Femeile puternice merită bărbați puternici

Femeile puternice au o frumusețe aparte. Mulți oameni le admiră din exterior, dar foarte puțini bărbați sunt destul de curajoși pentru o relație cu ele. Iată de ce merită femeile puternice bărbați puternici!

Motivele pentru care femeile puternice merită bărbați puternici


Femeile puternice au dus multe bătălii, dar au învățat să se ridice de fiecare dată și să nu renunțe niciodată. Sunt curajoase, iar inimile lor sunt puternice pe dinafară și fragile pe interior. Au suferit multe lovituri în viață. Acestea și-au câștigat puterea ridicându-se de fiecare dată. Și-au găsit întotdeauna drumul. Nu au lăsat durerea să le oprească. Sunt puternice pentru că sunt supraviețuitoare.

Femeile puternice au personalități tenace, care pot fi extrem de intimidante. Intensitatea la care își trăiesc viața poate fi dificil de înțeles pentru unii oameni. Nu sunt supuse. Nu încearcă să le facă pe plac oamenilor. Sunt puternice și îndrăznețe. Este nevoie de bărbați puternici pentru a înțelege haosul emoțional din viața acestor femei.

Femeile puternice merită bărbați sinceri.
Merită persoane care vor exprima exact ceea ce simt și care nu vor ascunde nimic. Bărbați care vor putea să își exprime părerea fără a se simți amenințați sau insultați. Bărbați care le vor asculta și care vor fi dornici să aibă conversații constructive. Parteneri sinceri și corecți. Femeilor puternice nu le plac lucrurile vagi, așa că vor fi întotdeauna directe.

Femeile puternice merită parteneri care știu ce vor. Au fost rănite în trecut și nu mai au timp pentru jocuri. Acestea nu își pierd timpul în relații fără niciun final. Dacă vor să fie cu cineva, îi vor spune. Dacă nu, vor fi din nou sincere. Și se așteaptă ca partenerii să facă același lucru, să nu încerce să se joace cu sentimentele lor. Femeile puternice merită parteneri care să le respecte independența.
Nu își doresc să fie lipite de partener, deoarece au o viață proprie. Merită parteneri care să înțeleagă că nu vor fi întotdeauna disponibile, deoarece au cariere și obiective. Femeile puternice merită parteneri care le vor susține. 

Femeile puternice merită parteneri care nu se tem să-și arate vulnerabilitățile. Femeile puternice sunt dispuse să-și împărtășească fricile și să-și arate cicatricile, așa că își doresc bărbați care pot face același lucru. Este nevoie de curaj pentru a fi deschis și vulnerabil și numai oamenii puternici pot face asta. Femeile puternice merită parteneri încrezători. Acestea nu au timpul și nici energia pentru a dezvolta respectul de sine al unui bărbat. Merită parteneri care sunt siguri pe abilitățile lor și care se simt confortabil în propria piele. 

Femeile puternice merită parteneri care iubesc cu adevărat.
Acestea investesc pasiune în tot ceea ce fac și iubesc. Nu cunosc jumătățile de măsură. Nu își doresc o iubire mediocră, așa că sunt mereu în căutarea legăturilor puternice. Nu vor doar o pesoană pe care să o iubească, ci un suflet cu care să simtă o conexiune. O persoană care să adauge valoare vieții lor. Își doresc o conexiune profundă și este nevoie de un partener puternic pentru această intensitate.

Femeile puternice merită parteneri puternici, care să fie alături de ele când sunt obosite. Este obositor să fii puternic. Au nevoie de parteneri care să le ofere confort de fiecare dată când este cazul. Au nevoie de îmbrățișări atunci când simt că nimic nu mai are sens. Merită parteneri care înțeleg că și cele mai puternice femei au momente de slăbiciune.
Merită parteneri care le pot scoate din întuneric și care le pot arăta lumina atunci când nu pot găsi calea. 

Femeile puternice merită bărbați care le cunosc punctele forte și le respectă.

Femeile puternice merită parteneri care vor sărbători toate victoriile alături de ele și care le vor sprijini atunci când vor pierde.

Femeile puternice merită parteneri puternici emoțional, care pot gestiona intensitatea și magnetismul personalităților lor.

Femeile puternice merită bărbați care se vor dezvolta împreună cu ele, în timp ce continuă să exploreze lumea.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod