ziua femeii

Ziua internațională a Femeii. Ce cadou să îi dăruiești pe 8 martie, în funcție de zodia ei

Indiferent dacă ți-e soție, iubită, mamă, colegă sau cea mai bună prietenă, femeia de lângă tine trebuie celebrată zi de zi, însă cu atât mai mult pe 8 martie!
Pentru a nu da greș în ceea ce privește cadoul pe care să i-l oferi în această zi specială, iată un ghid util în funcție de caracteristicile zodiei ei!

Berbec
Femeia Berbec este hotărâtă, practică și cu o înclinație deosebită pentru carieră.

Un cadou cu care ai putea să o impresionezi ar fi un ceas de birou elegant, i se va părea practic și o va menține pe drumul cel bun pentru orice proiect de lucru important.

De asemenea, nimeni nu iubește mai mult jocurile de societate decât ea, deoarece este incredibil de competitivă și distractivă.


Taur


Femeia Taur iubește luxul și, în egală măsură, confortul casei.

Dacă nu vrei să îți golești buzunarele pe articole foarte scumpe, optează pentru o lumânare parfumată de calitate, însă versiunea mini. Este mai puțin costisitoare, dar ar prefera așa decât ceva de proastă calitate.

De asemenea, pune mare preț pe odihnă și pe un somn bun, așa că o pijama de mătase o va impresiona.

Gemeni


Femeia Gemeni vrea să-și aprofundeze constant cunoștințele despre iubire, așadar o carte scrisă frumos, cu sfaturi de la oameni influenți, o va menține ocupată și inspirată.


De asemenea, acesteia îi plac petrecerile și bârfele, așa că un set de bar (pahare și băuturi inedite pentru realizarea cocktailurilor) pentru o reuniune cu cei mai buni prieteni ar fi grozav pentru ea.

Rac


Nativei din zodia Rac îi place să se cuibărască în confortul casei. Așa că, pentru a-i înfrumuseța ambientul, nimic nu o va face mai fericită decât articole deosebite de decor, cum ar fi o vază ceramică inedită în care să-și țină florile abia primite.

De asemenea, o vei impresiona cu un dar personalizat, precum o lumânare parfumată care are inițialele numelui sau chiar zodia sa.


Leu


Femeia Leu adoră să fie în centrul atenției. Va iubi cadourile care constau în bijuterii cu diamante sau alte pietre prețioase, astfel încât privirile să fie ațintite asupra ei.

De asemenea, este atrasă de tot ce e exotic, așadar o pernă de decor în stil tropical și faună sălbatică îi va crea o atmosferă de vacanță în propria locuință.

Fecioară


Atenta Fecioară va aprecia întotdeauna un set de îngrijire, deoarece pune mare preț pe rutina de înfrumusețare. Ea iubește lucrurile practice sau pe cele pe care, probabil, nu și le-ar cumpăra niciodată pentru ea însăși.


De asemenea, fără îndoială, se încadrează în categoria ipohondrilor, fiind oarecum obsedată de sănătate. Oferă-i în dar un storcător de fructe pentru a o ajuta să-și umple stocul de vitamine și minerale. (Citește continuarea pe pagina următoare)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod