Cum pari versus cum ești cu adevărat, în funcție de zodia ta

Una e ce arăți și ce impresie le lași alora și alta cum ești tu cu adevărat.

Fiecare semn zodiacal are trăsături de personalitate pe care alți oameni le observă. Aceste caracteristici atribuite de astrologie îi fac pe oameni să se gândească la tine într-un anumit fel, dar ceea ce ești cu adevărat în interior este cu totul diferit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ești un profesionist în a arăta calm și stăpânire în exterior. Cineva care se uită la tine ar putea ajunge să creadă că nu te confrunți niciodată cu emotivitatea sau agresivitatea.

Cu toate acestea,, în interior, s-ar putea să nu fii la fel de relaxat. Ești competitiv la suflet. Energiile tale relaxate se transformă într-un foc pasional ori de câte ori ești provocat și nimic nu te poate reține când îți pui mintea la ceva sau îți setezi un obiectiv.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești o persoană materialistă și foarte stilată. Ai gust estetic în toate. Te vei îmbrăca într-un tricou și vei părea întotdeauna ca scos din cutie și extrem de atent la detalii.

Din cauza așteptărilor tale mari și a atitudinii perfecționiste, s-ar putea să pari îngâmfat, dar în interior, ești cu picioarele pe pământ. Dragostea ta pentru calitate este doar dragoste pentru calitate și atât. Nu înseamnă că te consideri mai bun decât alții sau că vrei să-i dobori pe alții. 

Citește și: 5 zodii de bărbați care nu știu să mintă. Prin ce se dau de gol?

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ești destul de expresiv și nervos. Îți spui întotdeauna părerea și te îmbraci așa cum vrei. Pari o persoană cu spirit liber, căreia nu-i pasă de opiniile nimănui.

Dar, în interior, ai sentimente conflictuale între ce vrei și ceea ce ești cu adevărat. Nu ești atât de sălbatic și cu un spirit atât de liber pe cat te portretizezi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Tu ești o persoană sensibilă și grijulie. Te gândești la alții și faci tot posibilul să-i ajuți și să le arăți cât de mult îi iubești. Ești emotiv, empatic, vorbești blând și îți place să oferi mai mult decât să primești.

Pari a fi o persoană blândă și calmă, dar, de fapt, ești destul de dură. Îți pasă de oameni și ești dezinteresat, dar nu lași pe nimeni să te calce în picioare. Știi cine merită grija și timpul tău și ești un profesionist în a-i exclude pe cei care nu merită atenția ta.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ești o persoană îndrăzneață și deschisă. Ești primul care acceptă orice provocare și le arăți oamenilor cum se face. Excelezi la capitolul modă, iar stilul tău atrage privirile oamenilor oriunde te-ai duce.

Dar, în interior, ești de fapt mai intuitiv și mai creativ decât știe majoritatea. Ai o latură blândă, feminină, creativă pe care nu o arăți în exterior.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ești o persoană interesantă și performantă, ești muncitoare și practică. Vrei ca totul să fie într-o ordine perfectă, de la păr până la casă. Ai un milion de lucruri de făcut, dar cauți mereu proiecte noi și modalități de a îmbunătăți lucrurile.

În exterior, oamenii te pot percepe ca fiind foarte încordat și rezervat, dar în interior ești o persoană extrem de distractivă care doar așteaptă momentul potrivit pentru a-și dezvălui această latură. Odată ce acea parte din tine iese la iveală, nu se poate opri, tu vei fi cel care dansează pe mese și îi încurajează pe toți să danseze toată noaptea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ești genul de persoană care vrea să își trăiască viața la maximum. Ești plin de entuziasm și îți faci întotdeauna timp pentru a privi ambele laturi ale oricărei situații și duci o viață echilibrată.

În exterior insufli o atmosferă de mare petrecere și pare că iei totul în râs, dar în interior ești sensibil și empatic. Ești sensibil și receptiv la sentimentele altora. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu pari o persoană destul de fioroasă și pasională. Ai o mare poftă de viață și vrei să o trăiești din plin. Această atitudine a ta se reflectă și în modă, deoarece nu ți-e frică să ai apariții spectaculoase.

Dar, pe dinăuntru, ai o latură care este relaxată și care vrea doar liniște. Sub tot dinamismul tău din exterior, există ape calme care curg adânc în interior.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Tu ești călătorul zodiacului. Ești mereu în mișcare și în căutarea următoarei ștampile pentru pașaportul tău.

Ceea ce oamenii nu știu este că aventurile și călătoriile tale nu sunt doar pentru distracție. Ești în căutarea unii sens și unei conexiuni mai profunde cu viața, natura și alte culturi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu ești o persoană matură și responsabilă. Ai multă ordine și structură în viață și ești foarte orientat spre detalii. Oamenii te admiră pentru sfaturile tale calme și echilibrate. Dar ei nu știu că în tine există și o altă latură.

Atunci când alegi să o dezvălui, simțul umorului tău este cu adevărat contagios și nicio persoană din jurul tău nu se va putea abține să râdă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ești o persoană foarte inteligentă. Ai talentul de a gândi deschis și a veni cu soluții și idei care pot lua oamenii prin surprindere. Ai o atitudine curioasă și îți place să călătorești și să explorezi alte culturi.

S-ar putea să pară că știi totul și, uneori, cam îngâmfat, dar pe dinăuntru ești cu adevărat empatic și îți dorești să ajuți lumea. Ești grijuliu și darnic și ai fi primul care se oferă voluntar pentru orice cauză. Pur și simplu nu-ți arăți deschis inima plină de compasiune.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești o persoană extrem de creativă și te bucuri de orice îți permite să îți exprimi această latură, fie că este vorba de artă, muzică sau poezie.

În exterior, s-ar putea să pari puțin pierdut, dar asta doar din cauza faptului că ești atât de absorbit de pasiunea ta. Cu toate acestea, în interior, ești extrem de determinat, organizat și perseverent și continui să mergi în tăcere către obiectivul tău. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod