Oamenii care plâng la filme sunt cei mai puternici

De-a lungul vieții, suntem descurajați să ne exprimăm liber emoțiile și ni se spune că plânsul este un semn de slăbiciune și un motiv de rușine.
Cu toate acestea, plânsul este modul natural al corpului nostru de a răspunde la durere, tristețe și bucurie. Cu timpul, învățăm să ne abținem de la a plânge și ajungem să ne exprimăm într-un mod care este văzut bine de către societate.
 
Însă unele persoane se pare că nu se pot abține de la a plânge atunci când se află la cinema sau la teatru. Din păcate, aceste persoane sunt considerate a fi slabe din punct de vedere emoțional. Însă știai că oamenii care plâng la filme sunt cei mai puternici?

De ce sunt oamenii care plâng la filme cei mai puternici?


Deși se crede că persoanele care plâng sunt slabe din punct de vedere emoțional, acestea sunt aparent mult mai puternice decât credeam până în prezent. Mai exact, acestea sunt foarte empatice și tind să se identifice cu alți oameni, încercând să le înțeleagă sentimentele și motivațiile celorlalți.

Empatia este un aspect crucial al inteligenței emoționale, iar această abilitate este proeminentă în rândul marilor lideri și al oamenilor de succes.
Acești oameni sunt puternici din punct de vedere mental și știu cum să relaționeze cu ceilalți, să împărtășească durerea sau fericirea lor. În plus, aceștia sunt mai generoși și mai sociabili.

Când ne punem în locul unei alte persoane și ne imaginăm o realitate diferită, devenim persoane mai deschise și mai înțelepte. De asemenea, învățăm ce înseamnă compasiunea în interacțiunile noastre cu ceilalți.

Cu alte cuvinte, data viitoare când simți că îți vine să plângi sau vezi pe altcineva care plânge în timp ce urmărește un film, ia în considerare lucrurile de mai sus și nu judeca pe nimeni.
De asemenea, nu încerca să te abții de la a plânge, deoarece plânsul te ajută să te descarci și să te simți mai aproape de suferința altora. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod