Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 februarie. O atracție puternică poate pune în pericol relația Gemenilor

O atracție puternică poate pune în pericol relația Gemenilor în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te afli într-un ciclu în care influența astrelor te face mai empatic/ă și mai înțelegător/oare. Este foarte bine pentru tine, deoarece vei avea o săptămână oarecum agitată și va trebui să înțelegi punctul de vedere al celorlalți.

În sfera familială, acest lucru te va ajuta cel mai mult, deoarece vei putea rezolva conflictele care mocnesc de ceva vreme și legăturile se vor întări.

Dacă ai o relație relativ recentă și ai observat deja o anumită distanță față de partener/ă, se poate întâmpla ceva în această săptămână care să indice că este mai bine să mergi pe altă cale. 

Citește și: Cel mai îngrozitor secret al tău, în funcție de zodia în care te-ai născut

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă zile oarecum conflictuale, dar starea ta de spirit te va ajuta să depășești totul.

Dacă în ultimele săptămâni ai văzut la partenerul/a de viață aspecte care te-au dezamăgit și poate te gândești dacă merită să continui cu relația, se va întâmpla ceva care te va face să iei o decizie. Orice ar fi, vei avea dreptate. Între timp, evită să pui prea multă presiune asupra persoanei de lângă tine, las-o să fie așa cum este.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Principala durere de cap în aceste zile este cauzată de viața ta sentimentală. Te va afecta mai ales dacă ai un partener pe termen lung, de care nu ai de ce să te plângi, doar că relația a devenit o rutină.

În aceste zile ai putea întâlni pe cineva care va aprinde în tine dorința și pasiunea. Această atracție puternică poate pune totul în pericol.

Gândește-te la asta, deoarece nu vei putea recupera ceea ce ai pierdut pe parcurs.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Urmează o săptămână de schimbări, majoritatea pozitive, și vei avea și capacitatea de a lega relații personale cu o mai mare ușurință.

Vei fi intermediarul perfect și vei atinge multe obiective cu această abilitate pe care o ai de a fi de acord cu oamenii și de a-i face să-ți acorde atenție.

Vei avea ocazia să o dovedești pentru că vei restabili contactul cu un fost partener la care încă mai ții și de care te-ai îndepărtat din cauza unei neînțelegeri.

Leu(22 iulie - 22 august)

Întregul Univers se întoarce în favoarea ta în această săptămână, în special în dragoste și în viața socială. Vor fi vești bune pentru cei care așteaptă ca problemele lor să fie rezolvate.

O schimbare în dragoste va avea loc dacă nu știai sigur pe cine să alegi. Ai trecut printr-o etapă confortabilă în care poate ai avut relații sporadice foarte distractive și satisfăcătoare, dar fără niciun angajament.

Acest lucru te-a amuzat și te-a făcut fericit/ă într-un fel, dar în aceste zile vei simți că există un gol în viața ta și că sexul nu îl umple. A sosit momentul să încerci să construiești o relație romantică profundă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în această săptămână este să te concentrezi pe oamenii importanți din viața ta.

Este timpul să repari tot ceea ce schiopăta în relația ta, vorbește sincer cu partenerul/a de viață și lămuriți odată pentru totdeauna problemele dintre voi.

Dacă ești singur/ă, nu îți vei dori să te legi la cap. Ești bine așa cum ești și nu cauți pe nimeni cu disperare. Partea bună este că dacă dragostea va bate la ușa ta, ești pregătit/ă să o deschizi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna ta nu poate avea așteptări mai bune. Dacă ai fost coplești/ă de probleme de orice fel, acestea vor dispărea acum ca prin farmec. Nu fără să depui unele eforturi, dar îți va fi foarte ușor să le rezolvi.

Nu te descuraja și nu le aborda pe toate deodată, ci una câte una.

Vei începe să te vei simți foarte bine, pentru că te vei simți iubit/ă.

Totul va începe să funcționeze în dragoste, dar încearcă să îmbunătățești comunicarea cu partenerul/a de viață sau riști să obosești. Vorbește cu el/ea!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să te trezești într-o situație care te va stresa.

Dacă ești convins/ă că ți-ai găsit jumătatea și vrei să-ți consolidezi relația, s-ar putea ca partenerul/a de viață să dea înapoi și acest lucru te deranjează. Nu este pentru tine, e posibil să ai probeleme mai importante de rezolvat și să le omiți. Înarmează-te cu răbdare, soarele va răsări și pe strada ta.

Dacă ai început recent să te întâlnești cu cineva și vezi în el ceva ce nu îți place, cel mai probabil te vei gândi la o schimbare serioasă în relație.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Carisma ta este la apogeu, la fel ca empatia ta. De aceea, în această săptămână nu va exista nimeni care să ți se împotrivească deși atât de mult succes îți va provoca multă indecizie în dragoste.

Dacă inima ta este liberă, vei avea o săptămână spectaculoasă sub acest aspect. Pot apărea situații parcă desprinse din filme.

Poate că ai roit prea mult în jurul unei persoane pe care o placi și nici nu părea să te vadă, dar în aceste zile o poți întâlni și vei descoperi nu numai că te observase și ea, ci șo că între voi doi este mai multă atracție decât credeați.

Nu te teme că această iubire te va face să suferi, dimpotrivă, te va face foarte fericit/ă.

Dacă ai un partener, pentru ca această săptămână să fie fantastică, evită discuțiile prostești.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În dragoste, este necesar să iei decizii, mai ales dacă relația ta se clatină de mult.

Suferi de prea mult timp sau nu ai mai fost demult fericit/ă, ceea ce înseamnă același lucru. O despărțire la timp este o victorie.

Desigur, nu va fi plăcut la început, dar vei trece peste asta și te vei simți eliberat/ă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește dragostea, poți fi condus/ă de o gelozie bolnavă. Frica de a-ți pierde partenerul/a te face să-ți imaginezi lucruri care nu există.

Dacă te regăsești în această situație, încetează să-l mai spionezi și să-l sufoci, altfel îl vei pierde pentru totdeauna.

Dar, de asemenea, s-ar putea să fii un/o îndrăgostit/ă dornic/ă să facă orice pentru a oferi iubitului/ei ceea ce își dorește în orice moment.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În domeniul sentimental, dacă ești într-o relație, aceasta are o bază foarte solidă și cu multă dragoste, dar se pare că rutina și responsabilitățile din alte domenii ți-au transformat intimitatea într-un dezastru.

Schimbă ceva, aprinde focul, acesta este sfatul astrelor pentru această săptămână! Acest lucru va necesita schimbarea anumitor obiceiuri, dar este necesar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod