Horoscop 21 octombrie: O zi cu totul specială pentru Berbec

Citește horoscopul zilei de vineri, 21 octombrie, și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru azi!

 

 

Berbec


Ziua aceasta va fi cu adevărat specială pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă nu te simți încă pregătit/ă să treci la următorul nivel al relației tale, nu trebuie să te îngrijorezi! Timpul va așeza lucrurile și, cu siguranță, pentru tine totul va fi așa cum ți-ai imaginat!

Taur


Trebuie să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate! Fie că resimți dureri de cap ori ale membrelor, e necesar să mergi la medic rapid și să faci investigațiile recomandate! Pe seară, câțiva prieteni îți vor face o vizită surpriză care îți va aduce zâmbetul pe buze. Iar dacă nu știi cu ce să-i servești, pune rapid mâna pe telefon și comandă pizza!

Gemeni


Traversezi o perioadă destul de liniștită și simți că, în sfârșit, ți-ai găsit echilibrul interior.
Totuși, nu trebuie să încetezi să fii curios/curioasă și să îți depășești limitele! Doar așa vei reuși să te perfecționezi cu adevărat!


Rac


Atmosfera la locul de muncă este destul de încordată și simți că nu ești răsplătit/a pe măsura muncii tale? De ce nu discuți sincer cu superiorii? Dacă într-adevăr ai adus un plus valoare în cadrul companiei, vor cauta să te recompenseze!

Leu


Ai grijă la alimentele pe care le consumi astăzi pentru că organismul tău este destul de slăbit! În niciun caz să nu mănânci produse alimentare aproape de termenul de expirare! Dacă ai impresia că așa faci economii, te afli într-o gravă eroare!

Fecioară


Astăzi, o să te cerți destul de serios cu o rudă apropiată. Orgoliile și impulsivitatea care va caracterizează, transformă orice discuție într-o competiție.
Dă dovadă de maturitate și lasă de la tine, măcar în anumite momente! Cine știe, poate că astfel și respectiva persoană îți va urma exemplul și așa se va deschide calea unui dialog real!


Balanță


Ai prea multe așteptări de la persoanele din jurul tău și uiți să fii exigent/ă cu ține însuți/însăți? E cazul să faci o schimbare pentru că, altfel, te transformi într-o persoană dificil de suportat! N-ar strică să dai dovadă de mai multă modestie!

Scorpion


Astăzi, trebuie să îți îndrepți atenția către ființele dependente complet de tine! Fie că e vorba de animalele de companie ori de persoanele pe care le îngrijești (copii foarte mici ori vârstnici vulnerabili), trebuie să le arăți latura ta umană și sensibilă mai mult decât oricând.
În consecință, orice altă problemă ori inconvenient ai avea, trebuie să cadă pe planul secund!


Săgetător


Dacă trebuie să te ocupi cu organizarea unei petreceri surpriză, ai grijă cui împărtășești informațiile esențiale! Doar nu vrei ca sărbătoritul să afle de inițiativa voastră prin alte cai! Cu cât lumea e mai secretoasă, cu atât cresc șansele voastre de reușită!

Capricorn


Nu trebuie să îți forțezi organismul, ci din contra, să iei lucrurile așa cum vin și cu mult calm! Chiar dacă ai primit ok-ul din partea medicilor, asta nu înseamnă că poți să îți reiei chiar din prima zi absolut toate activitățile cu care erai obișnuit/ă! Răbdarea este cuvântul de ordine pentru tine!

Vărsător


S-ar putea ca astăzi să câștigi un premiu neașteptat, iar lucrul acesta te va încânta peste măsură! Chiar dacă nu va fi vorba de un lucru foarte valoros, simplul fapt că te afli pe podium te va face să te simți mult mai bine.
Ține-o tot așa!


Pești


Ești implicat/ă în multe proiecte dificile la locul de muncă dar chiar și așa, nu uiți să îți păstrezi optimismul și să zâmbești. Cu puțin noroc, astrele îți vor ghida pașii spre drumul ce bun și situația ta se va îmbunătăți considerabil. Nu înceta să visezi!

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod