Horoscopul săptămânii 23-29 septembrie. Citeşte previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Gemeni are şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru săptămâna 23-29 septembrie. Vezi cum vei sta cu sănătatea, dragostea banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Graniţa dintre Fecioară şi Balanţă. Ce semnifică şi cum te afectează?

Faci parte din Cuspida Frumuseţii dacă te-ai născut între 19 şi 24 septembrie.  Aceşti nativi sunt mereu în căutarea frumuseţii şi senzualităţii. Sunt persoane care se simt

Horoscopul Soarelui în Balanţă. Descoperă cum te influenţează, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Balanţei. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 23 septembrie - 22 octombrie.

Horoscop: Cumpenele tale din această toamnă, în funcţie de zodie

Nativa din Taur are probleme de comunicare cu partenerul de viaţă. Află ce cumpene ai putea avea în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în toamna asta, în funcţie de zodie

Nativa din Berbec va avea multe cheltuieli neprevăzute. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află care va fi situaţia ta financiară în această toamnă.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Balanţă

Sunt două semne care nu se potrivesc prea bine. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus. Deşi poate exista o atracţie imediată între

Horoscop: Cum stai cu dragostea în toamna asta, în funcţie de zodia ta

Nativii din Balanţă pot întâmpina probleme serioase în cuplu. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan sentimental în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur, iar Leul este un semn de foc, guvernat de soare. Relaţia dintre cei doi nativi este una dificilă, fără prea multe şanse de reuşită.

Horoscop: Cât este de imatur, în funcţie de zodia lui. Află dacă poţi avea încredere în el

Astrele îţi arată dacă iubitul tău este un bărbat de încredere, matur şi responsabil sau dacă are tendinţa de a se comporta ca un copil la orice vârstă. Descoperă cât de mult pe poţi baza pe el, în funcţie de zodie.

Horoscopul săptămânii 16-22 septembrie. Află ce ţi-au pregătit astrele

Nativa din Capricorn trebuie să ia decizii importante cu privire la bani. Citeşte previziunile astrelor pentru săptămâna 16-22 septembrie şi află cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Leu

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Relaţia dintre doi nativi ai acestei zodii poate fi pasională, furtunoasă, dar şi instabilă. Nativii din Leu sunt persoane foarte hotărâte, care

Horoscopul de duminică. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Săgetător va fi cu un pas mai aproape de realizarea unui plan important. Citeşte previziunile astrelor pentru această duminică şi află ce ţi-au pregătit în materie de sănătate, dragoste sau bani.

Horoscop: Vârstele critice ale bărbaţilor, în funcţie de zodie

Adolescenţa este o perioadă extrem de tulbure pentru nativul din Berbec. Zodiile îţi spun care este vârsta critică a iubitului tău şi etapele vieţii când riscă să se comporte ciudat.

Horoscop: Cât de mult trăieşti în trecut, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti este o nostalgică incurabilă. Astrele îţi arată dacă eşti predispusă să rămâi blocată în problemele şi amintirile din trecut, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum îţi sabotezi viaţa sentimentală, în funcţie de zodie

Dacă ai senzaţia că viaţa ta amoroasă este un adevărat dezastru, astrele îţi pot arăta greşelile pe care ai tendinţa să le faci. Află cum îţi sabotezi relaţiile şi viaţa sentimentală, în general, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce alimente ar trebui să consumi, în funcţie de zodia ta

Nucile, seminţele şi alunele sunt benefice pentru nativa din Berbec. Descoperă ce alimente îţi fac bine şi ce ar trebui să consumi ca să fii mai sănătoasă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Leul este un semn de foc, guvernat de Soare. Compatibilitatea dintre cele două zodii nu este una prea bună, fiind necesar mult efort din

Horoscop: Atuurile tale, în funcţie de zodie. Află în ce domenii excelezi

Perseverenţa o ajută pe nativa din Taur să obţină succesul. Descoperă ce calităţi şi atuuri ai, în funcţie de zodia ta şi în ce activităţi te ajută să fii pe primul loc.

Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Scorpion. Vezi ce efecte are asupra ta

Este o perioadă marcată de pasiune şi sexualitate intensă. Află cum te va influenţa între 11 septembrie şi 7 octombrie 2013. Seducţia pare să fie elementul principal din vieţile noastre,

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Balanţei. Află ce influenţe va avea

În perioada 9-29 septembrie 2013, Mercur, planeta comunicării, va tranzita zodia Balanţei. În această zodie de aer Mercur se află într-o poziţie favorabilă, încurajând comunicarea