relatie secreta

Ai o relație secretă? Aceasta se va încheia ACUM pentru 3 zodii

Dacă ești în mijlocul unei aventuri cu cineva, poate ar trebui să iei în considerare să renunți, deoarece sunt șanse mari ca aceasta să nu ducă nicăieri.

Dacă e vorba de o relație secretă, atunci pregătește-te pentru o expunere timpurie și nedorită la începutul acestei luni, deoarece în timpul conjuncțiilor astrale actuale, lucrurile nu mai rămân secrete. Lucrurile NU mai pot fi ascunse!

Citește și: Cât de dependentă ești de partenerul tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Relațiile secrete se vor încheia pentru 3 zodii în prima jumătate a lunii martie, iar dacă te numeri printre ele, va urma o perioadă pe care ți-o vei petrece împăcându-te cu sfârșitul unei relații care ți-a adus plăcere, dar care te-a lăsat cu tristețe.

Se va termina!

Ai o relație secretă? Aceasta se va încheia ACUM pentru 3 zodii


Berbec


Ești genul de persoană care poate avea o aventură secretă, deoarece ești aici pe pământ pentru a face ceea ce îți place.

Faci ce vrei și ai făcut-o de atât de multe ori înainte, dar ești conștient/ă că aceasta este destinată să se termine.

Dacă ai o aventură pe la spatele cuiva cu care ești într-o așa-zisă relație serioasă, atunci o vei face cu atâta viclenie și finețe, încât nimeni nu își va da seama.

Dar, sfârșitul lunii martie este momentul în care vei încheia marea ta aventură secretă.

Din fericite, e ca și cum nici nu a existat și nu va afla nimeni!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Fecioară


Întreabă-te: Te distrezi fiindcă îți înșeli partenerul/a și ai o aventură cu altcineva?

Este ceea ce ți-ai dorit și te simți confortabil cu toate minciunile și trădările cărora trebuie să le ții evidența, în timp ce te stai în brațele iubitului/ei tău?

S-ar putea să te simți fericit/ă cu toate acestea, dar, de asemenea, simți că sfârșitul este aproape, nu?

Astrele s-au săturat de ceea ce numești tu distracție și este acum gata să întoarcă lucrurile pe dos.

Când crezi că ai scăpat basma curată, vei avea parte de un final surpriză pe care îl vei simți ca pe o palmă peste față.
Cineva este pe cale să afle de aventura ta și să te demaște și nu va fi deloc frumos!

Scorpion


Motivul pentru care aventura ta secretă se va încheia este că nu ai urmat sfatul prietenilor când ți-au spus că toată această situație se va întoarce împotriva ta și îți va exploda în față dacă nu ești atent/ă. Și, exact asta este pe cale să se întâmple!

Totul va fi imprevizibil luna aceasta. Ai fost arogant/ă și ai crezi că poți scăpa basma curată. Întotdeauna crezi că poți scăpa de neplăceri, dar nu și acum.

Se pare că în luna martie vei frânge inimile a doi oameni: persoanei cu care ești într-o relație serioasă și celei cu care ai o aventură.

Totul se distruge.

Data viitoare, ascultă sfaturile celor care îți vor binele. Ia în considerare faptul că ți se recomandă prudență!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod