Horoscop: Ce destinaţie de vacanţă ţi se potriveşte în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec ar trebui să viziteze Florenţa. Vezi care este locul din lume care ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta, şi pe care ar trebuie să-l vizitezi.

Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Peşti

Zodia Peşti este un semn de apă guvernat de planeta Neptun. Nativii din acest semn sunt persoane sensibile, emoţionale, dar care încearcă adesea să-şi ascundă adevăratele sentimentele sub o

Horoscop: 6 trăsături definitorii pentru zodia lui. Cunoaşte-l mai bine!

Vrei să ştii care anume este punctul forte al iubitului tău şi ce puncte slabe are? Află care sunt acestea, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Ce tip de inteligenţă ai, în funcţie de zodia ta. Află cum să o foloseşti!

Cercetătorii au descoperit că inteligenţa este de mai multe tipuri, existând până în prezent nouă tipuri de inteligenţă cunoscute. Iniţial, cele şapte tipuri de inteligenţă sunt: lingvistică, logico-matematică, spaţială, muzicală, kinestezică, intrapersonală şi interpersonală, cărora le-au mai fost adăugate inteligenţa naturalistă şi existenţială/spirituală.

Horoscop: Câte căsnicii eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti poate avea mai multe relaţii importante de-a lungul vieţii. Descoperă ce riscuri ai să te căsătoreşti de mai multe ori de-a lungul vieţii.

Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer, guvernat de Uranus. Nativele născute în acest semn sunt persoane sociabile, prietenoase şi extrovertite. Iubesc tot ceea ce este nou, modern şi deosebit. Sunt

Horoscop: Cum să-l părăseşti fără să te urască, în funcţie de zodia lui

Demonstrează-i nativului din Rac că puteţi fi prieteni în continuare. Află cum poţi să te desparţi de iubitul tău fără să aibă sentimente negative la adresa ta.

Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de Saturn. Femeile născute în această zodie sunt puternice, hotărâte şi foarte ambiţioase. Sunt orientate către carieră şi viaţa

Horoscop: Semne că vrea doar sex de la tine, în funcţie de zodia lui

Nativul din Săgetător apare şi dispare brusc din viaţa ta, fără explicaţii. Află ce indicii îţi arată că nu vrea o relaţie serioasă cu tine, ci doar sex.

Horoscop: Trucuri Feng Shui ca să-ţi reorganizezi viaţa în primăvara asta

Primăvara este anotimpul începuturilor şi al renaşterii. Iar dacă vrei să repari toate capitolele care te nemulţumesc din viaţa ta, există trucuri Feng Shui care elimină energiile negative

Horoscop: Cine te urăşte, în funcţie de zodia ta. Află adevărul!

Calităţile tale pot atrage invidia şi răutatea unor persoane nu prea evoluate. Descoperă ce tip de oameni ajung să te urască, în funcţie de zodia ta, şi află cum să-i scoţi din viaţa ta.

Horoscop: Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter. Este unul dintre cele mai norocoase semne ale zodicului, Jupiter fiind planeta norocului şi a înţelepciunii. Femeile născute în

Horoscop: Cât de mult te joci cu sentimentele bărbaţilor, în funcţie de zodia ta

Nativa din Taur este sinceră şi urăşte încurcăturile amoroase. Descoperă ce înclinaţii ai către aventurile amoroase şi jocurile sentimentale, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani în luna aprilie? Află care sunt previziunile pentru zodia ta în ceea ce priveşte cariera şi banii.

Horoscop: Cumpenele tale din luna aprilie, în funcţie de zodie

Află ce probleme eşti predispusă să întâmpini la începutul primăverii, în funcţie de zodia ta. Vezi ce cumpene poţi avea:

Cele mai sexy vedete născute în zodia ta. Vezi cu cine ai puncte comune

Fiecare se mândreşte cu propria zodie, iar când afli că vedeta ta preferată este născută în acelaşi semn cu tine, mândria este şi mai mare. Descoperă ce vedete sexy de talie

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna aprilie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Taur nu se înţelege bine cu iubitul. Află care sunt previziunile astrelor pentru tine în luna aprilie, în plan sentimental, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce trucuri te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodia ta

Vrei să araţi senzaţional când va veni căldura şi vei purta fuste şi rochiţe sexy? Află ce te ajută să fii în formă, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce schimbări trebuie să faci:

Horoscop: Cât eşti de disperată să te măriţi, în funcţie de zodia ta

Descoperă cât eşti de predispusă să faci o adevărată obsesie din dorinţa de a te căsători, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul Soarelui în Berbec. Cum te afectează timp de o lună

Soarele a intrat în zodia Berbecului, unde va sta până pe 19 aprilie. Această tranziţie ne afectează pe toţi, şi asta pentru că Soarele va ocupa pentru fiecare zodie o casă astrologică