Lecții pe care le învață toată lumea la 20 de ani

De-a lungul vieții, fiecare persoană învață diferite lecții. Iată câteva lucruri pe care le învață toată lumea în jurul vârstei de 20 de ani!

Ce lecții învață toată lumea la 20 de ani?


1. Oamenii evoluează diferit


Uită-te în agenda ta din telefon și alege două persoane de 25 de ani. Gândește-te ce fac acestea cu viața lor. Probabil că una încearcă să găsească cele mai bune oferte la haine pe Internet sau poate își roagă familia să o împrumute, deoarece nu și-a mai găsit alt loc de muncă de patru luni. Iar cealaltă persoană probabil că este în prezent căsătorită, are o casă cumpărată și o carieră strălucitoare. Una dintre acestea primește prosoape cu monograme, în timp ce cealaltă scrie 7 statusuri pe zi din confortul camerei sale, în timp ce se uită la seriale și mănâncă înghețată. Însă niciunul dintre aceste moduri de a trăi nu este corect sau greșit.

2. Nunțile sunt ciudate


Oamenii se comportă ciudat la nunți. Și înainte de nunți.
Pare că unicul scop al acestora este să se plângă de stres și de alesul aranjamentelor florale. Dar sunt tot oamenii care fac lucruri normale în rest, cum ar fi uitatul la filme, ieșitul la bere cu prietenii, mersul cu metroul acasă. Trebuie să învățăm să tolerăm această perioadă cauzată de stresul unei nunți, deoarece nu este imaginea exactă a persoanei respective.

3. Trebuie să înveți ce înseamnă moderația când vine vorba de petreceri


După petreceri vine mahmureala, care te ajută să înțelegi mai bine acest lucru. Îți vei face de cap la petreceri la 19 ani, când te vei trezi a doua zi de dimineață, te vei spăla pe dinți și vei merge la a doua zi a unui festival de muzică. Dar după vârsta de 20 de ani, te vei trezi și vei simți că îți lovește cineva capul cu un ciocan și nu vei suporta niciun zgomot prea tare.
Iar în acel moment îți vei da seama că data viitoare trebuie să bei un pahar cu apă după fiecare pahar cu alcool.

4. Nu vei putea să le faci tuturor pe plac


Deși aceasta este o lecție pe care o înveți în fiecare etapă a vieții și treci prin diferite grade de durere emoțională, la 20 de ani vei observa că mulți oameni încearcă să ia deciziile pentru tine, deși nu i-a rugat nimeni. Este momentul să îți alegi cariera, locația geografică, obiectivele romantice și orice altă direcție pe care vrei să o urmezi în viața ta. Nu ai o idee clară, ci doar niște idei vagi. Și rudele sau prietenii încearcă să îți spună ce să faci. Dacă te căsătorești, unii prieteni nu vor mai ieși atât de des cu tine.
Dacă vei rămâne singur, mătușa aceea curioasă te va întreba la fiecare masă de Crăciun ce faci cu viața ta. Dacă te muți în alt oraș, oamenilor le va fi dor de tine. Dacă rămâi în același oraș, se vor plictisi de tine. Indiferent ce faci, vor fi unii oameni cărora nu le vei putea face pe plac.

5. Prieteniile nu sunt veșnice


Persoanele cu care ai crescut nu vor fi în fiecare etapă a vieții tale după facultate. Multe dintre acestea nu vor mai fi prezente în viața ta. Deși este greu să accepți la început că nu vei mai auzi nimic de la prietena cu care îți petreceai fiecare zi, este bine să îți dai seama că nu contează acest lucru. Avem loc doar pentru un număr de prieteni adevărați în viața noastră.
Dacă unii prieteni nu se deranjează să mențină relația de prietenie dintre voi, nu ai ce face. 

6. Metabolismul nu este ceva magic


Poți trăi cu chipsuri și suc pentru câțiva ani din viață. Sau cel puțin așa ți se pare. Dar după 20 de ani, vei începe să observi că această dietă nesănătoasă începe să se depună sub forma kilogramelor în plus. Trebuie să ai grijă ce alimentație alegi, dacă vrei să menții aparențele și sănătatea organismului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod