Semne că nu a uitat-o pe fosta

Există multe provocări și lupte pe care trebuie să le porți în lumea relațiilor. Cu toate acestea, atunci când cineva alege să rămână prieten cu fosta, acest lucru poate adăuga un nivel extra de confuzie și dificultate în relație.
De unde știi dacă a trecut cu adevărat sau dacă nu a uitat-o pe fosta? 

Cum îți dai seama că nu a uitat-o pe fosta prietenă?


1. Atunci când are probleme, apelează mai des la ea decât la tine


Se spune că cele mai dificile momente au capacitatea de a dezvălui adevărata noastră personalitate, iar acesta este un exemplu clasic. Atunci când partenerul se confruntă cu un moment dificil în viață sau când are nevoie de un sfat, către cine se îndreaptă? Dacă observi că apelează mai des la sfaturile fostei, înseamnă că este vorba despre o conexiune emoțională mai profundă. Deși este adesea trecută cu vederea, infidelitatea emoțională chiar există.

2. Comunică diferit cu ea


Ai observat vreodată cum comunică cu fosta? Vorbește la fel cu vorbește cu cel mai bun prieten sau cu unul dintre colegii săi apropiați? Sau este ceva diferit? Se simte confortabil vorbind cu ea în fața ta sau pleacă în altă cameră? Își ascunde telefonul atunci când vorbesc prin mesaje? Toate aceste semne te pot ajuta să îți dai seama că ceva este în neregulă. Nu înseamnă că nu ar trebui să aibă intimitatea sa, dar, dacă simte nevoia să fugă să-i povestească mereu lucruri importante fostei, poate că ar trebui să analizezi mai atent comportamentul său.

3. Dacă se întâlnește cu ea în public, se poartă ciudat


Limbajul corpului arată mai multe decât ai vrea. Dacă ieșiți în oraș și vă întâlniți cu fosta, cum reacționează partenerul? Pare a fi o întâlnire obișnuită cu o cunoștință sau cu un vecin? Sau începe să se comporte ca un adolescent? Dacă observi că începe să bâlbâie sau că se distanțează instant de tine, înseamnă că încă încearcă să își dea seama ce să facă după despărțire.

4. Petrece timp cu fosta, dar evită să îți spună


Există situații în care, după o despărțire, oamenii pot menține o relație bazată pe respect. Cu toate acestea, este necesar ca cei implicați să nu mai aibă sentimente pentru celălalt.
Din acest motiv, un bărbat care încă vorbește cu fosta poate fi normal, însă un bărbat care se ferește de tine când vine vorba de timpul petrecut cu fosta poate scoate la iveală probleme.

5. Numele fostei apare mereu în conversații


Desigur, el susține că totul s-a terminat și că fosta nu mai face parte din viața lui, dar nu durează mult să îți dai seama că încă se gândește la ea. Își aduce aminte de ea oriunde ar fi, cele mai obișnuite lucruri declanșându-i amintiri din timpul petrecut împreună. Nu este nimic greșit în a te gândi ocazional la trecut, dar atunci când îi pomenește numele în mod constant în conversații, s-ar putea să fie mai mult de atât.

6. Încă îți spune cât de grea a fost despărțirea pentru el


După cum spuneam, nu este nimic în neregulă cu a-ți aminti din când în când lucruri din trecutul tău. Până la urmă, trecutul său l-a făcut persoana care este astăzi și nu ar trebui ignorat complet.
Dar atunci când fiecare conversație despre trecutul său se transformă în povești despre cât de traumatizantă a fost despărțirea pentru el, atunci probabil că nu a uitat-o pe fosta. Încă are anumite bagaje emoționale de care trebuie să scape. S-ar putea chiar să spere că, într-o zi, se va împăca cu fosta. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod