Cu tata la petrecere: Prințul William a însoțit-o pe fiica sa, Charlotte, la ziua de naștere a unui coleg de clasă

Prințul William și-a făcut o apariție surpriză la un restaurant italian din Londra weekendul trecut, când a însoțit-o pe Prințesa Charlotte la ziua de naștere a unui coleg de clasă.

Ducele de Cambridge, în vârstă de 39 de ani, a ajuns duminica trecută la restaurantul Il Pagliaccio însoțit de fiica sa în vârstă de șase ani.

Purtând o ținută lejeră formată din pulover maro cu guler înalt și jeanși, moștenitorul tronului Marii Britanii nu se deosebea cu nimic de ceilalți tați care au venit să-și lase copiii la petrecerea desfășurată la pizzerie. 

Într-o filmare publicată de cotidianul italian La Stampa, Ducele poate fi observat intrând în restaurant împreună cu Charlotte și având în mână un cadou împachetat în hârtie roz. William a lăsat-o pe Charlotte la petrecere și s-a întors câteva ore mai târziu să o ia.

Potrivit publicației italiene, citate de Daily Mail, Prințul William și Charlotte au coborât dintr-unul dintre cele trei automobile de tip SUV care au oprit în fața pizzeriei.

Câțiva agenți de securitate au intrat primii în restaurant, urmați de Ducele de Cambridge și de fiica sa.


Proprietarul restaurantului, Teo Catino, l-a întâmpinat pe William și l-a salutat, apoi i-a cerut să facă un selfie împreună, dar a fost refuzat.
Potrivit protocolului regal, membrii familiei regale nu au voie să facă selfie-uri și nici să dea autografe.

Nu este singura legătură dintre restaurantul italian din Londra și familia regală. Il Pagliaccio ar fi fost pizzeria favorită a Prințesei Diana, potrivit lui Catino.

„Când se întorcea de la orele de antrenament dintr-o sală de sport nu departe de aici, Lady Diana se oprea la mine, întotdeauna însoțită de gărzile de corp, și comanda Margherita și pizza Salami. Apoi se ducea acasă să mănânce împreună cu cei doi copii”, a declarat proprietarul restaurantului, potrivit Daily Mail.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au împreună trei copii - Prințul George, de opt ani, Prințesa Charlotte, de șase ani, și Prințul Louis, de trei ani.


Recent, Ducesa de Cambridge a dezvăluit că își mai dorește un copil, dar Prințul William nu este la fel de încântat de ideea de a-și mări familia.
În prima zi din cadrul turului său oficial în Danemarca, în care a mers singură, Kate s-a întâlnit cu părinți și bebelușii lor în timpul unei vizite la Universitatea din Copenhanga. Ea a mărturisit că își dorește încă un copil, mai ales atunci când interacționează cu copii mai mici de un an, în cadrul evenimentelor la care participă.

„William își face întotdeauna griji când interacționez cu copii mai mici de un an. Ajung acasă și îi spun 'Să mai facem unul'”, a declarat Kate, potrivit People.

Și Prințul William a glumit pe seama faptului că soția sa își mai dorește un copil, în timpul vizitei lor în Lancashire, de luna trecută. William și Kate au făcut fotografii alături de familiile care au participat la eveniment.
Pentru una dintre fotografii, Kate a ținut în brațe bebelușul unui cuplu, spre încântarea persoanelor prezente. Prințul William a glumit, spunând „Nu îi dați idei soției mele!”

Când Ducesa le-a dat bebelușul părinților, William a adăugat: „Nu o lua cu tine.”

În timpul unei vizite în Irlanda de Nord, în noiembrie 2019, ducesa s-a arătat încântată la vederea unui bebeluș de cinci luni. Tatăl bebelușului a întrebat dacă urmează cel de-al patrulea copil, iar Kate a răspuns râzând „Cred că William ar fi un pic îngrijorat.”

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod