5 zodii de bărbați care nu știu să mintă. Prin ce se dau de gol?

Semnele bărbaților care nu știu să mintă sunt destul de evidente dacă iei în considerare trăsăturile de personalitate ale zodiei lor!

Semnul zodiacal sub care ne naștem poate influența multe lucruri, inclusiv capacitatea noastră de a minți și modul în care o facem.

Citește și: Ești dezamăgită de cineva? Cum să treci peste, în funcție de zodia ta


Pentru unii oameni, a minți ocazional este în regulă, mai ales dacă nu rănesc pe cineva, în timp ce alții cred că minciuna, chiar și cea dintr-un motiv întemeiat, este un drum complicat și poate duce la și mai multe probleme.

Se pare că există o corelație între cât de mult minți și capacitatea ta de a o face într-un mod convingător


Pentru majoritatea oamenilor, cu cât minți mai mult, cu atât te descurci mai bine. Cu toate acestea, unii bărbați nu știu să mintă deloc și, oricât de des o fac, nu se îmbunătățesc niciodată.


5 zodii de bărbați care nu știu să mintă. Prin ce se dau de gol?


Capricorn


Capricornii urăsc să mintă, iar atunci când se simt obligați să o facă, le ia prea mult să-și spună minciuna. De ce le ia atât de mult timp?

În primul rând, ei trebuie să decidă să mintă, ceea ce reprezintă un du-te vino în mintea lor. Apoi, trebuie să vină cu ceva măcar puțin credibil, astfel încât, până când neadevărul le iese din gură, este evident pentru toată lumea că mint.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Berbec


Berbecul are problema opusă Capricornului, el răspunde prea repede și nu se gândește prea mult la ceea ce va spune. Așadar, tot ce spune e fie foarte confuz, fie pare un adevăr prea dur.


Berbecul nu are foarte mult control asupra impulsivității sale, așa că dacă simte nevoia să spună ceva sincer, chiar dacă acel strop de adevăr îi poate cauza multe necazuri, îi va fi greu să se oprească.

Pești


Peștii se simt îngrozitor atunci când mint și emoțiile le apar pe toată fața. Peștii sunt foarte expresivi, ceea ce este o calitate grozavă atunci când comunică sincer, dar este un steag roșu imens atunci când încearcă să mintă.

Cuvintele lor spun o poveste, iar chipul lor spune una contradictorie cu expresiile lor. În plus, minciuna va cântări greu pe umerii lor până când vor deveni curați și vor spune adevărul oricum.

Citește și: Cum reacționează când se simte vinovat, în funcție de zodia lui

Fecioara


S-ar putea să crezi că bărbatul din zodia Fecioară e foarte priceput în a minți, deoarece își gândește povestea, face cercetările necesare și chiar încearcă să se convingă să creadă ce spune. Ceea ce îl dă de gol este tonul său, care este fie plictisit, fie cu adevărat neregulat.


Fecioara vrea să dețină controlul absolut asupra minciunii sale, dar fie e prea controlată, fie e total lipsită de control.

Leu


Leul nu este genul de bărbat care se complică și se simte confortabil să spună adevărul, așa că atunci când încearcă să mintă, nu numai că se simte forțat și ciudat, ci devine și fals. Apoi, dacă persoana cu care vorbește pune orice fel de întrebări, Leul se încurcă complet și nu îți poate păstra firul poveștii ori detaliile inițiale.

Leul continuă să se afunde și mai adânc în groapă pe măsură ce minciunile lui se înrăutățesc.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod