Sex-Horoscop: Ce visează să-i faci în pat, dar nu are curajul să ţi-o spună

Dacă iubitul tău nu ţi-a mărturisit încă cele mai ascunse fantezii ale sale, află care sunt ele! Iată ce visează el să-i faci în pat, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Trucul secret cu care îl seduci pentru totdeauna, în funcţie de zodie

Să seduci un bărbat pentru o noapte e floare la ureche! Cu o pereche de pantofi cu toc, un ruj roşu ca focul şi o clipire de gene poţi obţine orice bărbat pe termen scurt.

Topul celor mai buni taţi, în funcţie de zodie

Cele mai multe femei sunt înnebunite după bărbaţii care dau dovadă de responsabilitate, mai ales când vine vorba de creşterea unui copil. Capacitatea de a face faţă problemelor care-i

Horoscop: Ce tip de sex îl satisface cel mai tare, în funcţie de zodia lui

Pentru unii bărbaţi sexul ideal este cel care le oferă orgasme intense, în timp ce alţii vânează apropierea emoţională din timpul actului. Unii îşi doresc să rişte făcând sex într-un loc public, alţii îşi doresc să experimenteze cât mai multe poziţii sexuale.

Horoscop: Ce te face să te simţi irezistibilă în vara asta, în funcţie de zodie

Vara, se încinge competiţia între reprezentantele sexului frumos! Poate fi destul de greu să te mai simţi sexy când te uiţi în jur şi vezi o mulţime de femei superbe, atent aranjate, care atrag toate privirile. Nu preda însă armele!

Jupiter în Gemeni până în iunie 2013. Vezi care vor fi efectele!

Începând cu 11 iunie 2012 şi până pe 26 iunie 2013 Jupiter va tranzita zodia Gemeni. Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul nostru solar, este numită în astrologie şi Marele Benefic,

Horoscop: Cum să-i refuzi avansurile fără să-l oftici în funcţie de zodia lui

Specialiştii spun că bărbaţii au tendinţa de a se supăra atunci când sunt refuzaţi în pat. Aceştia iau refuzul ca pe o jignire sau ca pe o dovadă a faptului că nu mai sunt iubiţi.

Horoscop: Fă-l să te dorească la fel ca la începutul relaţiei în funcţie de zodia lui

Simţi că pasiunea de la începutul relaţiei se stinge încetul cu încetul şi ţi-ai dori să fiţi din nou uniţi de acea atracţie fizică palpitantă? Iată cu ce gesturi sexy îl poţi face să te dorească la fel ca-n prima zi, în funcţie de zodia lui!

Horoscop: Cupluri de zodii sortite eşecului. Află ce vedete nu s-au potrivit!

Incompatibilitatea zodiacală reprezintă un motiv de despărţire pe care, adesea, îl ignorăm, dar care trebuie luat în seamă. Unele cupluri de zodii pur şi simplu nu rezistă împreună, iar vedetele care şi-au spus adio fac dovada.

Mercur în Rac. Cum te influenţează?

Începând cu 7 iunie şi până pe 27 iunie, Mercur, planeta comunicării, intră in Rac, una dintre cele mai emoţionale zodii, aducându-ne conversaţiile la un nivel adânc sentimental. Mercur

Horoscop: Obsesiile iubitului tău în relaţia cu tine, în funcţie de zodia lui

Adesea, certurile dintr-un cuplu au o cauză comună, ce poate fi mai greu de depistat, mai ales dacă iubitul tău se supără pe tine din motive, aparent, banale. Care să fie cauza ascunsă? Ei bine, fiecare bărbat are anumite obsesii ce-l consumă atunci când iubeşte.

Sex-Horoscop: Cum să-i oferi un orgasm mai intens, în funcţie de zodia lui

În medie, bărbaţii au mai multe orgasme decât femeile, dar mai puţin intense. Deşi le este relativ uşor să atingă orgasmul, bărbaţii nu reuşesc să se bucure de senzaţii nemaipomenite. Ca să-i intensifici plăcerea din timpul orgasmului, iată ce trebuie să faci, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Descoperă calea către inima lui, în funcţie de zodie

Calea către inima unui bărbat poate varia în funcţie de zodia acestuia. În timp ce unii nativi se îndrăgostesc după o conversaţie interesantă, alţii se topesc după aura misterioasă a unei femei. Află cum poţi aprinde fiorul iubirii unui bărbat, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodia ta

În prima lună din vară, astrele ne rezervă unele surprize de natură financiară care ne-ar putea schimba modul în care plănuiam să ne petrecem concediul. Află predicţiile pentru zodia ta şi vezi dacă tragi lozul câştigător în luna iunie.

Neptun retrograd timp de cinci luni. Cum te afectează?

Începând cu 4 iunie, Neptun va fi retrograd, timp de aproximativ cinci luni. Retrogradarea unei planete nu este tocmai o veste bună, dar în acest caz  beneficiile ar putea fi mai mari decât

Horoscop: Cumpenele lunii iunie în funcţie de zodia ta. Vezi care sunt!

Potrivit astrelor, începutul verii nu e lipsit de obstacole pentru nativii fiecărei zodii. Află ce cumpene te pun la grea încercare în luna iunie, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Predicţiile astrale spun că vom avea parte de un început de vară fierbinte, în care relaţiile de lungă durată redevin pasionale, iar idilele abia începute sunt mai pline de suspans ca niciodată. Află ce-ţi rezervă astrele în plan sentimental, în luna iunie, în funcţie de zodia ta!

În ce zodii sunt cei mai buni parteneri de afaceri pentru tine?

Atunci când te asociezi cu cineva, indiferent că este vorba de un coleg de muncă sau de studii cu care trebuie să colaborezi strâns, fie că este vorba de un parteneriat de afaceri, zodiile au un

Horoscopul lunii iunie: Află ce surprize îţi rezervă astrele la începutul verii

În luna iunie, surprizele se ţin lanţ pentru majoritatea zodiilor. Începutul verii este marcat de răsturnări de situaţie pentru care ar fi bine să fii pregătită. Află ce-ţi rezervă astrele în luna iunie, în funcţie de zodia ta!

Horoscop: 6 cupluri de zodii care se îndrăgostesc la prima vedere

Dragostea la prima vedere este un subiect care ne fascinează, în special pe noi, femeile. Dar momentele magice în care se întâmplă sunt determinate şi de astrele care ne guvernează viaţa. Descoperă care sunt zodiile care simt o atracţie extrem de puternică de la prima vedere: