Horoscop: Riscul să te înşele, în funcţie de zodia lui. Află cu cine!

Vrei să ştii dacă iubitul tău este predispus să te înşele? Descoperă ce riscuri sunt să calce strâmb, în funcţie de zodia lui, şi în ce zodii sunt femeile care i-ar putea deveni amante.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Peşti

Relaţia dintre o femeie din zodia Berbec şi un bărbat din Peşti este plină de provocări şi dificultăţi. Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, iar zodia Peşti este un semn de

Horoscopul Soarelui în zodia Gemeni. Cum te afectează în următoarele 30 de zile

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Gemeni. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 21 mai - 20 iunie.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Vărsător

Nativii din Berbec şi Vărsător au şanse mari de a forma un cuplu reuşit, stabil şi de durată. Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus, iar Berbecul este un semn de foc,

Horoscop: Ce să faci ca să atragi bărbaţii potriviţi pentru tine, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător ar trebui să fie voluntar în diverse campanii. Descoperă ce schimbări să faci şi ce locuri să frecventezi ca să ai mai multe şanse de a întâlni bărbatul visurilor tale.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Capricorn

Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte, iar Capricornul este o zodie de pământ, guvernată de Saturn. Aceşti nativi au personalităţi foarte diferite, dar atracţia dintre ei este una

Horoscopul săptămânii 20-26 mai. Citește previziunile pentru zodia ta

Află care sunt previziunile astrale pentru tine în perioada 20-26 mai. Descoperă cum vei sta cu banii, dragostea sau sănătatea în această săptămână.

Horoscop: Trucuri ca să-ţi găseşti fericirea, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti trebuie să spună fără teamă ceea ce gândeşte. Află ce schimbări din viaţa ta ar putea să te facă mai fericită, în funcţie de zodie.

Horoscop: Cele mai proaste combinaţii de zodii. Cu cine să nu te cuplezi

Deşi compatibilitatea dintre două persoane nu poate fi stabilită numai în funcţie de zodia sub influenţa căreia s-au născut, există totuşi unele combinaţii de zodii care sunt predispuse eşecului. Iată care sunt acestea:

Sex-Horoscop: Tehnici Kama Sutra potrivite pentru zodia ta. Încearcă-le!

Descoperă trucurile care te duc pe culmile extazului. Încearcă poziţii şi tehnici vechi, ideale pentru a readuce pasiunea în viaţa ta sexuală.

Horoscop: Graniţa dintre Taur şi Gemeni. Ce semnifică şi cum te afectează?

Dacă te-ai născut între 17 şi 23 mai, faci parte din "Cuspida Energiei". Eşti o persoană norocoasă pentru că ai preluat cele mai bune caracteristici ale ambelor semne, Taur şi Gemeni.

Horoscop: Ce tipuri de oameni se folosesc de tine, în funcţie de zodia ta

Este posibil să ai în preajma ta persoane care au scopuri ascunse sau care încearcă să te manipuleze pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Descoperă ce tipuri de oameni te pot folosi, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Săgetător

Atât Berbecul, cât şi Săgetătorul sunt semne de foc, ceea ce înseamnă că au foarte multe în comun. Atracţia dintre cele două semne este una foarte mare, iar relaţia este una pasională

Horoscop: Ce ar vrea să-ţi spună, dar nu are curaj, în funcţie de zodia lui

Nativul din Gemeni se teme să-ţi dezvăluie că s-a plictisit de tine. Află ce gândeşte iubitul tău, dar nu este dispus să-ţi împărtăşească, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Planeta Mercur intră în zodia Gemeni. Vezi ce efecte are asupra ta

Mercur, planeta comunicării, intră în zodia Gemenilor pe 15 mai, unde va sta până pe 31 mai 2013. Este un tranzit puternic pentru că acest semn este guvernat de Mercur, iar prezenţa sa

Horoscop: Fantezii sexuale pe care să i le îndeplineşti, în funcţie de zodia lui

Pune-i o lesă bărbatului din Capricorn şi fă-l sclavul tău! Află ce plăceri sexuale să-i oferi iubitului tău, în funcţie de zodia lui, ca să-l duci pe culmile extazului.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Berbec cu bărbatul din Scorpion

Scorpionul este un semn de apă guvernat de Pluto, planeta secretelor şi a misterelor, dar şi a renaşterii. Aceşti nativi sunt recunoscuţi pentru voinţa lor extraordinară, dragostea pentru

Horoscopul săptămânii 13-19 mai. Află ce ţi-au pregătit astrele

Datorită șarmului, nativele din berbec pot obține tot ce își doresc. Descoperă previziunile astrelor pentru fiecare zodie.

Horoscop: Cele mai bune activităţi fizice pentru zodia ta. Află cum să arăţi perfect!

Cu siguranţă visezi să arăţi excelent, să scapi de celulită şi să ai un corp perfect tonifiat. Află ce sporturi sau activităţi fizice te ajută să obţii toate acestea, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: De ce are nevoie într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Descoperă care sunt principalele nevoi ale iubitului tău într-o relaţie, în funcţie de zodia lui. Vezi ce îşi doreşte cel mai mult de la tine.