Cum să folosești puterea cuvintelor pentru a-ți împlini visurile

Cuvintele noastre au mai multă putere decât ne dăm seama. De obicei, spunem lucruri fără să gândim, iar această abordare nu este tocmai cea mai bună.
Cuvintele ne influențează viața în feluri pe care nu le recunoaștem întotdeauna. Acestea sunt compuse din vibrații și sunete, iar vibrațiile alcătuiesc tot ceea ce există în această lume. Fără cuvinte, realitatea nu ar fi aceeași. Și gândurile noastre sunt puternice, dar o voce le dă mult mai multă putere. Iată cum poți să folosești puterea cuvintelor pentru a-ți împlini visurile!

Învață să folosești puterea cuvintelor pentru a-ți împlini dorințele


Deși poate că ți s-a spus că uneori te poate ajuta să vorbești mai mult despre problemele tale, acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Dacă transmitem prea multă negativitate în lume și le oferim acestor cuvinte negative prea multă putere, ajungem și noi ființe negative.
Dacă vrei să promovezi pozitivitatea, trebuie să o faci mai întâi în interiorul tău.

Poți folosi puterea cuvintelor pentru a manifesta tot felul de lucruri. Chiar dacă nu crezi lucrurile pe care le spui la început, cu cât le spui mai mult, cu atât va fi mai mare impactul pe care îl vor avea asupra vieții noastre. Acesta este motivul pentru care ne doare atât de tare atunci când ceilalți spun lucruri urâte despre noi. Cu cât ne spun mai des aceste lucruri, cu atât mai mult credem că sunt adevărate, chiar dacă nu sunt.
Suntem capabili de a ne modela propriile realități prin acest gen de lucruri. 

Atunci când te plângi de viața ta, vorbești cu anxietate sau folosești cuvinte urâte, o faci de obicei dintr-o teamă. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să exersezi mai mult conștiința de sine asupra cuvintelor pe care le utilizezi. Data viitoare când observi că te plângi sau te desconsideri, întreabă-te de ce faci acest lucru și cum va fi influențată fericirea ta. După ce îți pui aceste două întrebări, vei realiza că este vorba despre o frică.
Teama că nu ești suficient de bun, că ești într-o relație greșită, că urmezi o carieră greșită etc. Cel mai important este că, prin exprimarea acestor temeri, nu faci cu adevărat nimic pentru fericirea ta. Cuvintele tale te pot face să te simți mai rău, manifestând aceste temeri în viața ta la o intensitate mai mare. 

Alege-ți cuvintele cu înțelepciune. Vorbește mereu dintr-o perspectivă a iubirii pentru tine, pentru viața ta și pentru ceilalți. Cuvintele tale sunt egale cu lumea ta.

Iar dacă vrei ca lucrurile să se întâmple în viața ta după cum ți-ai propus, trebuie să îți amintești ce trebuie să faci și să o faci.
Dă înțeles vieții tale interioare prin puterea cuvintelor.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod