Horoscop chinezesc: Află ce vrea de la o femeie

În timp ce unii bărbaţi sunt atraşi pe loc de femei sensibile, cu care pot comunica deschis, alţii sunt seduşi de femeile dezinhibate, care emană sexualitate. Ce vor bărbaţii de la o femeie? Răspunsul diferă în funcţie de semnele zodiacului chinezesc.

Zodia şi talismanele tale norocoase

Pentru fiecare zodie în parte există diverse situaţii care aduc tot ceea ce este mai benefic. Este valabil şi în ceea ce priveşte cifrele, zilele sau pietrele preţioase. Există talismane

Horoscop: Cum să-l răsfeţi în funcţie de zodia lui

Vrei să afli care este calea către inima iubitului tău, cum îi poţi intra în graţii după ce v-aţi certat sau cum îl poţi face, pur şi simplu, foarte fericit? Fiecare bărbat are pasiunile sale mistuitoare, iar în funcţie de zodia lui, poţi afla ce fel de răsfăţ îl duce în culmea extazului.

Venus în Săgetător - Energie maximă!

Când Venus intră în Săgetător, de pe 2 noiembrie şi până pe 26 noiembrie, ne vine cheful de ducă. Săgetătorul este întotdeauna în căutarea păşunii mai frumoase şi mai verzi, iar în

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Luna noiembrie va aduce în plan sentimental multe schimbări. Unele relaţii se vor oficializa, iar altele se vor destrăma. Planetele îşi fac de cap şi ne determină să fim impulsive şi să riscăm totul. Ca-n orice joc, unii vor câştiga şi se vor bucura, iar alţii vor suspina.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna noiembrie

Şansele legate de carieră şi de a câştiga o sumă frumoasă de bani sunt în strânsă legătură cu previziunile astrale. Află cum va fi luna noiembrie din punct de vedere financiar şi la ce trebuie să fii atentă pentru a nu pierde bani!

Horoscopul lunii noiembrie

Luna noiembrie are potenţialul să-ţi transforme viaţa pentru totdeauna, potrivit astrelor! În această perioadă aprofundăm trăiri superficiale şi primim răsplata pentru eforturile depuse până acum. În plan amoros şi profesional vom avea parte de schimbări majore, schimbări benefice pe termen lung.

Luna Nouă în Scorpion - Cursa către succes

Luna Nouă în Scorpion, începând de pe 26 octombrie, ne trezeşte cumva la viaţă capacitatea de a observa obstacolele care stau în calea succesului. Scorpionul ne "arde" toate iluziile şi ne

Horoscop: 3 gesturi care-l fac să se îndrăgostească

Dacă vrei să-i stârneşti dragostea, nu doar atracţia faţă de tine, află care sunt acele detalii care îl impresionează la o femeie. Iată trei gesturi pe care le poţi face în prezenţa celui care ţi-a pus inima pe jar, ca să-l faci să se îndrăgostească de tine!

Soarele întră în Scorpion - Perioada revelaţiilor

Când Soarele iese din balanţă şi intră în scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Zodia ta şi problemele de sănătate

Fiecare zonă a corpului este reprezentată de o zodie, iar problemele de sănătate la care eşti predispusă sunt strâns legate de aceasta. Iată care sunt sensibilităţile tale, în funcţie de

Horoscop: Cât de perversă vrea să fii în pat, în funcţie de zodia lui

Crezi că viaţa ta sexuală este fantastică şi nu are nevoie de îmbunătăţiri? Satisfacţia depinde de preferinţele fiecăruia, aşa că e cazul să descoperi dacă iubitul tău e mulţumit cu ce îi oferi în pat sau şi-ar dori mai mult. Află cât de perversă vrea să fii în pat, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cât de misogin e, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi au încă răbufniri de misoginism. Răbufnirile depind şi de semnul zodiacal. În timp ce unele zodii sunt orientate către o gândire inovatoare, altele nu se pot dezlipi de conceptele tradiţionale. E important să afli cât de misogin e iubitul tău, mai ales dacă doriţi să vă întemeiaţi o familie.

Horoscop: Ce intenţii are cu tine în funcţie de zodia ta

Eşti genul de femeie cu care bărbaţii şi-ar dori o aventură de-o noapte sau o relaţie serioasă? Răspunsul depinde, în mare parte, de zodia ta, care influenţează felul în care te percep bărbaţii din jurul tău. Află ce vor ei de la tine: iubire sau sex!

Zodia ta: Ce greşeli faci într-o relaţie?

Când o relaţie se încheie, ne întrebăm adesea ce nu a mers. Dar răspunsurile sunt de cele mai multe ori fix la noi. Descoperă ce greşeli faci în cuplu, care ar putea să ducă la

Horoscop: Obsesiile lui într-o relaţie

În funcţie de zodie, bărbaţii au un set de obsesii care îi determină să se implice sau nu într-o relaţie. Iată ce aşteptări are de la tine, fie ele mici sau mari, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Defectele tale care îl fac să te înşele

Semnul zodiacal în care te-ai născut te-a înzestrat cu unele defecte care îl pot determina pe iubitul tău să te înşele, zice el, justificat! Află despre ce defecte este vorba:

Venus în Scorpion: Sex sălbatic şi aventuri amoroase!

De pe 9 octombrie, Venus a intrat în scorpion, până pe 1 noiembrie, iar asta ne transformă viaţa sentimentală, şi în special pe cea sexuală! Seducţia pare să fie elementul principal din

Horoscop: Cum să începi o relaţie serioasă, în funcţie de zodia lui

Multe relaţii se sfârşesc din simplul motiv că nu au avut un început fericit. Dacă ai ieşit la câteva întâlniri cu un bărbat şi simţi că te-ai îndrăgostit de el, poate chiar îţi imaginezi un viitor cu acesta, ar fi bine să ştii ce să faci şi ce nu la începutul unei relaţii cu el.

Zodia ta: Ce te enervează cel mai mult?

Fiecare dintre noi avem câte un punct sensibil şi ceva anume care ne face să ne sară ţandăra, aşa cum se zice. Acest punct sensibil poate fi determinat şi de zodia în care ne-am născut.