Kate Middleton mai vrea un copil: „William e îngrijorat când văd bebeluși. Ajung acasă și îi spun 'Să mai facem unul'”

Kate Middleton a mărturisit că își dorește încă un copil, mai ales atunci când interacționează cu copii mai mici de un an, în cadrul evenimentelor la care participă.

Ducele și Ducesa de Cambridge au lăsat de înțeles în trecut că nu plănuiesc să își mărească familia, dar cu toate acestea Kate își mai dorește un copil.

În prima zi din cadrul turului său oficial în Danemarca, în care a mers singură, Kate s-a întâlnit cu părinți și bebelușii lor în timpul unei vizite la Universitatea din Copenhanga. Ea a discutat cu cercetătorii care coordonează Proiectul de Sănătate Mintală a Copilului din Copenhaga, care are rolul de a promova sănătatea mintală a copiilor și relația sănătoasă dintre copii și părinți.


Kate, care este mama a trei copii - Prințul George (8 ani), Prințesa Charlotte (6 ani) și Prințul Louis (3 ani) - își dorește să atragă atenția asupra copilăriei timpurii și a primilor ani de viață.
Ducesa a pus bazele unui proiect în Marea Britanie care are rolul de a susține părinții și copiii în primii ani de viață ai micuților. Datorită acestei acțiuni, Kate se află adesea în preajma copiilor.După ce a interacționat cu bebelușii prezenți la eveniment alături de părinții lor, Ducesa de Cambridge a recunoscut că își mai dorește un copil. „William își face întotdeauna griji când interacționez cu copii mai mici de un an. Ajung acasă și îi spun 'Să mai facem unul'”, a declarat Kate, potrivit People.

Și Prințul William a glumit pe seama faptului că soția sa își mai dorește un copil, în timpul vizitei lor în Lancashire, de luna trecută.


William și Kate au făcut fotografii alături de familiile care au participat la eveniment.
Pentru una dintre fotografii, Kate a ținut în brațe bebelușul unui cuplu, spre încântarea persoanelor prezente. Prințul William a glumit, spunând „Nu îi dați idei soției mele!”

Când Ducesa le-a dat bebelușul părinților, William a adăugat: „Nu o lua cu tine.”

În timpul unei vizite în Irlanda de Nord, în noiembrie 2019, ducesa s-a arătat încântată la vederea unui bebeluș de cinci luni.

Tatăl bebelușului a întrebat dacă urmează cel de-al patrulea copil, iar Kate a răspuns râzând „Cred că William ar fi un pic îngrijorat.”

Ducesa de Cambridge a împlinit în luna ianuarie 40 de ani, ocazie cu care a publicat o serie de portrete realizate de fotograful italian Paolo Roversi.


Fotografiile cu un aer romantic arată o nouă latură a lui Kate, care de obicei este surprinsă în ipostaze formale, ce respectă protocolul Casei Regale.

„Din cele trei fotografii poți vedea trei aspecte ale personalității lui Kate.
Are o latură regală - așa cum se poate observa din imaginea clasică, în care privește în depărtare. Este și o imagine formală, cea în care poartă rochia roșie, ca o femeie modernă de 40 de ani. Și mai este portretul realizat de aproape, care oferă o perspectivă mai intimă”, a declarat la acea vreme o sursă din interiorul Palatului pentru Daily Mail.

Portretele au fost adăugate în colecția permanentă din cadrul National Portrait Gallery, al cărei patron este Ducesa. Kate este pasionată la rândul său de fotografie și a realizat numeroase fotografii apreciate cu familia regală, în special cu soțul său și cei trei copii ai lor.

„Este o distanțare fascinantă de imaginile foarte rigide, de la început - fotografiile oficiale de logodnă sau cele de mai târziu, cu viața de familie.
Amintesc de imaginile realizate de Patrick Demarchelier cu Prințesa Diana - imagini alb-negru, cu fundal minimalist, foarte romantice”, a declarat Ian Lloyd, fostul fotograf al Casei Regale.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod