Învață-ți lecția în fiecare moment al vieții

Nu ți-ai dori să ai o carte cu reguli uneori? O carte cu următorii pași pe care ar trebui să îi faci pentru a obține rezultate optime.
Este într-adevăr destul de frustrant să aștepți un semn de sus. Însă poți fi sigur că nu ești uitat. Există un motiv pentru care avem de-a face cu orice greutate care apare în viața noastră, pentru care avem parte de momente de confuzie și pentru care suferim din cauza experiențelor durerioase. Nu există nicio carte cu reguli, deoarece nimeni nu are toate răspunsurile corecte și nici nu ar trebui să ne bazăm pe parcursul unei alte persoane. Iată de ce ar trebui să îți înveți lecția în fiecare moment al vieții tale!

De ce ar trebui să-ți înveți lecția în fiecare moment al vieții?


Cele mai mari daruri ale vieții nu vin întotdeauna într-un ambalaj frumos. Iar înțelepciunea se numără printre acestea.
Oricând trecem prin provocări în viață, ne schimbăm și evoluăm în altceva. Descoperim lucrurile care ne plac, lucrurile care nu ne plac, lucrurile pe care ni le dorim, lucrurile de care avem nevoie, oamenii pe care trebuie să îi avem lângă noi în permanență, locurile pe care trebuie să le evităm și modalitățile pe care trebuie să le abordăm. Modul în care reacționăm la toate aceste lucruri va determina evoluția noastră individuală.

Provocările cu care ne confruntăm ne permit să reflectăm asupra persoanei care am fost, asupra persoanei care suntem și asupra persoanei care vrem să devenim. Sunt lucruri necesare care promovează schimbarea în viața noastră, încurajându-ne să facem totul mai bine și să fim mai buni.
Trebuie să dăm greș, iar acest proces se presupune că este incomod, fiind doar primii pași către un proces de evoluție atât de riguros încât, dacă ne permitem să ne dezvoltăm, vom putea să folosim această cunoaștere în avantajul nostru pe tot parcursul vieții. Este prea ușor să ne victimizăm în cazul oricărei experiențe dure și să o lăsăm să ne consume complet. Atunci când nu ne mai așteptăm ca lucrurile să meargă într-un anumit mod, putem să le apreciem pentru ceea ce sunt și să le adaptăm în consecință.

Acest semn pe care îl cauți este acea greutate de pe piept, senzația de melancolie din inima ta și confuzia din creierul tău.
Este reflexia ta în oglindă. Sunt lucrurile care te fac să zâmbești și lucrurile care te fac să te superi. Sunt oamenii care te fac să râzi și locurile care aduc bucurie sufletului tău. Cu toate acestea, parcă mintea ta vrea mai multe. Uneori, totul are sens și reușești să te echilibezi. Acest lucru se întâmplă în cazul tuturor oamenilor. Este posibil să ai nevoie să adaugi diferite lucruri în viața ta și este posibil să fie nevoie să elimini unele. Dar felul în care te alimentezi va necesita mereu putere, curaj și persistență.

Uită-te la viața ta! Dă-ți seama cum ai depășit momentele care credeai că o să dureze pe viață, cum te-ai îndrăgostit de ceva ce nici măcar nu știai că îți dorești.
Călătoriile vieții nu sunt ușoare, dar învață-ți lecția în fiecare moment! Nu căuta răspunsurile corecte, pentru că nu le vei găsi niciodată! Concentrează-te pe lecții și încearcă să înveți în fiecare zi câteva ceva! Îți vei mulțumi singur cândva în viitor pentru această perspectivă asupra vieții. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod