Capacităţile tale speciale, în funcţie de zodie. Află care sunt!

Fiecare semn zodiacal este predispus la dezvoltarea unor puteri extrasenzoriale. Acestea sunt influenţate mult de principalele caracteristici ale semnelor, de planeta guvernatoare şi relaţia cu

Horoscop: Asteroidul Junon îţi spune cu cine te căsătoreşti. Află-ţi viitorul!

Junon, numit şi asteroidul căsătoriei, îţi arată cum va fi căsnicia ta şi ce fel de partener de viaţă tinzi să-ţi alegi. Descoperă în semn era Junon în momentul naşterii tale şi cum îţi influenţează relaţia:

În cine să ai încredere? Află în ce zodii sunt prietenii tăi ideali

Se spune că nu există coincidenţe, iar acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte oamenii pe care îi întâlneşti. Cei care îţi devin prieteni şi rămân alături de tine toată

Horoscop: Ce înseamnă o relaţie de coşmar pentru el, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce nu ar suporta iubitul tău niciodată în relaţia voastră? Descoperă cum ar arăta o relaţie de coşmar pentru el, în funcţie de zodia sub semnul căreia s-a născut. Află ce să nu faci niciodată, dacă nu vrei să-l pierzi!

Defectele tale fizice, în funcţie de zodie. Cum să le corectezi

Zodia ta influenţează modul în care arăţi şi predispoziţia pentru anumite probleme estetice. Află ce zone ale corpului sunt predipuse la acumulări de grăsime. Semne de foc - Berbec, Leu,

Horoscopul lui Uranus în Berbec: Cum îţi afectează viaţa până în 2018

Până în mai 2018, Uranus va tranzita zodia Berbecului, ceea ce influenţează în diferite moduri fiecare semn în parte. Descoperă ce efecte va avea asupra zodiei tale acest aspect astral important:

Venus în zodia Balanţei. Este momentul pentru dragoste şi armonie!

Venus intră începând cu 28 octombrie în Balanţă, semnul pe care îl guvernează, unde va sta până pe 21 noiembrie. Planeta iubirii şi a frumuseţii se simte cel mai bine atunci când

Horoscop: Cât de influenţat e de relaţiile trecute, în funcţie de zodia lui

Îţi este imposibil să nu te întrebi dacă iubitul tău mai nutreşte ceva sentimente pentru fosta lui parteneră. Descoperă cât este de influenţat de relaţiile din trecut, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cât durează dragostea lui pentru tine, în funcţie de zodie

Multe poveşti frumoase de dragoste se încheie adesea prost, când unul dintre parteneri descoperă că nu mai iubeşte. Află cât poate dura dragostea partenerului pentru tine, în funcţie de zodia lui. Descoperă dacă va fi al tău pentru tot restul vieţii sau dacă este predispus să te părăsească oricând.

Horoscopul lui Jupiter în Gemeni: Cum îţi influenţează destinul până în iunie 2013

Până pe 26 iunie 2013, Jupiter, planeta norocului, tranzitează zodia Gemeni. Fiecare semn zodiacal va fi puternic influenţat de această schimbare. Descoperă cum anume îţi afectează viaţa:

Soarele în zodia Scorpion. Cum te afectează timp de o lună

Când Soarele iese din Balanţă şi intră în Scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Horoscop: Ce şanse ai să faci sex din interes, în funcţie de zodia ta

Femeile care apelează la trucuri sexuale pentru a obţine ceea ce vor sunt întotdeauna condamnate, iar imaginea lor are grav de suferit. Zodia ta îţi arată dacă eşti predispusă să apelezi la sex pentru a ajunge acolo unde vrei. Iată care sunt predispoziţiile:

Horoscopista: Ce profesie ţi se potriveşte perfect, în funcţie de zodie

Trăsăutrile imprimate de zodia ta îţi oferă anumite calităţi şi caracteristici care te ajută să excelezi într-un anumit domeniu profesional. De exemplu, răbdarea, atenţia la detalii,

Horoscop: Ce îl determină să te înşele, în funcţie de zodia lui?

Când unul dintre parteneri înşală, suferinţa provocată este foarte mare nu numai pentru cel înşelat, dar şi pentru cei din apropierea cuplului, fie că este vorba de familie sau prieteni. Iar de cele mai multe ori, prima întrebare a celor care află de infidelitate este "De ce?". Descoperă care ar putea fi motivul pentru care iubitul tău ar putea înşela, în funcţie de zodia lui:

Ce a adus Saturn în Balanţă - nuntă sau despărţire?

Tranzitul lui Saturn prin Balanţă, care s-a încheiat la începutul acestei luni, a răscolit multe relaţii, le-a zdruncinat serios şi a scos la iveală multe probleme, suferinţe şi

Horoscop: Ce trucuri sexuale să foloseşti ca să devină dependent de tine

Descoperă cum îl faci pe iubitul tău să fie absolut înnebunit după tine în pat. Află ce-i place cel mai mult şi cum îl faci să devină dependent de tine.

Cât de mult te influenţează zodia ta să cheltui?

Află cât eşti de predispusă să-ţi cheltui banii fără măsură, în funcţie de zodia ta. Descoperă cum să-ţi menţii sub control finanţele astfel încât să poţi economisi. Berbec,

Horoscop: Ce tip de femeie poate deveni iubirea vieţii lui, în funcţie de zodie

Descoperă cum este femeia care are şansa de a deveni iubirea vieţii unui bărbat, în funcţie de zodia lui. Află ce trăsături de caracter îl atrag cel mai mult:

Horoscop: Planeta care îţi guvernează zodia. Ce înseamnă pentru tine?

Fiecare zodie este guvernată de una sau în unele cazuri de două planete, care îi împrumută din caracteristicile sale. Astrul care îţi ghidează viaţa este cel care îţi defineşte personalitatea, dorinţele, nevoile, dar şi norocul şi modul în care îţi manifeşti dragostea.

Horoscopul lui Saturn: Cum va fi influenţată zodia ta până în 2015

Odată cu intrarea lui Saturn în Scorpion, pe 5 octombrie, debutează un nou capitol din viaţa noastră, care durează aproximativ doi ani şi jumătate. Ţelurile şi priorităţile se schimbă, pe măsură ce descoperi că alte aspecte ale vieţii tale au nevoie de atenţia ta.