ziua femeii

Ziua internațională a Femeii. Ce cadou să îi dăruiești pe 8 martie, în funcție de zodia ei



Balanță
Stilată și cu înclinație spre estetic, femeia Balanță nu poate să nu iubească lucrurile mai frumoase din viață.

Un colier elegant din aur cu pietre prețioase discrete o va da pe spate și îl va purta cu mândrie. Acest cadou va avea un impact mare asupra ei.

De asemenea, nici să nu-ți treacă prin cap să-i oferi ceva care nu este perfect simetric. Ea caută echilibru în toate, așadar îi poți oferi un suport de cărți sub formă de balanță, spre exemplu.

Scorpion


În ciuda aparențelor, femeia Scorpion este, de fapt, o ființă profund nostalgică.
E, de asemenea, incredibil de loială, așa că nimic nu ar face-o mai fericită decât o ramă foto personalizată, plină cu imagini ale oamenilor dragi. Doar asigură-te că arată bine în poze!

Un cadou din inimă este cea mai bună cale de a-i intra la suflet, așa că un pandantiv unic, poate handmade, agățat de un lanț fin, este genul de bijuterie pe care o va aprecia.

Săgetător


Iubitoare de sport, competitivă și plină de energie, femeia din zodia Săgetător va fi încântată de înscrierea la un semimaraton sau la o drumeție.
De asemenea, nu vei da greș cu un articol sportiv de care știi că are nevoie pentru aventurile și competițiile sale.

Și cum îi place să călătoarească, un kit de călătorie util care conține produse bune (mini șampon, balsam, demachiant) va fi un dar perfect pentru ea.

Capricorn


Un articol la modă va fi cu adevărat o risipă de bani, în cazul în care te gândești la un astfel de cadou pentru femeia Capricorn. Dăruiește-i ceva atemporal, clasiv și practic, precum o geantă de machiaj din piele, frumoasă și rezistentă.
Acesta este un cadou pe care îl poate folosi pentru totdeauna.

De asemenea, ai grijă la calitate, deoarece va observa ceva prost realizat de la kilometri distanță. Orice imitație ieftină o va lăsa cu un gust amar. Alege o bijuterie clasică, de la o bijuterie cu renume meritat.

Vărsător


Descrisă adesea ca fiind cea mai excentrică zodie, femeia Vărsător urăște cadourile care se regăsesc peste tot pe Instagram. Ea vrea ceva unic și ciudat în același timp, cum ar fi un suport de vin inedit, spre exemplu.

De asemenea, ea adoră plantele și iubește să le îngrijească, așa că nu vei da greș cu o floare în ghiveci care îi va înfrumuseța biroul.


Pești


Există puține lucruri la fel de importante pentru femeia din zodia Pești ca propriul său confort.

Un cadou potrivit pentru ea este o pătură pufoasă sau o lenjerie de pat catifelată pentru zilele de răsfăț sau pentru o odihnă bună.

De asemenea, un set de machiaj care îi permite să experimenteze diferite look-uri este o idee grozavă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod