Cum și-ar dori să fii și ce ar trebui să-i oferi pentru a se simți iubit, în funcție de zodia lui

Iată ce ar trebui să-i oferi pentru a-l face să se simtă cel mai iubit dintre pământeni. E simplu, citește ce spune zodia lui despre dorințele sale în materie de dragoste!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ca semn guvernat de Marte, planeta acțiunii și a motivației, Berbecul pune pasiune în tot ceea ce face și, ca rezultat, luminează viețile tuturor cu focul său.

El își dorește o parteneră care să-i semene și care are aceeași energie ca și el, altfel atracția dintre ei va dispărea.

Întâlnirile spontane, partidele scurte de amor sau orice îl surprinde și îl face să se simtă special și important este cea mai rapidă cale spre inima sa.

O pornire instantanee pentru acest nativ este cineva care să-i trezească spiritul competitiv, fie că îl provoacă la un joc, fie că se joacă cu dinamica puterii în dormitor.

Cel mai iubit se va simți atunci când îl lauzi pentru realizările sale sau dacă îi faci mici complimente. 

Citește și: Cum pari versus cum ești cu adevărat, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ca semn de pământ, reputația Taurului este cea a unui om practic, cu o gândire logică, dar nu atât de cochet și drăguț. Dar asta nu înseamnă că nu există loc pentru romantism în viața sa, deoarece îl guvernează este Venus, planeta iubirii și frumuseții.

Energia planetei Venus este mai mult resimțită pe tărâmul material, așa că apreciază foarte mult ca partenera lui să îi ofere cadouri. Dacă faci tot posibilul să-i cumperi ceva special, va însemna foarte mult pentru el.

De asemenea, Taurul este cel mai senzual semn din întreg zodiacul, ceea ce înseamnă că va fi atras de o persoană care știe cum să-i trezească toate simțurile.

O cină luxoasă, urmată de o seară suavă și romantică în dormitor este ziua sa ideală cu cineva.

Ca să fii cum își dorește, trebuie să-l iei încet, să te bucuri de diminețile confortabile în brațele sale sau să găsești modalități simple de a te conecta fizic cu el, cum ar fi să-i ții mâna pe picior atunci când conduce.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni își pierde destul de repede interesul față de oameni, chiar și față de partenera lui. Așadar, pentru ca relația să reziste, prima ta cerință este să-i păstrezi atenția când vine vorba de iubire.

Programul său de lucru este încărcat și se schimbă frecvent, așa că are nevoie să știe că cuiva îi pasă de el și că poate ține pasul cu el, adaptându-se în consecință în loc să devină morocănos și nemulțumit.

Îi place ca femeia de lângă el să fie curioasă și să vrea să învețe mereu lucruri noi, deoarece astfel el va rămâne lângă ea pentru a o stimula intelectual în continuare.

Se va simți iubit dacă vei asculta tot ce are de spus. Cadourile și gesturile emoționale nu contează prea mult pentru el, dar nici nu îi displac.

Dacă îl surprinzi cu locuri noi de întâlnire sau câteva idei noi în dormitor, vă veți apropia și mai mult. Cu cât te distrezi mai mult cu acest nativ, cu atât se va simți mai entuziasmat și mai îndrăgostit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când vine vorba de dragoste, Racul fie e total implicat în relație, fie deloc. Dacă găsește pe cineva în care poate avea încredere și în fața căruia se poate deschide, va face totul pentru ca persoana respectivă să se simtă confortabil și în siguranță. Din acest motiv, este foarte important ca tu, ca și parteneră, să-l lași pe deplin să intre în viața ta.  

Racul te va iubi trup și suflet dacă și tu faci același lucru. Va face multe, dar doar pentru cineva care îi întoarce favoarea.

Acest bărbat foarte sensibil adoră momentele pline de răsfăț și, de asemenea, clipele și gesturile romantice. Noaptea perfectă pentru el este în fața televizorului, cu tine în brațe. Crezi că poți să-i oferi asta?

Racul își dorește o parteneră cu care să comunice ușor, care să nu îl ia pe nepregătite și care să nu încerce să grăbească lucrurile în relație.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place atenția. Orice fel de asigurare că este centrul universului partenerei lui nu face decât să-i amplifice dragostea pentru ea.

Un mic sărut pe obraz înainte de a-ți lua la revedere de la el sau mesaje draguțe pe care să i le trimiți pe parcursul zilei îl fac să se simtă ca un rege. Iar dacă postezi fotografii cu el pe Instagram, va funcționa și mai bine, deoarece îi place să fie etalat.

În dormitor, trebuie să fie dezmierdat și răsfățat. Leul e o persoană generoasă și va oferi tot ce are persoanei iubite, numai cu condiția ca aceasta să-i întoarcă favoarea dacă vrea ca el să rămână. De asemenea, cadourile ocazionale îl fac fericit.

Când are nevoie să fie singur, trebuie să-l înțelegi și să accepți, iar când este jucăuș, trebuie să fii la fel de jucăuș ca și el. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este puțin timid și pune fericirea altora mai presus de a sa. De aceea, se simte adesea neapreciat pentru ceea ce face pentru alții, în special pentru persoana iubită.

Așadar, ajută-l chiar și când nu îți cere acest lucru, deoarece va fi încântat. Acțiunile vorbesc mai mult decât cuvintele pentru el.

În timp ce gesturile romantice tipice și mesajele de dragoste poetice sunt drăguțe, nativul din Fecioară vrea ca persoana de lângă el să fie mult mai profundă atunci când vine vorba de a-și arăta afecțiunea față de el.

Pentrul el, "multumesc pentru tot ce faci" cântărește mult mai mult decât "te iubesc".

Dacă îi vei tolera spiritul critic, vei fi partenera ideală. El este un perfecționist și are nevoie de cineva care să-i îndeplinească toate cerințele și standardele. Nu e ușor, dar nici imposibil!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță are nevoie de o parteneră căreia să-i placă să petreacă mult timp cu el. De asemenea, vrea ca tu să îl egalezi din punct de vedere intelectual și să poți purta conversații interesante cu el. Iar simțul umorului ajută mult, de asemenea.

Bărbatul Balanță nu are nevoie de planuri constante, el se simte iubit atunci când poate fi doar cu partenera lui, indiferent de ce se întâmplă. De asemenea, înseamnă foarte mult pentru el ca persoana iubită să îi încurajeze independența și să-l ajute delicat să iasă din zona de confort.

Întotdeauna privește meritele ca un efort colectiv, dar când cineva se străduiește să-i recunoască realizările personale și îl lasă să fie în lumina reflectoarelor din când în când, înseamnă că acea persoană este cu adevărat specială.

Se simte grozav mai ales când partenera sa îl scoate în lume și îl ajută să-și facă noi prieteni. De asemenea, opiniile pozitive despre el îi sporesc încrederea. Cuvintele magice "te iubesc" spuse ocazional și anumite complimente specifice sunt foarte importante deopotrivă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul vrea transparență de la cealaltă persoană imediat, dar lui îi ia mult timp până să se deschidă în fața ei. Partenera ideală a Scorpionului trebuie să aibă răbdare cu el, indiferent cât de mult va dura până se va angaja emoțional pe deplin, fără a grăbi procesul.

Cel mai mult își dorește pe cineva care să aibă măcar o trăsătură sau calitate secretă sau complexă. De asemenea, partenera lui trebuie să fie sută la sută ea, sinceră și reală, deoarece orice lucru superficial sau fals îl va îndepărta.

Se simte foarte iubit atunci când există mult contact fizic din partea partenerei sale. Un sentiment puternic de intimitate este o cerință importantă pentru el în dragoste.

Vrea pe cineva care să dea totul pentru relație, să fie grozav în pat și să-i împărtășească sentimente profunde.

Iubita lui trebuie să fie dispusă să vorbească despre subiecte tabu, să răspundă la întrebările sale constante și să țină pasul cu pasiunea lui în dormitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are nevoie de o anumită libertate în relație, iar angajamentul cu o singură persoană îl poate face să se simtă captiv sau speriat.

El își dorește pe cineva care să-l lase liber ori de câte ori are nevoie. O iubită care are idei practice, îi susține visurile și îl ajută să le realizeze este cel mai bun lucru care i s-ar putea întâmpla.

El vrea să facă lucrurile în felul lui, dar tu să-l ghidezi astfel încât să nu se simtă corectat sau inferior.

Îi vei arăta că îți pasă de el dacă ești optimistă și îl faci să privească dincolo de orizont, dacă îi oferi dragoste și sprijin fără să-l faci să se simtă în cușcă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu este o persoană ușor de abordat. Seriozitatea sa îl poate face să pară rece sau dezorientat la început și, de asemenea, nu se apropie prea des sau repede de cineva. Dar, dacă cineva se străduiește să-i atragă atenția, se poate încălzi destul de repede.

Un flirt superficial nu va dura însă mult, deoarece el ia lucrurile în serios încă de la început și nu va investi într-o relație care nu e de durată.

Dacă îi dovedești că îl iubești cu adevărat, Capricornul va deveni din ce în ce mai încrezător în relație. Și cu cât se va simți mai încrezător, cu atât te va iubi mai mult.

Partenera lui trebuie să fie o persoană foarte atentă, o aniversare uitată sau o mică minciună poate strica totul. Ea trebuie să fie de încredere și să nu permită niciodată să se întâmple derapaje stupide.

Vrea ca investiția lui de timp, energie și bani să fie reciprocă. Cineva care are flexibilitatea de a se adapta personalității sale rigide, evitând totuși orice fel de slăbiciune, este partenera ideală pentru el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Natura detașată a Vărsătorului poate fi intimidantă pentru alții.

El nu-și dorește pe cineva care crede în dragoste la prima vedere sau care vrea instantaneu să fie cu el. Pentru el, să fie cel mai bun prieten cu partenera lui este extrem de important, așa că începe prin a-i câștiga prietenia.

Pe măsură ce prietenia avansează și sentimentele profunde încep să se dezvolte de la sine, încet-încet se va produce mai multă intimitate. Vărsătorul vrea pe cineva care să-i cunoască toate ciudățeniile și să i le accepte înainte de a se apropia.

Gustul său bizar pentru muzică sau artă nu e prea atrăgător, dar tu, ca și parteneră, trebuie să i-l accepți și să-i încurajezi interesele. Trebuie să fii cineva dispus să exploreze idei neconvenționale fără să îl judeci și, astfel, te va adora.

În dormitor, trebuie să ții pasul cu ultimele sale idei perverse și trebuie să fii deschisă cu privire la dorințele lui.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nu este un secret faptul că nativul din zodia Pești este cel mai sensibil și emotiv semn din zodiac. Starea sa de spirit se poate schimba de la o extremă la alta ăntr-o clipă.

Bărbatul din această zodie își dorește alături de el pe cineva care să îl accepte așa cum este. De asemenea, își dorește ca relația lui să fie inundată de acel romantism de basm.

O scrisoare de dragoste sau o cină romantică la lumina lumânărilor sunt dovezile sale preferate de afecțiune. Nu există niciun secret pentru a-i debloca inima, deoarece este întotdeauna larg deschisă. Are multă compasiune și o dragoste nesfârșită de oferit.

Ca și parteneră, trebuie să înțelegi că, în ciuda faptului că îi place să flirteze, dragostea sa pentru tine este rară și mai profundă decât orice altceva.  

Îi vei demonstra că îi iubești dacă ești capabilă să ții pasul cu emoțiile sale și te acomodezi cu felul lui de a fi.

Nu uita că își dorește pe cineva care să-i permită să fie liber pentru a-și face propriile lucruri, dar care să fie mereu acolo atunci când se întoarce acasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod