Cum reacționează când se simte vinovat, în funcție de zodia lui

Vinovăția poate veni în multe forme, deoarece este un sentiment, până la urmă!

 

Când te simți vinovat pentru ceva, poți începe să-ți rozi unghiile, să nu mai ai poftă de mâncare sau să nu mai poți da ochii cu persoana față de care ai greșit!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

De obicei, Berbecul este sincer. Va spune ce are în minte, deoarece crede că oamenii merită să cunoască adevărul.

Acestea fiind spuse, doar pentru că crede în onestitate nu înseamnă că nu simte, uneori, vinovăție. Vinovăție pe care ar prefera să o țină pentru el, în loc să fie sincer în privința asta.

Crede pe deplin că ochii sunt ferestre către suflet. Când cineva te minte, poți să-ți dai seama din cauza faptului că îi este greu să te privească direct în ochi. Când Berbecul se confruntă cu rușinea vinovăției, pur și simplu nu poate să o facă.

Oamenii știu cum se comportă atunci când este sincer (contact vizual aprig), dar când se simte vinovat, el chiar nu poate primi oamenii în ochi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vinovăția e o mare sursă de stres pentru Taur. Când se simte vinovat, o poate simți în oase. Este aproape ca și cum greutatea lumii este pe umerii lui, demonstrând cât de gravă e vinovăția sa.

Și cu tot acest stres vine o mulțime de alte simptome, erupții, insomnie, anxietate, care nu vor dispărea până când nu se confruntă cu vinovăția.

Aceste simptome de stres și vinovăție s-ar putea schimba, dar un simptom rămâne întotdeauna. Când Taurul se simte vinovat, aproape întotdeauna se va confrunta cu pierderea poftei de mâncare. Gurmand din fire, oamenilor din jur li se va părea ciudată această schimbare.

Până când nu scapă de sentimentul de vinovăție, Taurul nu va mai fi el.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativului din Gemeni îi place să aibă conversații fluide, indiferent de persoana cu care vorbește. Oricine îl cunoaște, știe că îi place să comunice și că este foarte sociabil.

Când se simte vinovat de ceva, s-ar putea să nu vrea să vorbească cu nimeni.

Din păcate, toți care îl știu bine, își dau seaa că ceva nu este în regulă.

Acestea fiind spuse, atunci când se simte încolțit pentru că cineva îl acuza că se comportă ciudat, va începe să poarte discuții forțate care nu duc nicăieri. Deci, ori tăcere, ori vorbe de umplutură.

Citește și: Cum își cer scuze zodiile atunci când greșesc

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă Racul se simte vinovat, probabil că a făcut ceva de care nu e deloc mândru. Sigur, în general se simte vinovat atunci când face ceva greșit, dar când face ceva care sfârșește prin a răni sau trăda pe cineva de care îi pasă, atunci este cu totul altă poveste.

Brusc, i se face rău la stomac. Și când este vorba despre ceva ce nu poate recunoaște sau pentru care nu-și poate cere scuze, devine cuprins de vinovăție.

Când se simte vinovat, Racul se comportă deosebit de frumos cu persoana pe care a rănit-o. S-ar putea ca aceasta să nu știe că a trădat-o, dar nu contează, o știe el și este suficient pentru a se simți groaznic.

Când este vinovat de ceva, încearcă să compenseze fiind mult prea drăguț. Va găti, vei face treburile persoanei căreia i-ai greșit, va sacrifica lucrurile pe care vrea să le facă... În general e o persoană drăguță, dar în acest caz exagerează.

Leu(22 iulie - 22 august)

Un Leu cinstit și inocent este unul încrezător. La urma urmei, este un lider, așa că știe că toată lumea caută la el îndrumare, sfat și încredere.

Acestea fiind spuse, a fi lider nu îl scuză de la a experimenta sentimentul de vinovăție, doar că îi este mai greu să îl ascundă.

Când se simte vinovat, toată această încredere dispare. Știe că ochii sunt mereu ațintiți asupra lui, așa că încearcă să țină bărbia sus până își dă seama cum să facă acest sentiment să dispară, dar nu e ușor.

Când simte vinovăție, este foarte încordat și agitat. Chiar și micile zgomote îl fac să tresară și nu mai este prezent, deoarece este mult prea prins în gândurile sale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară nu vrea să fie niciodată genul de persoană în care oamenii nu pot avea încredere. A depus o mulțime de eforturi pentru a le demonstra oamenilor că onestitatea lui este reală și că se pot baza pe el.

Este cunoscut și pentru că e foarte inocent. Nu face sau spune lucruri care să îl facă să se simtă vinovat mai târziu, pentru că și-ar strica întreaga imagine.

Chiar și așa, nu poate preveni vinovăția pentru totdeauna și când se confruntă cu ea, e ceva ce nu știe cum să gestioneze, iar limbajul corpului său se schimbă complet.

Este obișnuit să fie deschis și cinstit, dar când se simte vinovat, nativul din Fecioară se închide în el și devine misterios, ceea ce nu e ușor de ascuns.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanță are tendința de a lua binele din răul din viața sa, este ceea ce îl menține în echilibru și concentrat pe ceea ce contează cu adevărat pentru el.

Așa că, atunci când se confruntă cu sentimentul de vinovăție, nu lasă să ajungă prea mult bine la el.

Iar asta îl face să acționeze atipic, dezechilibrat din punct de vedere emoțional, îngrijorat într-un moment și supărat în următorul, furios pe el și pe toți ceilalți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este genul de persoană care preferă să țină ascunse adevăratele sentimente în loc să-i lase pe ceilalți să-i vadă sinele real. Deci, indiferent dacă simte furie, resentimente sau uneori chiar fericire, are tendința de a-și ascunde sentimentele.

Când vine vorba de a se simți vinovat pentru ceva, face exact același lucru.

În cazul său, vinovăția nu este doar o emoție, ea vine cu gânduri excesive, stres și o întreagă avalanșă de trăiri. Dacă se simte vinovat pentru ceva, este pentru că știe că a greșit.

Desigur, nimeni altcineva nu trebuie să știe asta, așa că atunci când încearcă să ascundă, începe să se comporte defensiv și furios.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul încearcă întotdeauna să fie un prieten bun cu oricine. Asta înseamnă că alege sinceritatea în loc de minciună.

Acestea fiind spuse, dacă se simte vinovat pentru ceva ce a făcut și care are de-a face cu cineva de care îi pasă, personalitatea sa sinceră tinde să iasă pe fereastră. Dintr-odată, devine absent, misterios și refuză să privească persoana respectivă în ochi.

Săgetătorul nu este foarte bun în a-și ascunde adevăratele sentimente, așa că atunci când se simte vinovat, are tendința de a evita complet pe toată lumea. Fără mesaje sau apeluri, fără petreceri și fără a fi nevoie să privești în ochi pe cineva în timp ce e cuprins de vinovăție.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Vinovăția este un sentiment atât de ciudat pentru Capricorn. El este genul de om care își recunoaște mereu greșelile și se mândrește arându-le celorlalți cât este de important să fii sincer.

Pentru el, a se simți vinovat este ca și cum a eșuat în ceva. A făcut ceva greșit pentru care se simte vinovat, iar acum trebuie să decidă dacă va accepta sau va ascunde asta.

Acest sentiment îl va face să se simtă groaznic, dar nu va accepta niciodată ca cineva să se bage în viața lui și să-l facă să-și recunoască greșelile, asta e decizia lui!

De asemenea, poate avea excese de furie și acuzații acerbe la adresa celor care îl întreabă dacă e ceva în neregulă cu el. Vinovăția chiar îl consumă pe interior!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este unul dintre oamenii care își ascund cel mai bine vinovăția. Stăpânește la perfecție arta de a fi distant emoțional, ceea ce înseamnă că este pe deplin conștient de emoțiile sale și știe să le păstreze doar pentru el până decide ce să facă cu ele.

El poate fi, de asemenea, foarte temperamental și capricios. Deci, dacă se simte vinovat, comportamentul lui poate fi nepotrivit.

Deși este cunoscut pentru că își poate controla sentimentele mai mult decât oricine altcineva, asta nu înseamnă că nu simte la fel de intens ca celelalte zodii. Când se simte vinovat, devine extrem de anxios.

Mintea sa începe să prindă o viteză prea mari și poate deveni agitat și nervos. Are tendința de a se lăsa împovărat de propria vinovăție în loc să se elibereze de ea fiind sincer.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești experimentează unul dintre cele mai comune semne de vinovăție: insomnia. S-ar putea să o țină sub control în timpul zilei, deoarece se menține activ, dar când rămâne singur și vine timpul să se culce, vinovăția iese la suprafață.

Este ușor coplești în acele momente, iar când rămâne singur el cu gândurile sale, vinovăția îl poate consuma.

Când se simte vinovat, nativul din Pești devine neliniștit. Se va fâstâci toată noaptea de pe o parte pe alta, iar când va reuși să adoarmă, tot despre asta va visa.

Această zodie este cunoscută pentru că obișnuiește să se învinovățească singură, chiar și atunci când nu e cu adevărat de vină.

Așa că, s-ar putea să trăiască o vinovăție inventată sau una dusă la extremă. Tot ce își spune este că cineva trebuie să sufere pentru asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod