fiarbă. Acoperă oala cu un capac.

După aproximativ 20 de minute sau când legumele devin translucide și moi, se adaugă supa de legume rămasă și legumele cu frunze verzi tocate. Se mai lasă încă 10 minute pe foc. Se adaugă o cană cu apă și sarea, precum și pasta de ghimbir cu usturoi.
Se amestecă și se mai lasă la fiert încă 5 minute. 

Această supă este un preparat excelent pentru persoanele care vor să mănânce mai sănătos, care vor să slăbească sau pur și simplu pentru persoanele care nu mai au idei cu privire la ce ar putea să gătească.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod