Horoscop: Ce frustrări eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Săgetător este afectată de experienţele negative din copilărie. Află ce frustrări eşti predispusă să ai, în funcţie de zodia ta:

Graniţa dintre Peşti şi Berbec. Ce semnifică şi cum te afectează?

Dacă te-ai născut între 19 şi 24 martie, faci parte din cuspida dintre Peşti şi Berbec, numită şi "Cuspida Renaşterii". Personalitatea ta include caracteristici împrumutate de la ambele

Horoscop: Ce îl plictiseşte într-o relaţie, în funcţie de zodia lui

Descoperă ce nu-i place iubitului tău într-o relaţie şi ce anume îl plictiseşte atât de mult încât ar vrea să fugă fără să privească în urmă.

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Balanţă

Balanţa este un semn de aer, guvernat de Venus, planeta frumuseţii. Nu este de mirare că femeile din Balanţă se numără printre cele mai frumoase reprezentante ale zodiacului. Sunt persoane

Sex-Horoscop: Cât de repede te aprinzi, în funcţie de zodia ta

Află ce anume te excită şi cât de repede te înfierbânţi în pat, în funcţie de zodia ta.

Mercur nu mai este retrograd. Află ce efecte are asupra ta!

Mercur şi-a încheiat mişcarea retrogradă pe 17 martie, ceea ce este o veste bună pentru noi toţi. Iar pentru că planeta comunicării îşi reia cursul direct, este momentul ca şi tu să o iei

Horoscop: Cum te vrea în funcţie de zodia lui. Copilăroasă sau matură?

Nativul din zodia Rac îşi doreşte o parteneră serioasă şi responsabilă. Află cât de serioasă sau de copilăroasă te vrea iubitul tău, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Cât de predispusă eşti să fii părăsită, în funcţie de zodia ta

Se poate întâmpla să rămâi singură şi tristă când ţi-e lumea mai dragă. Descoperă cât eşti de predispusă să fii părăsită de iubitul tău, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Cât de provocatoare eşti, în funcţie de zodia ta

Află cât de sexy şi provocatoare pari, în funcţie de zodia ta. Descoperă gesturile şi atitudinea care îţi oferă atuuri când vine vorba de seducţie.

Top 5 cele mai bune compatibilităţi pentru femeia din zodia Fecioară

Fecioara este un semn de pământ, guvernat de Mercur. Nativele din această zodie sunt perfecţioniste, organizate, muncitoare şi au un simţ critic accentuat. Uneori pot fi timide, retrase

Horoscop: Cât de mult suferă din dragoste, în funcţie de zodia lui

Eşti convinsă că bărbaţii nu suferă absolut deloc din dragoste? Descoperă adevărul şi află cât de puternic este afectat de relaţii eşuate şi despărţiri, în funcţie de zodia lui:

Horoscop: Cum te judecă bărbaţii, în funcţie de zodie. Află crudul adevăr!

Descoperă cât de predispus este fiecare bărbat să-şi formeze o idee greşită despre o femeie, în funcţie de zodia lui. Află cât este de critic şi cât de mult este afectat de ideile preconcepute:

Marte intră în zodia Berbecului. Este momentul să acţionezi!

Planeta Marte intră începând cu 12 martie în zodia Berbecului, unde va sta pâna pe 20 aprilie. Este momentul pentru acţiune, pentru curaj, paşi foarte îndrăzneţi şi multă adrenalină.

Horoscop: Cum iubeşte, în funcţie de zodia lui. Află ce aspect astral îl influenţează

Zodia în care se afla Luna în momentul naşterii partenerului tău îţi spune cum iubeşte şi cum se comportă într-o relaţie.

Ce defecte trebuie să corectezi, în funcţie de zodia ta

Nativa din Peşti trebuie să fie mai hotărâtă. Află ce defecte ale zodiei tale trebuie să corectezi şi cum poţi face asta. Berbec Eşti impulsivă Eşti agresivă Eşti naivă Taur

Horoscop: Ce fel de colegă eşti, în funcţie de zodie. Află răspunsul!

Vrei să ştii cum te percep colegii tăi de muncă? Află ce comportament eşti predispusă să ai la serviciu şi ce greşeli faci în relaţia cu oamenii din jurul tău, în funcţie de zodia ta:

Horoscop: Top 3 calităţi ale zodiei lui pe care trebuie să le apreciezi

Nu uita să-i arăţi iubitului tău cât de mult îl apreciezi. Iată care sunt principalele trei calităţi ale zodiei lui de care trebuie să fii mândră:

Horoscop: Cum să devii o femeie mai puternică, în funcţie de zodia ta

Descoperă caracteristicile pe care trebuie să le pui în slujba ta pentru a ajunge o femeie din ce în ce mai puternică. Află ce atuuri ai şi cum să le foloseşti, în funcţie de zodia ta:

Vrei să îţi recucereşti fostul iubit? Află cum te ajută astrele!

Dacă îţi stă gândul la fostul iubit şi regreţi foarte mult relaţia pe care aţi încheiat-o, poate că este cazul să faci ceva pentru a repara greşelile trecutului. Astrele îţi oferă

Horoscop: Top 3 calităţi ale zodiei tale care te ajută să cucereşti orice bărbat

Descoperă principalele trei calităţi ale tale pe care bărbaţii le consideră absolut irezistibile. Învaţă să le pui în evidenţă pentru a cuceri bărbatul visurilor tale: