Horoscopul lui Jupiter în Gemeni: Cum îţi influenţează destinul până în iunie 2013

Până pe 26 iunie 2013, Jupiter, planeta norocului, tranzitează zodia Gemeni. Fiecare semn zodiacal va fi puternic influenţat de această schimbare. Descoperă cum anume îţi afectează viaţa:

Soarele în zodia Scorpion. Cum te afectează timp de o lună

Când Soarele iese din Balanţă şi intră în Scorpion, trebuie să fii pregătită! Este momentul să laşi în urmă mediocritatea şi atitudinea temperată, pentru că urmează o perioadă

Horoscop: Ce şanse ai să faci sex din interes, în funcţie de zodia ta

Femeile care apelează la trucuri sexuale pentru a obţine ceea ce vor sunt întotdeauna condamnate, iar imaginea lor are grav de suferit. Zodia ta îţi arată dacă eşti predispusă să apelezi la sex pentru a ajunge acolo unde vrei. Iată care sunt predispoziţiile:

Horoscopista: Ce profesie ţi se potriveşte perfect, în funcţie de zodie

Trăsăutrile imprimate de zodia ta îţi oferă anumite calităţi şi caracteristici care te ajută să excelezi într-un anumit domeniu profesional. De exemplu, răbdarea, atenţia la detalii,

Horoscop: Ce îl determină să te înşele, în funcţie de zodia lui?

Când unul dintre parteneri înşală, suferinţa provocată este foarte mare nu numai pentru cel înşelat, dar şi pentru cei din apropierea cuplului, fie că este vorba de familie sau prieteni. Iar de cele mai multe ori, prima întrebare a celor care află de infidelitate este "De ce?". Descoperă care ar putea fi motivul pentru care iubitul tău ar putea înşela, în funcţie de zodia lui:

Ce a adus Saturn în Balanţă - nuntă sau despărţire?

Tranzitul lui Saturn prin Balanţă, care s-a încheiat la începutul acestei luni, a răscolit multe relaţii, le-a zdruncinat serios şi a scos la iveală multe probleme, suferinţe şi

Horoscop: Ce trucuri sexuale să foloseşti ca să devină dependent de tine

Descoperă cum îl faci pe iubitul tău să fie absolut înnebunit după tine în pat. Află ce-i place cel mai mult şi cum îl faci să devină dependent de tine.

Cât de mult te influenţează zodia ta să cheltui?

Află cât eşti de predispusă să-ţi cheltui banii fără măsură, în funcţie de zodia ta. Descoperă cum să-ţi menţii sub control finanţele astfel încât să poţi economisi. Berbec,

Horoscop: Ce tip de femeie poate deveni iubirea vieţii lui, în funcţie de zodie

Descoperă cum este femeia care are şansa de a deveni iubirea vieţii unui bărbat, în funcţie de zodia lui. Află ce trăsături de caracter îl atrag cel mai mult:

Horoscop: Planeta care îţi guvernează zodia. Ce înseamnă pentru tine?

Fiecare zodie este guvernată de una sau în unele cazuri de două planete, care îi împrumută din caracteristicile sale. Astrul care îţi ghidează viaţa este cel care îţi defineşte personalitatea, dorinţele, nevoile, dar şi norocul şi modul în care îţi manifeşti dragostea.

Horoscopul lui Saturn: Cum va fi influenţată zodia ta până în 2015

Odată cu intrarea lui Saturn în Scorpion, pe 5 octombrie, debutează un nou capitol din viaţa noastră, care durează aproximativ doi ani şi jumătate. Ţelurile şi priorităţile se schimbă, pe măsură ce descoperi că alte aspecte ale vieţii tale au nevoie de atenţia ta.

Marte în Săgetător, până pe 18 noiembrie. Pasiune şi aventură!

Marte, planeta pasiunii, tranzitează aventuroasa zodie a Săgetătorului. Energia dinamică a acestui aspect astral influenţează toate relaţiile amoroase, iar aventurile exotice sunt calea cea mai

Horoscop: Predispoziţia ta de a iubi un bărbat cu mult mai în vârstă decât tine

Află ce şanse ai să-ţi găseşti marea iubire în persoana unui bărbat cu mult mai în vârstă decât tine. Vezi care sunt trăsăturile zodiei tale care te pot determina să-ţi alegi un iubit mai bătrân.

Verbul care îţi defineşte zodia. Ce spune despre tine?

Fiecare zodie este reprezentantă de un verb care îi concentrează perfect caracteristicile, acţiunea şi cele mai mari dorinţe. Este adesea cuvântul care ne poate arăta calităţile,

Horoscop: De ce fel de bărbaţi să te fereşti ca să nu suferi în dragoste

Descoperă care este tipul de bărbaţi care îţi pot aduce suferinţă, în loc de iubire şi armonie. Află de cine să te fereşti ca să nu treci prin momente dificile în viaţa sentimentală.

În ce zodii sunt cele mai reuşite cupluri din România?

Unele cupluri par foarte frumoase şi reuşite, cel puţin din exterior. Este şi cazul unor cupluri de vedete de la noi, care reuşesc să-şi menţină o relaţie plină de iubire şi armonie, în

Horoscop: Zodia potrivită a copilului tău pentru a vă înţelege perfect

Te întrebi în ce zodie ar fi bine să se nască viitorul tău copil şi cât de bine v-aţi înţelege? Află care sunt zodiile ideale pentru copilul tău, în funcţie de zodia ta:

Mercur în Scorpion, până pe 29 octombrie. Vezi cum te influenţează

Mercur va tranzita zodia Scorpionului până pe 29 octombrie, iar dacă nu gestionăm bine acest aspect astral, suspiciunea şi paranoia ne pot controla acţiunile. Detaliile sunt acum mai mult

Horoscop: Top cei mai slabi şi uşor de manipulat bărbaţi, în funcţie de zodie

Află în ce zodii sunt bărbaţii care nu se pot lăuda că au personalitate foarte puternică. Descoperă care sunt cei mai slabi din punct de vedere emoţional şi cât de uşor ajung să fie manipulaţi de alţii.

Horoscop: Diferenţa de vârstă ideală dintre tine şi partener, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce diferenţă de vârstă ar trebui să existe între tine şi partenerul perfect, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut. Află cum îţi influenţează acest lucru relaţia.