Și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză

Chiar și cele mai puternice femei se plictisesc de responsabilitățile lor. Acestea obosesc să aibă grijă de ele tot timpul, uită de programările pe care le-au făcut și de facturile pe care le au de plătit.
Se plictisesc de viața independentă pe care au ales să o trăiască. Se satură de așteptările tuturor și de toți oamenii care se bazează pe ele. Acestea se plictisesc de tot, dar nu găsesc curajul de a cere ajutor, deoarece lumea se așteaptă ca ele să fie bine fără niciun ajutor. Lumea se așteaptă ca femeile puternice să treacă peste orice obstacol pe cont propriu.

Cele mai puternice femei trebuie să pună viața pe pauză uneori


Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de dragoste. Nu le place singurătatea, nu le place respingerea, nu le place să fie și bărbatul și femeia din viața lor, nu le place să fie propriul lor erou.
Acestea își fac întotdeauna ziua mai bună, se înveselesc singure, sunt cel mai bun prieten al lor și câteodată cel mai mare fan, dar își doresc să își amintească și cum este ca altcineva să facă asta pentru ele din când în când. Le este dor de sprijinul și de confortul unul partener, unui bărbat care să le amintească că nu trebuie să facă mereu totul singure. Sunt sătule de toată munca emoțională pe care trebuie să o depună pentru a se binedispune. Câteodată, au nevoie doar de o mână de ajutor.

Chiar și cele mai puternice femei simt că-și pierd speranța.
Atunci când au trecut prin prea multe, când au fost puternice pentru prea mult timp și simt că nu mai pot face asta. Când simt că nu se pot da jos din pat, pentru că inima lor este frântă, mintea este în toate direcțiile. Când simt că tot ceea ce au făcut vreodată se destramă și când simt că puterea lor este adesea blestemul lor.

Chiar și cele mai puternice femei au nevoie de o pauză. Au nevoie de cineva care să le arate drumul. Trebuie să știe că nu vor fi nevoite să facă asta pentru totdeauna. Au nevoie ca viața lor să încetinească, astfel încât să își poată reîncărca bateriile pentru a continua.
Trebuie să simtă că este normal să fii vulnerabil și să ceri ajutor, chiar să recunoști că nu poți face toate lucrurile. Trebuie să simtă că sunt ființe umane, nu doar roboți de la care se așteaptă să fie mereu bine și să rămână pozitivi.

Chiar și cele mai puternice femei obosesc. De la toate lucrurile pe care trebuie să le facă pentru a menține acea imagine și tot ceea ce trebuie să facă pentru a-și trăi în continuare cea mai bună versiune a vieții lor, fără ca oamenii ceilalți să le folosească. Chiar și cele mai puternice femei obosesc să fie puternice mereu, pentru că nu s-au născut cu această putere, ci au dezvoltat-o din cauza tuturor greutăților cărora au fost nevoite să le facă față și a tuturor provocărilor pe care au fost nevoite să le depășească. 

Chiar și celor mai puternice femei le este dor să fie cine erau înainte ca lumea să le învețe să devină altcineva, înainte ca lumea să le învețe arta de a fi singure, pentru că oamenii pleacă întotdeauna sau ajung să te dezamăgească.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod