Horoscop: Cum să-ţi găseşti marea iubire, în funcţie de zodia ta

Eşti în căutarea dragostei? Află cum să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te ajută să-ţi descoperi marea iubire.

Horoscop: Calităţi pe care le consideră irezistibile la o femeie, în funcţie de zodie

Descoperă ce trăsături de caracter ale femeilor li se par absolut irezistibile bărbaţilor, în funcţie de zodie. Află dacă poţi fii femeia ideală pentru el!

Horoscop: Ce să nu-i spui niciodată iubitului tău, în funcţie de zodia lui

Află ce cuvinte aruncate la întâmplare ar putea să-l enerveze, dezamăgească sau chiar să-l întristeze pe iubitul tău. Vezi ce să nu-i spui niciodată, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cum stai cu dragostea în iarna asta. Află ce ţi-au pregătit astrele

Descoperă care sunt previziunile pentru tine din punct de vedere amoros, în lunile de iarnă. Vezi cum îţi afectează relaţia de cuplu dacă ai pe cineva, şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură:

Bărbatul din zodia Scorpion. Tot ce trebuie să ştii despre el

Scorpionul este un semn feminin, fix, de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Această zodie reprezintă moartea şi distrugerea, dar privite din perspectiva renaşterii, fiind în acelaşi timp

Horoscop: Gesturile lui care-ţi arată că este îndrăgostit de tine, în funcţie de zodie

Dacă ai senzaţia că un bărbat din viaţa ta pare să fie îndrăgostit de tine, dar nu eşti chiar atât de sigură, învaţă să descifrezi gesturile care îl dau de gol, în funcţie de zodia lui.

Soarele intră în Săgetător. Vezi cum îţi afectează viaţa!

Soarele în Scorpion ne-a atras într-o lume întunecată, a secretelor şi misterelor. Dar odată ce Soarele intră în Săgetător, pe 21 noiembrie, un semn entuziast, plin de energie şi chef de

Horoscop: Cum să-l transformi din prieten în iubit, în funcţie de zodia lui

Eşti îndrăgostită de cel mai bun amic al tău şi nu ştii cum să-i spui, fără să vă distrugeţi prietenia? Iată ce să faci ca să-l cucereşti şi să-i arăţi că vrei mai mult decât o simplă amiciţie:

Bărbatul din zodia Balanţă. Tot ce trebuie să ştii despre el

Balanţa este un semn masculin, cardinal, de aer, guvernat de planeta Venus. Nativii născuţi în acest semn sunt persoane cu înclinaţii artistice, iubitoare de frumos, în căutarea armoniei şi a

Bărbatul din zodia Fecioară. Tot ce trebuie să ştii despre el

Fecioara este un semn feminin, mutabil, de pământ, guvernat de planeta Mercur. Se numără printre cei mai cerebrali şi practici reprezentanţi ai zodiacului. Nativul din această zodie este o

Horoscop: Cu ce tip de bărbat să nu te măriţi, în funcţie de zodia ta

Căsătoria este un pas extrem de important în viaţa ta, de aceea trebuie să alegi cu grijă. Descoperă cu ce tip de bărbat să nu te căsătoreşti, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce şanse ai să primeşti o moştenire senzaţională, în funcţie de zodia ta

Vrei să ştii dacă ai norocul să primeşti o casă sau o sumă impresionantă de bani, sub forma unui cadou sau a unei moşteniri? Descoperă ce şanse ai, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Zodiacul arab. Află care este semnul tău şi ce spune despre tine

Descoperă ce armă albă simbolizează destinul tău, potrivit astrologiei arabe. Află cum te influenţează zodiile arabe şi ce spun despre caracterul, dar şi viitorul tău.

Horoscop: Cum să-l recucereşti dacă te-a părăsit, în funcţie de zodia lui

V-aţi despărţit dintr-o prostie şi nu ştii cum să ajungi iar în braţele lui? Descoperă ce trucuri să foloseşti ca să-l recucereşti, în funcţie de zodia lui.

Mercur intră în zodia Scorpion. Secretele "murdare" ies la suprafaţă

Fii pregătită pentru dezvăluiri senzaţionale şi ai grijă ce spui! Mercur în Scorpion va aduce tendinţe către paranoia, dar şi posibilitatea dezvăluirii unor secrete periculoase! Mercur

Horoscop: Compatibilitate sexuală. Cu cine te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă este pe aceeaşi lungime de undă cu bărbaţii din Berbec sau Gemeni

Bărbatul din zodia Rac. Tot ce trebuie să ştii despre el

Racul este semn feminin, cardinal, de apă. Este guvernat de Lună, iar verbul caracteristic este "a simţi". De aceea, aceşti nativi sunt cunoscuţi ca fiind cei mai sensibili, emotivi şi

Horoscop: Ce ai fost într-o altă viaţă, în funcţie de zodia ta. Află răspunsul!

Descoperă care sunt influenţele vieţilor trecute asupra personalităţii tale, în funcţie de zodie, şi află cum să-ţi corectezi greşelile pentru a putea evolua spiritual.

Planeta Neptun nu mai este retrogradă. Vezi cum te afectează!

Neptun, planeta iluziei şi a confuziei, a fost retrogradă de pe 4 iunie şi până în prezent, ceea ce ne-a obligat să fim realişti în ultimele cinci luni. Dar această etapă s-a

Horoscop: Poziţia sexuală pe care o urăşte, în funcţie de zodia lui

Vrei să ştii ce anume îi displace iubitului tău în pat fără să-l întrebi? Descoperă care sunt poziţiile de care nu este prea încântat, în funcţie de zodia lui.