Cum iubeşti, în funcţie de tipul zodiei tale

Îţi faci planuri de nuntă cu viteza luminii, chiar dacă abia ţi-ai găsit jumătatea? Sau dragostea ta se dezvoltă lent? Modul în care iubeşti şi ritmul în care îţi planifici viaţa

Horoscop: Cumpenele tale în luna august. Descoperă care sunt zilele cu ghinion!

Află ce fel de probleme ai putea avea, în funcţie de zodia ta, în luna august. Unele zile sunt mai puţin benefice, de aceea trebuie să fii prudentă când iei decizii importante sau când vrei să pleci în călătorii.

Horoscop: Semnale de alarmă în relaţia voastră, în funcţie de zodia lui

Există câteva semne care îţi arată că relaţia voastră ar putea fi în impas. Descoperă care sunt semnalele pe care ţi le dă iubitul tău, în funcţie de zodia lui, că povestea voastră de dragoste este pe muchie de cuţit.

Soarele a intrat în Leu. Ce te aşteaptă?

Soarele a intrat în zodia Leului, unde va sta până pe 22 august. Este momentul să ieşi la rampă, să te manifeşti aşa cum eşti tu şi să te bucuri de lumina reflectoarelor. Pentru că

Horoscop: Cât de repede trebuie să faci sex cu el ca să nu-l pierzi, în funcţie de zodia lui

Sexul la prima întâlnire este încă o problemă dezbătută intens. Cu toate că majoritatea bărbaţilor cu siguranţă nu ar refuza, poate o astfel de decizie să afecteze viitorul unei relaţii? Descoperă cum percep bărbaţii această chestiune, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cât eşti de predispusă la înşelat, în funcţie de zodia ta

În funcţie de semnul tău zodiacal, ai putea avea o predispoziţie mai mare sau mai mică de a călca strâmb într-o relaţie. Descoperă cât eşti de impulsivă când vine vorba de sexul în afara relaţiei şi ce te poate face să-ţi înşeli partenerul.

Horoscop: La ce tulburări de comportament eşti predispusă, în funcţie de zodie

Descoperă care sunt slăbiciunile zodiei tale care ar putea conduce la apariţia unor tulburări de comportament sau de personalitate. Iată care pot fi acestea, în funcţie de zodie:

Dieta potrivită pentru fiecare zodie

Cele mai multe dintre noi vrem să scăpăm de câteva kilograme care parcă se concentrează întotdeauna fix în zonele în care nu ne dorim. Modul în care metabolizezi alimentele, felul în care

Horoscop: Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor

Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc şi Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reuşitei unui cuplu.

Horoscop: Cum îţi dai seama că eşti atrasă de bărbaţii nepotriviţi

Când ai de-a face cu mai multe relaţii eşuate sau cu o relaţie care pare să nu meargă deloc bine, cu siguranţă te întrebi unde anume greşeşti. Este posibil ca atracţia ta inconştientă faţă de un anumit tip de bărbaţi să fie de vină. Descoperă cu ce fel de bărbaţi nepotriviţi ai tendinţa de a forma relaţii, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Semne că nu poţi avea încredere în el, în funcţie de zodia lui

Îţi suspectezi iubitul că nu este tocmai sincer cu tine? Există câteva semne care îţi indică faptul că cel pe care îl iubeşti te-ar putea înşela sau minţi. Descoperă cum se dă de gol şi ce greşeli face, care îi pot dezvălui minciuna:

Uranus retrograd în Berbec. Cum te afectează?

Începând cu 13 iulie şi până pe 13 decembrie, Uranus, planeta impulsivităţii, a inovaţiei şi a schimbării va fi retrogradă. Această tranziţie va produce câteva unde de şoc în

Horoscop: Cum îţi dai seama că nu vrea să se însoare cu tine, în funcţie de zodia lui

Eşti într-o relaţie şi pur şi simplu nu ştii dacă bărbatul de lângă tine are intenţii serioase de viitor pentru voi doi? Descoperă, în funcţie de zodia lui, câteva indicii care îţi arată clar că nu este pregătit să facă pasul cel mare sau pur şi simplu nu vrea să se căsătorească cu tine. Iată care sunt semnalele ce nu trebuie ignorate:

Horoscop: Cu ce minciuni de dragoste te laşi păcălită, în funcţie de zodia ta

Trebuie să recunoaştem că adesea noi, femeile, cădem cu uşurinţă în plasa bărbaţilor care ne mint frumos pentru a obţine ce-şi doresc. Dacă unele minciuni de dragoste te lasă complet rece, altele te pot păcăli cu uşurinţa, iar acest lucru este determinat şi de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află care sunt aceste minciuni de dragoste la care eşti sensibilă şi învaţă să le recunoşti.

Horoscop: Cei mai norocoşi bărbaţi în funcţie de zodie. Vezi cu cine să te măriţi!

Cum să-ţi alegi un iubit care are noroc cu carul şi să duceţi o viaţă lipsită de griji ? Află în ce zodii sunt cei mai norocoşi bărbaţi pe care îi poţi alege pentru o căsnicie.

Topul celor mai pretenţioase zodii

Ai atâtea pretenţii încât parcă nimeni şi nimic nu te poate mulţumi? Zodia ta poate fi de vină! Pretenţiile tale nemărginite pot fi influenţate de semnul zodiacal sub care te-ai născut.

Horoscop: Din ce zodii sunt bărbaţii care te satisfac sexual cel mai bine

Vrei să ştii cu cine te potriveşti cel mai bine în pat? Află care sunt bărbaţii care reuşesc să te satisfacă cel mai bine din punct de vedere sexual, în funcţie de zodia ta.

Marte în Balanţă. Momentul perfect pentru un job nou şi proiecte îndrăzneţe!

Începând cu 3 iulie şi până pe 23 august, Marte, planeta "războinică", intră în zodia Balanţie. După aproximativ şapte luni în care a traversat zodia Fecioarei şi ne-a canalizat

Horoscop: Cumpenele lunii iulie, în funcţie de zodia ta. Cum le depăşeşti?

În toiul verii, astrele ne scot în cale unele obstacole care ne pot descuraja, aşa că e bine să le întâmpinăm pregătite. Fie că apar în carieră, sănătate sau dragoste, iată cum poţi trece peste cumpenele lunii iulie, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Zilele tale norocoase în luna iulie, în funcţie de zodie

Luna iulie este aproape instalată şi cu siguranţă vrei să ştii care vor fi cele mai bune zile pentru tine. Descoperă care sunt zilele tale norocoase, în funcţie de zodie, în luna lui Cuptor.