Horoscop: Diferenţa de vârstă ideală dintre tine şi partener, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce diferenţă de vârstă ar trebui să existe între tine şi partenerul perfect, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află cum îţi influenţează acest lucru relaţia.

Jupiter retrograd până pe 20 ianuarie 2013. Cum te afectează?

Jupiter, planeta expansiunii, a dezvoltarii şi a oportunităţii, devine un astru al introspecţiei şi al spiritualităţii - dar temporar! Jupiter va fi retrograd în zodia Gemeni, din 4 octombrie

Horoscop: Cu cine nu te potriveşti în pat, în funcţie de zodia ta

Descoperă în ce zodii sunt bărbaţii care nu reuşesc să te satisfacă din punct de vedere sexual şi află de ce nu sunteţi compatibili.

Află ce copac te reprezintă şi ce spune despre destinul tău

Zodiacul arboricol celtic, vechi de mii de ani, era folosit de druzi, preoţii celţi, pentru a afla destinul şi viitorul în funcţie de data naşterii. Descoperă ce copac sau plantă te

Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Descoperă cum îţi influenţează astrele viaţa sentimentală în luna octombrie. Află cum te vei înţelege cu partenerul de viaţă şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură.

Venus în Fecioară, începând cu 3 octombrie. Cum te afectează?

Venus, planeta iubirii, intră pe 3 octombrie în zodia fecioarei, schimbând semnificativ modul în care se desfăşoară relaţiile şi cum ne manifestăm dragostea. Părăsim atmosfera relaxată

Horoscop: Cum stai cu banii în luna octombrie, în funcţie de zodia ta

Află, în funcţie de zodia ta, cum va fi pentru tine luna următoare din punct de vedere financiar. Vezi dacă eşti predispusă să câştigi mai mult sau dacă poţi avea unele probleme cu cheltuieli neaşteptate.

Horoscop: Cât eşti de predispusă să divorţezi, în funcţie de zodie

Descoperă, în funcţie de zodia ta, care este riscul să divorţezi şi, mai ales, din ce cauză. Află care sunt caracteristile zodiei ce te predispun la despărţirea de persoana iubită.

Luna plină în Berbec. Cum te influenţează?

Pe 30 septembrie, va fi lună plină în zodia berbecului. În momentele de lună plină, soarele este în opoziţie cu luna, ceea ce aduce stări conflictuale, care seamănă mai degrabă cu lupta

Horoscop: În ce zodie este bărbatul lângă care poţi trăi fericită

Prietenia este foarte importantă într-o relaţie, fiind baza unui viitor fericit împreună. Află în ce zodie este bărbatul cu care ai toate şansele să te înţelegi foarte bine şi alături de care poţi avea o căsnicie fericită.

Horoscop: În ce zodii sunt duşmanii tăi. Află de cine să te fereşti!

Descoperă în ce zodii sunt persoanele cu care ai putea intra în conflict şi care ţi-ar putea deveni duşmani, în funcţie de zodia ta.

Soarele a intrat în zodia Balanţei. Cum îţi afectează viaţa?

Începând cu 22 septembrie, Soarele a intrat în zodia Balanţei, ceea ce ne aduce armonie şi mai multă dragoste pentru artă şi frumos. Balanţa este guvernată de Venus, planeta iubirii şi a

Sex-Horoscop: Poziţia care îţi oferă un orgasm intens, în funcţie de zodia ta

Învaţă să alegi poziţia sexuală care îţi aduce plăcere instant, în funcţie de zodia ta. Descoperă ce te excită la maximum şi ce te face să ai orgasm după orgasm!

Horoscop: Destinul relaţiei voastre în funcţie de momentul în care v-aţi cuplat

Momentul din care aţi început să formaţi un cuplu are un impact major asupra viitorului relaţiei voastre. Aspectele astrale sunt foarte importante şi imprimă relaţiei un anumit curs. Descoperă în ce zodie a luat naştere relaţia voastră şi cum vă influenţează:

Horoscop vedic: Află care este zodia ta în astrologia indiană

Astrologia vedică este una dintre cele mai vechi din lume, fiind folosită de indieni de mai bine de 5000 de ani. Semnele zodiacale vedice corespund ca dată celor europene şi au aceleaşi simboluri. Iată care este zodia ta, în astrologia vedică:

Horoscop: Ce trucuri de frumuseţe ţi se potrivesc, în funcţie de zodie

Foloseşte-te de atuurile zodiei tale pentru a arăta divin! Descoperă ce trucuri de înfrumuseţare te ajută să fii incredibil de sexy, în funcţie de zodia ta, şi pune-le în practică.

Planeta Saturn se mută în zodia Scorpion pentru următorii trei ani. Vezi efectele!

Pe 5 octombrie, Saturn va părăsi zodia Balanţei şi va intra în Scorpion, unde va rămâne până în 2015. O schimbare importantă, care ne va afecta cel mai puternic din punct de vedere

Horoscop: Cum este iubita ideală pentru el, în funcţie de zodie. Află ce îşi doreşte

Fiecare bărbat are conturată în minte imaginea iubitei ideale, care întruneşte toate calităţile pe care el le iubeşte cel mai mult la o femeie. Descoperă care este această imagine idilică pentru fiecare zodie în parte:

Ce vedete sunt născute în zodia ta?

Eşti curioasă să afli care sunt celebrităţile născute în aceeaşi zodie cu tine? Descoperă mai jos lista unora dintre cele mai cunoscute staruri, în funcţie de zodie: Berbec Alec

Horoscop mayaş: Află care este zodia ta, în funcţie de data naşterii

Mayaşii aveau cunoştinţe vaste de astronomie şi au făcut şi celebrele profeţii astrologice despre sfârşitul lumii. Descoperă care este zodia ta în astrologia mayaşă şi cum îţi influenţează destinul.