Horoscop: Cât de pasionat e de carieră iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce viitor te aşteaptă alături de partenerul tău? Află cât de pasionat este de cariera lui şi ce fel de viaţă e capabil să îţi ofere.

Horoscop: Semne că alegi parteneri care nu te merită, în funcţie de zodia ta

Nativa din Leu e predispusă la relaţii cu bărbaţi extrem de geloşi. Află ce anume îţi arată că ai tendinţa de a intra în relaţii cu parteneri care nu te merită.

Horoscop: Compatibilitatea femeii cu bărbatul din zodia Gemeni

Dualitatea şi nestatornicia nativului din Gemeni face ca relaţia dintre doi reprezentanţi ai acestei zodii să fie una foarte piperată şi energică. Pe termen scurt, femeia din Gemeni şi

Horoscop: Cele mai mari temeri ascunse ale zodiei tale. Descoperă-le!

Unele dintre deciziile tale pot avea o motivaţie pe care poate nici tu nu o înţelegi. Află care sunt temerile tale ascunse, în funcţie de zodie, şi care ţi-ar putea afecta viaţa fără să realizezi.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Taur

Este o relaţie dificilă pentru că partenerii sunt foarte diferiţi. Zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Femeia din

Horoscop: Câţi bani e dispus să cheltuiască cu tine, în funcţie de zodia lui

Bărbatul din Peşti este suspicios şi zgârcit. Află cât de darnic sau zgârcit este un bărbat într-o relaţie, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Planeta Saturn nu mai este retrogradă. Descoperă cum te afectează schimbarea

Începând cu 8 iulie, Saturn îşi reia mersul direct, după o perioadă de retrogradare de aproximativ cinci luni. Saturn este planeta stabilităţii, a limitelor, a karmei şi a lecţiilor de

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Gemeni cu bărbatul din Berbec

Berbecul este un semn de Foc, guvernat de Marte, iar Gemenii sunt un semn de aer, guvernat de Mercur. Compatibilitatea femeii din Gemni cu bărbatul din Berbec este una foarte bună pentru că

Horoscop: Cum stai cu banii în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii dacă vei avea bani pentru concediu? Descoperă previziunile pentru zodia ta şi află cum vei sta din punct de vedere financiar în luna iulie.

Horoscop: Cumpenele tale în luna iulie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii ce fel de probleme ai putea avea în această lună? Află care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta şi descoperă dacă vei întâmpina cumpene.

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti are mari şanse să se îndrăgostească. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru luna iulie, din punct de vedere sentimental, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Peşti

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar zodia Peşti este un semn de apă, guvernată de Neptun. Compatibilitatea dintre aceste două zodii este una scăzută, în special din cazua

Horoscopul erotic al verii. Cum stai cu dragostea şi viaţa sexuală, în funcţie de zodia ta

Nativa din Berbec este pasională şi se va bucura de multe clipe de plăcere. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan erotic şi sexual, în vara aceasta.

Horoscop: Planeta Venus intră în zodia Leu. Cum îţi afectează viaţa sentimentală

Venus, planeta iubirii, intră în zodia Leului începând cu 27 iunie, unde va rămâne până pe 22 iulie 2013. Este un aspect astral care ne influenţează pe toţi, indiferent de zodie.

Horoscop: Trucuri senzuale care-l dau pe spate, în funcţie de zodia lui

Nativul din Rac este fascinat de ţinutele transparente şi sexy. Descoperă cu ce gesturi îl faci pe iubitul tău să te soarbă din priviri şi să te considere foarte senzuală, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Mercur retrograd până pe 20 iulie. Află cum te va afecta

Între 26 iunie - 20 iulie 2013, Mercur, planeta comunicării, va avea o mişcare retrogradă, ceea ce înseamnă că ne va pune beţe în roate în această perioadă. Mercur este planeta

Horoscop: Surprinde-l cu o vacanţă de neuitat, în funcţie de zodia lui

Când îţi planifici concediul, te gândeşti în primul rând la propriiile tale preferinţe. Dar dacă vrei să-i faci iubitului tău o surpriză foarte plăcută, organizează o vacanţă în care să faceţi tot ceea ce visează el. Iată ce preferă, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Părerea greşită pe care şi-o fac bărbaţii despre tine, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii ce cred bărbaţii la prima vedere despre tine? Descoperă ce impresie greşită ai tendinţa de a face, în funcţie de zodia ta.

Horoscopul Soarelui în zodia Rac. Influenţele asupra ta, timp de o lună

Descoperă cum vei fi afectată de tranzitul Soarelui prin zodia Rac. Află ce aspecte ale vieţii tale vor fi cel mai puternic marcate timp de o lună, în perioada 22 iunie - 21 iulie.

Horoscop: Cât de mult îşi doreşte copii, în funcţie de zodia lui

Nativul din Vărsător nu se visează în postura de tată. Descoperă cât de mult îşi doreşte iubitul tău copii, în funcţie din zodia lui.