Cum să ai gene mai lungi și mai frumoase într-o lună

Dacă te preocupă aspectul tău, s-ar putea să te fi gândit deja cum poți să ai gene mai lungi și mai frumoase.
Însă știai că poți face acest lucru într-o lună? Poate părea imposibil să faci asta într-o perioadă atât de scurtă de timp. Cu toate acestea, există câteva modalități care te ajută să stimulezi creșterea genelor. Uleiurile, curățarea feței și chiar masajul pleoapelor s-au dovedit a fi soluții eficiente. Iată o listă cu sfaturi pentru creșterea genelor!

Modalități prin care poți să ai gene mai lungi și mai frumoase într-o lună


1. Piaptănă genele


Includerea acestei metode în rutina ta de îngrijire va stimula fluxul sanguin la nivelul genelor, determinându-le să crească mai repede. Accelerează procesul prin pieptănarea genelor timp de 5 minute de până la două ori pe zi. În plus, poți adăuga puțină vitamina E pe peria de gene.

2. Folosește uleiuri esențiale


Există câteva uleiuri esențiale care pot accelera creșterea genelor. Printre acestea se numără uleiul de ricin, uleiul de măsline și uleiul de cocos.
Poți distribui aceste uleiuri pe gene cu un deget sau cu un pieptene. Acestea vor hrăni foliculii de păr cu substanțe nutritive. 

3. Adoptă o dietă nutritivă


Atunci când corpul tău nu are vitaminele și substanțele nutritive de care are nevoie, începi de fapt să pierzi păr. Având în vedere că genele nu se opresc din crescut de fapt, doar vor cădea și nu le vei mai putea crește. Trebuie să mănânci mai multe alimente nutritive, cum ar fi fructele, legumele și proteinele, pentru a susține creșterea genelor.

4. Bea ceai, dar nu orice tip de ceai


Ceaiul verde este folosit în multe produse de frumusețe și cosmetice. Ceaiul verde are un conținut bogat de vitamine și antioxidanți. Dacă pui ceai verde pe genele tale, după ce este răcit, de până la două ori pe zi, vei putea vedea o creștere a genelor.

5. Apelează la frunza de aloe vera


Poți stimula creșterea genelor prin valorificarea puterii frunzei de aloe vera. Poți combina această plantă chiar și cu puterea uleiurilor esențiale.
Ai nevoie doar de o frunză de aloe vera, din care să scoți puțin gel, pe care să îl combini cu uleiurile esențiale. Iar aplicarea acestei soluții pe genele tale va stimula creșterea.

6. Fă masaj


Da, ai citit bine. Înainte ca toate celelalte produse de creștere să fie descoperite, puteai să stimulezi creșterea genelor prin simplul masaj al pleoapelor pentru aproximativ cinci minute. Acest procedeu îmbunătățește circulația din zonă și asigură faptul că substanțele nutritive sunt răspândite în mod corespunzător.

7. Fă o mască cu ou


Ouăle îți pot face firul de păr mai puternic și scad riscul căderii părului. Acestea conțin biotină, complexul de vitamina B. Poți face o mască ce conține ouă, glicerină și jeleu de petrol. O aplici pe față și vei vedea cum încep să-ți crească gene mai lungi și mai frumoase.

8. Spală-te pe față în mod regulat


Poate fi atât de tentant să mergi la culcare fără să te demachiezi. Cu toate acestea, fața ta murdară în contact cu perna ta poate face deosebit de dificilă stimularea creșterii genelor.
De aceea, este recomandat să-ți speli fața în fiecare seară, pentru a nu-ți deteriora fața cu machiajul rămas.

9. Folosește mai puțin machiaj


Folosirea machiajului în mod regulat îți poate usca de fapt pielea, făcând mai dificilă creșterea părului. Poate că este momentul să iei o pauză. Încearcă o pauză de câteva ori pe săptămână și vei observa că genele tale sunt mai puternice și că nu vor mai cădea. În plus, asigură-te că verifici și data de expirare a produselor de machiaj.

10. Folosește niște jeleu


Nu este vorba de jeleul de fructe. Însă folosește niște jeleu de petrol. Această substanță te va ajuta să menții umiditatea genelor și, de fapt, te vei simți mai bine. Umiditatea va crea o barieră care le va permite genelor tale să crească mai repede și mai sănătos într-un interval de timp mai scurt.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod