Horoscop: Cum să manipulezi oamenii din fiecare zodie. Descoperă secretele!

Uneori este necesar să faci tot posibilul pentru a convinge pe cineva de care depinzi. De exemplu, când ai neapărat nevoie de ajutorul unei prietene şi nu pare dispusă să-ţi facă pe plac, este cazul să apelezi la câteva trucuri inspirate de astrologie. Iată care sunt:

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Capricorn

Sunt două semne de Pământ care au şanse mari să formeze un cuplu reuşit. Taurul este guvernat de Venus, iar Capricornul de Saturn. Cei doi nativi au multe în comun datorită elementului

Horoscop: Află dacă te vei îmbogăţi, în funcţie de poziţia lui Jupiter la naşterea ta

Jupiter, Planeta Norocului, îţi arată dacă vei avea sau nu mulţi bani. Este planeta care îţi indică şansele de a te îmbogăţi de-a lungul vieţii.

Horoscop: Cea mai bună metodă să treci peste o despărţire, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător trebuie să rupă orice legătură cu fostul iubit. Află ce trebuie să faci ca să eviţi depresia în urma unei relaţii eşuate.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Scorpion

Taurul şi Scorpionul sunt două semne opuse ale zodiacului, între care există o atracţie sexuală puternică. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar scorpionul este un semn de

Horoscop: Perioadele tale de singurătate în viaţă, în funcţie de zodie

Saturn este cunoscut în astrologie şi sub denumirea de "Marele Malefic", şi asta pentru că scopul său mai puţin plăcut este acela de a ne arăta lecţiile pe care trebuie să le învăţăm în viaţă.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taur cu bărbatul din Balanţă

Dragostea pentru frumos, pentru artă şi pentru cele mai rafinate plăceri ale vieţii îi uneşte pe nativii din Taur şi Balanţă. O au în comun pe Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii,

Horoscop: Cât de snoabă eşti, în funcţie de zodia ta. Află crudul adevăr

Nativa din Peşti vrea să pară altfel decât este. Descoperă cât eşti de predispusă să devii o persoană snoabă, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Taurului cu bărbatul din Fecioară

Atât Taurul, cât şi Fecioara sunt semne de pământ, ceea ce înseamnă că sunt două zodii foarte compatibile. Cei doi parteneri au multe în comun, iar atracţia lor pentru latura materială a

Horoscop: Cât eşti de ghinionistă în dragoste, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi oferă protecţia lor sau, din contră, îţi pot pune beţe în roate în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Descoperă cât eşti de ghinionistă în amor, în funcţie de zodie.

Horoscop: Planeta Neptun va fi retrogradă timp de 5 luni. Află cum te afectează

De pe 7 iunie 2013 şi până pe 13 noiembrie 2013, planeta Neptun va avea o mişcare aparent retrogradă. Retrogradarea unei planete nu este tocmai o veste bună, dar în acest caz  beneficiile

Horoscopul săptămânii 10-16 iunie. Descoperă previziunile astrelor

Descoperă care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 10-16 iunie. Află cum vei sta cu dragostea, cariera, banii sau sănătatea, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Ce i se pare enervant la tine, în funcţie de zodia lui

Gelozia fără motiv îl scoate din minţi pe bărbatul din Săgetător. Află ce comportament al tău îl poate înnebuni pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui.

Horoscop: Când te maturizezi, în funcţie de zodia ta. Află răspunsul

Nativa din Fecioară este responsabilă şi serioasă din perioada adolescenţei. Descoperă când te maturizezi cu adevărat, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Leu

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Cei doi nativi au multe puncte în comun şi reuşesc să găsească calea de mijloc pentru o

Horoscop: Vârstele critice din viaţa ta. Vezi care sunt anii de răscruce

Anumite perioade din viaţa unei persoane sunt marcate de influenţe puternice din partea astrelor. Acestea sunt numite adesea vârste astrologice şi sunt valabile pentru orice persoană, indiferent de zodie sau anul naşterii. Importanţa majoră este dată de repetarea aspectelor astrale din momentul naşterii.

Horoscop: Compatibilitate dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Rac

Racul este un semn de apă, guvernat de Lună, iar Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus. Cele două semne au şanse mari să formeze un cuplu stabil şi fericit, pentru că reuşesc

Horoscop: Cele mai proaste obiceiuri ale tale, în funcţie de zodie

Nativa din Vărsător îşi cheltuie toţi banii pe nimicuri. Află care este cel mai nociv comportament al tău şi învaţă cum să-l eviţi, în funcţie de zodia ta.

Horoscop: Compatibilitatea dintre femeia din zodia Taurului şi bărbatul din Gemeni

Relaţia dintre o femeie din zodia Taurului şi un bărbat din zodia Gemeni este una complexă şi chiar dificilă. Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Gemenii sunt un semn de aer,

Horoscopul lunii iunie. Află previziunile astrelor pentru zodia ta

Pentru nativele din Gemeni, a venit vremea schimbărilor. Află ce te aşteaptă în luna iunie şi ce anume trebuie să faci pentru a profita la maximum de oportunităţile care apar, în funcţie de zodia ta.