Fructe cu un conținut bogat de fier - Ce să mănânci dacă ai anemie

Corpul tău are nevoie de o gamă variată de nutrienți pentru a funcționa corect. Unul dintre cele mai importante minerale este fierul. Poți aduce un aport de fier organismului prin consumul de fructe de mare, carne slabă și legume cu frunze, dar există și alte surse de fier.

Ce greșeli faci când mănânci ouă

Este foarte probabil ca mulți oameni să fiarbă ouăle până când sunt siguri că acestea sunt bine gătite. Aceasta nu este cea mai bună modalitate de a prepara un ou fiert. De ce?

Cum să folosești puterea cuvintelor pentru a-ți împlini visurile

Cuvintele noastre au mai multă putere decât ne dăm seama. De obicei, spunem lucruri fără să gândim, iar această abordare nu este tocmai cea mai bună.

Nu ești singura mamă care simte că trece prin iad

Meseria de mamă este grea. Presupune o viață haotică în mod constant, cu programe neplăcute, momente dezordonate și copii murdari. Oricine este mamă îți poate spune că are parte de momente mai puțin perfecte și nebunie, însă mamele au tendința de a împărtăși momentele frumoase cu alții.

Trăiască berea! Femeile au inventat-o, bărbații o consumă

Consumul de bere a fost corelat aproape mereu cu bărbații, încât este ușor să uităm că femeile au inventat berea. Berea a fost inventată acum 5.000 de ani. În prezent, percepția este că bărbații sunt principalii băutori ai berii, însă la început această băutură era corelată cu femeile. Iată de ce!

Dressinguri pentru salată - Rețete ușoare

Este incredibil de ușor să pui câteva legume într-un bol, să le stropești cu un dressing gustos și să te bucuri de masa ta fără a-ți face griji pentru kilogramele în plus. Și probabil că te vei simți mult mai bine atunci când vei ști exact ce conține ceea ce mănânci

Stephen Hawking spune că nu există Dumnezeu la sfârșitul ultimei sale cărți

Nu există Dumnezeu. Aceasta este concluzia celebrului fizician Stephen Hawking. Ultima sa carte a fost completată de familia sa după moartea fizicianului, fiind prezentate răspunsuri la întrebările pe care Hawking le-a primit în timpul vieții sale.

Ce factori declanșează apariția egoismului

Este o virtute sau un viciu egoismul? Dacă ești ambivalent când vine vorba de egoism, atunci nu ești singura persoană.

Cel mai greu moment atunci când faci ultimul copil

Când ești sigură că nu vrei să mai faci copii, când știi că nu ai mai putea să ai grijă de încă un copil, când ești convinsă că ai adus ultimul copil acasă, ai de-a face cu un sentiment greu de explicat.

Lucruri pe care le faci pentru tine datorită respectului de sine și pe care oamenii nu le înțeleg

Atunci când ne schimbăm sau evoluăm în viață, aducem schimbări în viața noastră care se poate să îi facă pe ceilalți să se simtă incomod.

Cum îți dai seama că ai o sensibilitate la gluten

Glutenul este un amestec de două proteine regăsite în grâu, orz, secară și alte cereale. Glutenul este considerat oarecum periculos, deoarece poate provoca daune semnificative în organism.

Copiii trebuie să doarmă în patul mamei până la vârsta de 3 ani, conform unui nou studiu

Atunci când le spui oamenilor că bebelușul sau copilul tău doarme în patul tău, aceștia s-ar putea să se uite la tine ca și cum s-ar gândi că trebuie să-ți regândești abilitățile de mamă, deoarece majoritatea părinților folosesc un pătuț pentru copii.

Cum să ai gene mai lungi și mai frumoase într-o lună

Dacă te preocupă aspectul tău, s-ar putea să te fi gândit deja cum poți să ai gene mai lungi și mai frumoase.

Semne că partenerul îți controlează viața

Uneori ajungem în relații cu oameni care vor să ne controleze. Nu este vorba că am făcut ceva greșit, ci dimpotrivă.

Semne că nu a uitat-o pe fosta

Există multe provocări și lupte pe care trebuie să le porți în lumea relațiilor. Cu toate acestea, atunci când cineva alege să rămână prieten cu fosta, acest lucru poate adăuga un nivel extra de confuzie și dificultate în relație.

Îmbrățișările sunt cea mai frumoasă formă de comunicare

Îmbrățișările sunt unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le-am putea oferi vreodată unei alte persoane.

Greșeli alimentare pe care să le eviți în timpul sarcinii

Atunci când aștepți un copil, probabil că faci tot ce poți pentru a te asigura că vei avea un copil sănătos.

Dacă face aceste lucruri, fugi!

Atunci când ești la o primă întâlnire cu cineva, vrei să-i oferi o șansă. Dar acea șansă nu este întotdeauna suficientă. Dacă ieși cu cineva care face anumite lucruri, nu îți pierde timpul.

De ce ești mereu atrasă de bărbați care te rănesc

Uneori ne îndrăgostim de persoanele care nu ne merită. S-ar putea să ajungi să fii atrasă de bărbați care te dezamăgesc și te rănesc.

De ce ar trebui să îi fim recunoscători lui Albert Einstein

Dacă simți că un singur om nu poate avea un impact enorm asupra întregii lumi, te înșeli. Trebuie doar să te gândești la câțiva dintre cei mai importanți inventatori ai lumii și ce ar însemna lumea fără invențiile lor. Unul dintre cei mai importanți inventatori din lume este și Albert Einstein. Iată de ce ar trebui să îi fim recunoscători acestuia!