Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Balanţă

Dragostea pentru frumos, pentru artă şi pentru cele mai rafinate plăceri ale vieţii îi uneşte pe nativii din Taur şi Balanţă. O au în comun pe Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii,

Horoscop: Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află crudul adevăr

Nativa din Peşti vrea să pară altfel decât este. Descoperă cât eşti de predispusă să devii o persoană snoabă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taurului cu bărbatul din Fecioară

Atât Taurul, cât şi Fecioara sunt semne de pământ, ceea ce înseamnă că sunt două zodii foarte compatibile. Cei doi parteneri au multe în comun, iar atracţia lor pentru latura materială a

Horoscop: Cât eşti de ghinionistă în dragoste, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi oferă protecţia lor sau, din contră, îţi pot pune beţe în roate în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Descoperă cât eşti de ghinionistă în amor, în funcţie de zodie.

Horoscop: Planeta Neptun va fi retrogradă timp de 5 luni. Află cum te afectează

De pe 7 iunie 2013 şi până pe 13 noiembrie 2013, planeta Neptun va avea o mişcare aparent retrogradă. Retrogradarea unei planete nu este tocmai o veste bună, dar în acest caz  beneficiile

Horoscopul săptămânii 10-16 iunie. Descoperă previziunile astrelor

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10-16 iunie. Află cum vei sta cu dragostea, cariera, banii sau sănătatea, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce i se pare enervant la tine, în funcţie de zodia lui

Gelozia fără motiv îl scoate din minţi pe bărbatul din Săgetător. Află ce comportament al tău îl poate înnebuni pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Când te maturizezi, în funcţie de zodia ta. Află răspunsul

Nativa din Fecioară este responsabilă şi serioasă din perioada adolescenţei. Descoperă când te maturizezi cu adevărat, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Leu

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Cei doi nativi au multe puncte în comun şi reuşesc să găsească calea de mijloc pentru o

Horoscop: Vârstele critice din viaţa ta. Vezi care sunt anii de răscruce

Anumite perioade din viaţa unei persoane sunt marcate de influenţe puternice din partea astrelor. Acestea sunt numite adesea vârste astrologice şi sunt valabile pentru orice persoană, indiferent de zodie sau anul naşterii. Importanţa majoră este dată de repetarea aspectelor astrale din momentul naşterii.

Horoscop: Compatibilitate dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Cele două semne au şanse mari să formeze un cuplu stabil şi fericit, pentru că reuşesc

Horoscop: Cele mai proaste obiceiuri ale tale, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător îşi cheltuie toţi banii pe nimicuri. Află care este cel mai nociv comportament al tău şi învaţă cum să-l eviţi, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Gemeni

Relaţia dintre o femeie din zodia Taurului şi un bărbat din zodia Gemeni este una complexă şi chiar dificilă. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Gemenii sunt un semn de aer,

Horoscopul lunii iunie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Pentru nativele din Gemeni, a venit vremea schimbărilor. Află ce te aşteaptă în luna iunie şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar, în funcţie de zodia ta.

Planeta Venus a intrat în zodia Rac. Descoperă ce efecte are asupra ta

Venus, planeta iubirii, a intrat în zodia Rac pe 2 iunie, unde va rămâne până pe 27 iunie 2013. Acest aspect astral ne influenţează pe toţi, indiferent de zodia sub semnul căreia ne-am

Horoscopul săptămânii 3-9 iunie. Descoperă previziunile astrelor!

Nativa din Berbec poate evita orice conflict cu ajutorul comunicării. Află care sunt previziunile pentru zodia ta în săptămâna care urmează.

Horoscop: Trucuri ca să fii extrem de sexy pentru el, în funcţie de zodia lui

Nativul din Taur visează să găteşti într-o ţinută provocatoare. Foloseşte mici trucuri care să-l încânte la maximum pe iubitul tău. Află ce să încerci, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât eşti de îngâmfată, în funcţie de zodia ta. Află cum te văd oamenii

Vrei să ştii dacă oamenii te consideră o persoană încrezută? Află dacă eşti percepută ca o femeie cu nasul pe sus, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Planeta Marte intră în zodia Gemeni. Află cum te va influenţa

Marte va intra în zodia Gemeni pe 31 mai, unde va sta până pe 13 iulie 2013. Este timpul să-ţi foloseşti ideile, să le pui în practică, să-ţi găseşti curajul pentru a-ţi folosi

Horoscop: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Nativii din Gemeni pot avea parte de surprize plăcute în plan financiar. Citeşte previziunile pentru a afla ce ţi-au pregătit astrele în materie de bani.