Cel mai îngrozitor secret al tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Toți avem secrete. Deși unii dintre noi ascundem lucruri banale și neimportante, alții au secrete de-a dreptul îngrozitoare!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

  1. Cel mai oribil secret al tău: nu ai obținut nimic în mod corect toată viața ta.

    Ai câștigat, indiferent de situație, prin înșelăciune orice ai în viața ta. Chiar și în timpul unui joc banal împotriva propriului copil. Și prin asta am spus totul!
  2. Citește și: Cum pari versus cum ești cu adevărat, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cel mai îngrozitor secret al tău: crezi cu fermitate că ești cea mai frumoasă persoană din lume.

De fapt, nu doar persoana cea mai arătoasă pe care o cunoști, ci și cea mai frumoasă pe care o cunoaște oricine. Crezi cu atâta tărie în asta încât parcă îți și pare rău pentru că Angelina Jolie nu se poate ridica la nivelul tău.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: renunți la oamenii din viața ta din cele mai superficiale motive de pe pământ.

Sigur, le-ai putea spune prietenilor tăi că ți-ai părăsit fostul iubit pentru că nu ți-a răspuns la mesaje, dar adevărul este că ai renunțat la el pentru că nu i-ai aprobat dosarul de partener perfect. L-ai părăsit pentru că avea boxeri de la firma pe care o urăști, recunoaște!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: nu-ți place niciunul dintre prietenii tăi. Serios.

De fapt, te trezești la petreceri și te întrebi cum s-au strecurat acești oameni în viața ta. Deși ai pus problema ruperii legăturii cu unii dintre ei, ți-ai dat seama că să-i urăști îți oferă un fel de satisfacție bolnavă, așa că îi ții în preajmă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cel mai îngrozitor secret al tău: ești gelos pe toată lumea.

Nu contează ce are sau nu are cineva, ești gelos pe ei. Și această gelozie este atât de adâncă încât te-ai gândit adesea la modalități de a pune mâna pe lucrurile pe care le dorești. Chiar te-ai gândit să împingi pe cineva pe scări pentru asta. Nu scăpa lucrurile de sub control, atât îți spunem!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: nu ai făcut niciodată un compliment sincer.

Fiecare compliment pe care l-ai făcut în viața ta a fost o minciună totală. Caz concret: când prietena ta te-a întrebat cum arăta în ziua nunții sale, tu, firește, i-ai spus că a fost superbă. Dar în adâncul sufletului? În adâncul sufletului, unde se ascunde adevărul, ai asemănat-o cu un om de zăpadă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: ești un manipulator insensibil și ești mândru de asta.

Poți convinge pe oricine de orice lucru și vei face asta dacă te avantajează. De asemenea, partea cea mai proastă la tine este că nici măcar nu îți pare rău că o faci, ci ești mândru de abilitățile tale de manipulare. În orice caz, nu te poți lăuda cu acest secret oribil.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: sincer, ai prea multe secrete oribile.

Așadar, pornind de la această idee, încearcă să te prefaci că ești om și că îți pasă, bine? Noi toți ceilalți vom face tot posibilul să stăm departe de tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: ai furat odată de la cineva.

Nu ești sigur ce s-a întâmplat la acel moment, tot ce știi este că, deși nu avea nevoie de bani, ai vrut să vezi cum e să furi de la cineva, așa că ai făcut-o.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: îți place la nebunie să te răzbuni.

Părerea ta despre răzbunare este atât de crudă, atât de lipsită de inimă, dar atât de meticuloasă, încât ai comis zeci și zeci de acte de răzbunare și nimeni nu și-a dat seama că ești tu. De fapt, fosta ta cea mai bună prietenă care ți-a sărutat iubitul nu are habar nici acum cine i-a înlocuit șamponul cu cremă depilatoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: te-ai culcat cu majoritatea partenerilor prietenilor tăi.

Rațiunea ta, dacă o putem numi așa, este că totul este corect în dragoste și război. Și, în fond, trăiești doar o dată! Dar, în apărarea ta, dacă știi că ai făcut ceva greșit, nu te mai întorci niciodată pentru runda a doua. Tot e ceva!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Cel mai îngrozitor secret al tău: minți pentru a te face plăcut.

Tu ești acea persoană care, dacă un coleg de serviciu vine în birou plângând că i-a murit pisica, îl încurajezi spunându-i că fratele tău a murit (iar tu nici măcar nu ai un frate). Dacă vezi o oportunitate de a minți astfel încât să obții simpatie, o vei face. Nu prea ai un motiv pentru asta, dar ai descoperit că, pe lângă faptul că te faci plăcut, primești și o masă gratis.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod