Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 februarie-6 martie. Balanța trebuie să se ferească de ispite

Balanța trebuie să se ferească de ispite în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În dragoste, săptămâna este propice pentru lămurirea îndoielilor de tot felul.

Pe de-o parte, gândește-te dacă ești cu adevărat îndrăgostit/ă și, pe de altă parte, dacă el/ea are aceeași viziune asuprea relației și a obiectivelor pe care le urmărești. 

Citește și: Cum și-ar dori să fii și ce ar trebui să-i oferi pentru a se simți iubit, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, relaxează-te, pentru că te așteaptă o săptămână liniștită. Nu ai motive să fii speriat/ă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, simți că poți muta munții din loc. Sfatul astrelor este, însă, să nu lași lucrurile pe jumătate făcute.

Dacă ești singur/ă, ești mai pregătit/ă ca oricând să îți asumi situația. Ai multă energie și poftă de viață și ai ocazia să te bucuri de tot.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este posibil să primești propunerea de a vizita o rudă sau o persoană dragă care locuiește departe. Accept-o, în special dacă ești singur/ă și ai nevoie de ceva mai multă activitate în viața ta.

Dacă ai un partener stabil, fii mai atent/ă față de el, deoarece s-ar putea simți abandonat sau pus pe plan secund.

De asemenea, poți începe o nouă relație romantică foarte intensă. Va fi una dintre acelea care lasă urme. Chiar dacă nu se va concretiza în ceva serios, vei trăi o experiență grozavă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește dragostea, trebuie să-ți controlezi impulsivitatea. Încearcă să nu te cerți, mai ales pentru orice prostie.

Săptămâna aceasta ai putea întâlni pe cineva de care te simți atras/ă, dar este vorba despre cineva care nu își dorește o relație din cauza anumitor experiențe negative din trecut.

Nu este prima dată când ți se întâmplă. Încearcă să nu îți alegi întotdeauna pretedenții după același tipar sau vei suferi din nou în dragoste.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână vei fi mai interesat/ă să ai armonie cu partenerul/a de viață, o bună comunicare și să fii de acord cu el/ea asupra unor probleme importante.

Este foarte bine, dar nu uita că pasiunea este o parte foarte importantă. De asemenea, ai grijă ca promisiunile tale să fie fezabile. Dar, dacă faci o mică greșeală, nu-ți face griji, deoarece persoana iubită înțelege că nu ești perfect/ă.

Există mai multă înțelegere între voi și acest lucru este pozitiv.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea îți rezervă o surpriză săptămâna aceasta și poate fi o declarație de iubire ieșită din comun.

Dacă până acum viața ta sentimentală a fost mai mult decât anostă, acum lucrurile se schimbă radical și sunt pe placul tău.

Fie că ești într-o relație sau ești singur/ă, atmosfera va fi extrem de pasională, cu iz de aventură, suspans și fluturi în stomac. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În domeniul sentimental, lucrurile merg destul de bine, chiar foarte bine pentru unii nativi.

Dacă ești liber/ă și cauți pe cineva, ieși din casă cu prietenii și fă-te văzut/ă, vei observa că cineva te urmărește. Urmează-ți intuiția, deoarece te va conduce spre calea cea bună.

Dacă ai o relație stabilă, va exista multă carismă și seducție. Apar noi experiențe comune care vă vor uni și mai mult. Pe lângă toate acestea, adaugă și puțin romantism.

De asemenea, ferește-te de ispite. Aventurile nu sunt deloc recomandate dacă ai deja pe cineva. Nu îți asuma riscuri inutile!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În aceste zile te așteaptă câteva vești neașteptate în mediul familial. E posibil să fie vorba de lucruri precum anunțul unei nunți sau a unei relații romantice care trece la un nivel mai serios.

În ceea ce privește relația ta amoroasă, din fericire, ai parte de stabilitate absolută. Valorifică acest aspect care îți influențează atât de mult viața.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, poți întâmpina unele neplăceri în relație din cauza geloziei tale absurde. Evită să îi controlezi partenerului/ei orice pas sau poți strica o relația promițătoare.

Dacă ești singur/ă, se poate să fii invidios/oasă pe o persoană nou intrată în cercul tău de prieteni. Se pare că aceasta captează atenția tuturor, dar mai ales cuiva care te interesează din punct de vedere amoros.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Urmează-ți criteriile și fii atent/ă la sfaturi, deoarece nu sunt toate sincere.

Te așteaptă o săptămână oarecum furtunoasă în dragoste, va trebui să înfrunți furtuna singur/ă și să nu aștepți nimic de la cei din jur. În curând, soarele va răsări din nou strada ta și totul va fi mult mai ușor.

Nu uita un lucru: persoana de lângă tine chiar te iubește!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește viața sentimentală, lucrurile se netezesc astfel încât tu să îți recuperezi acea iubire la care nu ar fi trebuit să renunți niciodată. Nu, nu trebuia să te desparți de acea persoană și ai mare noroc că ți s-a oferit o nouă șansă de a-ți repara greșeala.

Dacă ești singur/ă și disponibil/ă de ceva vreme, în aceste zile poți primi o declarație în toată regula de la cineva pe care nu l-ai bănuit niciodată că ți-ar putea purta altfel de sentimente decât cele de prietenie.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește dragostea, te-ai putea trezi asaltat/ă de fantoma geloziei. Nu se întâmplă nimic extraordinar, este doar un sentiment care a început brusc să te asalteze.

Așteaptă câteva zile și vezi ce se întâmplă. Doar timpul poate lămuri anumite situații.

Foarte curând vei afla dacă ceea ce bănuiești este adevărat sau dacă este doar imaginația ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod